Super snelle service! Geen lange wachttijd.

Kijken,kopen,...loungen maar! Geen lange wachttijden. Snelle website. Fantastische showroom. Altijd kwaliteit.

Het was fantastisch

Mooie groot bedrijf in elke zin van het woord

Goed geholpen met het uitzoeken van de wensen die wij hadden. Vriendelijk personeel en behulpzaam

Fijn bedrijf met ruime keus en goede service.

Warm welkom zeer vriendelijk en deskundig personeel

De verkoopster die ons hielp was zeer vriendelijk en rustig. Ze drong ons niets op en dacht goed met ons mee.

Door verkoper Gerard uitstekend geïnformeerd over de lounge sets, daardoor een goede keuze kunnen maken. In een ontspannen sfeer heeft deze verkoper ons geholpen.

Fijne winkel voor mooie buitenmeubels

Leuke en ongedwongen sfeer met vakkindig personeel.

Supersnelle levering!

Mooie kussens die heel snel zijn bezorgd. Ze passen perfect en mijn tuinset is weer als nieuw!

klantenservice prima, aflevering minder

Tuinset gekocht, wordt afgeleverd maar was niet verteld dat zelf moest uitpakken en monteren, als vrouw alleen schrok ik hier wel van, tuinset was best wel prijzig dus daarom meer service leveren of duidelijk, dan had ik het wd niet bij Kees Smit gekocht

Kwaliteit

Kregen goede informatie over alle producten,de kwaliteit van de geleverde producten is van goede kwaliteit,en service is super goed, Zonder problemen worden artikelen omgeruild als er iets niet helemaal goed is

Goede hulp

Bij uitkiezen van parasol uitstekende service gekregen met oog voor de persoonlijke situatie.

Mooie tafel voor een leuke prijs

Snel gevonden waar ik naar zocht. Bestellen ging ook gemakkelijk

Aflevering volgens afspraak

Tuin/kussenkist. Keurig verpakt, met goede gebruiksaanwijzing. Was ook al een mailtje met instructiefilmpje gestuurd. Tot nu toe een tevreden klant

Snelle levering, product zoals omschreven

2 stoelen besteld, keurig ingepakt, prima prijs/kwaliteit verhouding

Verrassend gastvrij

Eindelijk een fijne ontvangst. Geen dwingende verkopers met tijd om mee te denken en moeite doen om samen tot de beste koop te komen. Ik wist al wat ik wilde. Toch de tip krijgen om ook de andere meubels even te bekijken en te overwegen . Eerste keus was de beste. Tevreden naar huis. Overigens heerlijke koffie.

Snelle levering, erg informatief de filmpjes over het monteren en onderhoud.

Uitstekend geholpen, prachtige zaak!

Vriendelijk personeel, niet opdringerig en wanneer nodig staan ze gelijk voor je klaar. Mooi grote winkel met heel veel keuze in diverse opstellingen. Uiteindelijk geslaagd na veel proefzitten en ook nog een gratis opgeladen auto bij vertrek. Helemaal top!

Service in de winkel was prima. De medewerkster sjouwde met veel plezier allerlei stoelen door de zaak, om zo te zien of ze stonden bij de bank die ik daar vorig jaar had aangeschaft. Stoel uitgekozen, koffie gekregen en vervolgens de stoel opgehaald in het externe magazijn. Helaas bleek dat bij thuiskomst de verkeerde stoel was meegegeven. Gebeld, teruggegaan en wel een tijdje moeten wachten, maar uiteindelijk m’n gewenste stoel meegekregen.

Prima geholpen!

We waren ons aan het oriënteren op stapelbare tuinstoelen, en na een goed gesprek met een adviseur, worden de stoelen komende woensdag bezorgd.

Prima geholpen in de winkel, vlotte levering

Voldoende personeel aanwezig in de winkel, zelfs toen het druk was niet lang hoeven wachten. Goed geholpen zonder dat ze opdringerig waren. Netjes geleverd en zeer goed ingepakt.

Goed advies tijdens het maken van de keuze en bij levering was er een beschadiging. Hier werd accuraat op gereageerd.

Ontzettend vriendelijke en behulpzame medewerkers

En zelfs nog koffie met Krentenwegge toe.

prima contact met bedrijf

correcte levering prima product

Snelle levering en keurige service

Super levering.

plezierige en deskundige hulp bij keuze.

zeer vriendelijke verkoper met verstand van zaken.

Comentarios sobre el Kiyoh