Vlotte service

Na telefonische bestelling snel geleverd

Gewoon goed

Gewoon in alles goed zowel Amersfoort als Almelo afhaalcentrum

Zeer correct zeer tevreden

Mijn duo bankje ziet er prachtig uit. Alles wat er bij nodig was om in elkaar te zetten zat erbij. De stoeltjes zijn ook ruim . Ik ben erg tevreden. Groet RP

Uitstekende klantenservice

Alhoewel eerst alleen het frame van bestelde tuintafel werd geleverd, werd het door de klantenservice snel opgelost. Vriendelijke medewerkers. Logistiek gaat er wel wat mis.

Breed assortiment; professioneel tot in de details

Ideeën opdoen is een uitje in de mooie store. Al het personeel is vriendelijk. Van offerte tot levering gebeurt volgens de afspraken. Dik tevreden.

Snelle service en goede omschrijving hoe om te gaan met je aankoop

Duidelijke en overzichtelijke snelle bestelling

Uiterst tevreden met de bestelling en snelle levering.

Ik ben heel tevreden over de levering en afhandeling

Alles volgens afspraak em duidelijk gecommuniceerd

Wauwsers Wat Waanzinnig Winkelen

Topverkoper , gaf ons het juiste advies en .... product gekocht. Hierna keurige mailtjes met alle informatie. Bezorging....uitstekend, goed voorbereid Er kan werkelijk niets mis gaan. Kees Smit Tuinmeubelen, ons eerste bezoek bij jullie, de aandacht van de deskundige verkoper, jullie accurate afhandeling, TOPTOPTOP

super medewerkers aan de telefoon, echt.

top

Besteld , geleverd, volgens afspraak, niets in de weg, uitstekend!

Zoals hierboven!

Geleverd volgens afspraak!

De meubels mooi op tijd geleverd, volgens afspraak. Keurig verpakt, was nog wel even een klusje het uit te pakken en leverde heel veel verpakkingsmateriaal op. De stoelen zijn mooi en waren alleen te krijgen bij kees smit. In plaats van 6 tuinkussen, zaten er maar 5 bij de levering. Na telefoontje bericht dat het ontbrekende kussen wordt nagestuurd. Heb er het volste vertrouwen in dat dat ook gebeurd.

Mooie bank keurig bezorgd, we moeten hem nog in elkaar zetten.

Een prima bedrijf met heel goede service.

Een prima bedrijf .

Ik was verrast door de snelle levering. Binnen 3 werkdag was het geleverd, ik had rekening gehouden met ruim een week.

Goede en snelle service !

Snelle levering.

prachtig product, wel probleem met transport

Degelijke en mooi afgewerkte tuin- tafel en stoelen. Communicatie tussen Kees Smit en het transportbedrijf haperde waardoor verlate levering, maar wel erg snel door Smit opgelost na telefoontje.

Heel tevreden

HelemAal blij met de tuinstoelen

Snellwe levering, mooie kwaliteit

Prima advies op basis van kennis en kwaliteitsproducten

We hebben in Amersfoort prima advies gekregen over het product met welke stoelen er wel en niet bijpassen. Daarna is alles zeer snel en goed geleverd en de kwaliteit is precies dat wat wij zochten.

Service heel goed.

Goede service als er iets mee is

Geweldig lekker zittende tuinstoelen

Snelle en goede levering en tuinmeubelen

Verkoper wist zelfs een aankoop van een half jaar geleden te raadplegen zodat wij weer dezelfde tuinkussens hebben kunnen kopen.

100% tevreden!

Mooie winkel met een ruim aanbod en een goed advies!

Wat een klantgerichtheid!,,,,,,

Een verkoper die niets teveel was om mij te helpen een goede keus te maken, hij haalde stoelen overal vandaan, ook van een andere etage. Fantastisch

Comentarios sobre el Kiyoh