Keurige levering en volgens afspraak

Na onze bestelling geplaatst te hebben, snelle reactie, en werden goed op de hoogte gehouden wanneer de levering plaatst zou vinden, en vandaag in ontvangst genomen, keurig verpakt en op de afgesproken tijd.

Prima en snel geleverd

Ruim assortiment, redelijke prijs en goede service

Fantastisch geholpen door medewerkers

We zijn er heen gegaan met te gedachten dat is zo grote zaak daar is weinig tijd voor ons maar dat is dus niet zo we wrden zeer vriendelijke geholpen door de medewerkers

Mooie artikelen, goede service

Onze ervaring met Kees Smit is al jarenlang erg goed. De spullen die we er kochten zijn prachtig. Goede prijs-kwaliteitverhouding en is er iets mis met de bestelling, dan wordt dit keurig netjes en snel voor je opgelost.

Slechte bezorgservice

4 tuinstoelen zijn niet bezorgd. Het is geleverd door Brinks. Zij geven Kees Smit de schuld en vice versa. Maar de klant kan opnieuw gaan wachten op de spullen. Zeer slechte ervaring op deze manier met Kees Smit. Voor diegenen die nog spullen bestellen. Je moet alles zelf in elkaar zetten.

Mooie tuinmeubelen makkelijk bestellen

Eenvoudig online bestelproces, veel keuze, snelle levering en op de afgesproken tijd.

In de showroom te Amersfoort vriendelijk geholpen en advies gekregen.

Goed en duidelijk advies

Prima personeel die met de klanten meedenkt. Goede service en snelle levering

We zijn super geholpen

We zijn 2 weken in de winkel in Amersfoort geweest en zijn goed geholpen zeer aardig personeel en een bakkie koffie gehad

Einkauf

Toller Service, schöne Möbel, schlechte Logistik bei der Abholung, sehr lange Wartezeit

Grote keuze uit mooie meubelen

Goed geholpen in de winkel bij onze keuze voor een tuintafel en stoelen.

goede adviezen in webshop.

parasol advies is erg goed

Fijn geholpen op de locatie

Jammer dat het bezorgen wat langer duurde.

Super tevreden

de site was overzichtelijk en duidelijk. Service was goed en de aflevering was nog beter. Dank

Super service op alle vlakken!

In de winkel erg prettig geholpen door de medewerker. Ze hadden alle tijd, we hebben niet lang hoeven te wachten op hulp, fijne uitleg gehad over de gang van zaken en wij zijn zeer tevreden over het levertermijn van de meubelen die we hebben gekocht (zeker voor in de huidige tijd)

uitstekend

Goede uitleg door verkoper

geweldig

netjes geholpen en korecte service.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Materiaal van onze parasol is van goede kwaliteit en voor een goede prijs. Alleen de afhaalservice in Almelo liep niet helemaal gesmeerd, uiteindelijk 1,5 uur moeten wachten tot onze materialen verzameld was.

Zoals het woord zegt: heel tevreden.

In Amersfoort prima, de aflevering ging heel goed en ik ben heel blij met mijn tuinset!

Mooie site en makkelijk bestellen en bezorgen.

Fijne winkel in Amersfoort met veel showmodellen

In de winkel in Amersfoort werd ik vlot geholpen door een medewerker, hij bood nuttige tips en kon de gewenste artikelen uitstekend demonstreren, waarna bestelling geplaatst. Bestellen gaat ook heel soepel, je plaats bij de medewerker de bestelling en krijgt een e-mail met de gegevens waarop je kunt reageren en een afspraak maken voor levering aan huis. Betaling geschied dan aan de chauffeur. Heel goed geregeld.

GEWELDIG!

Wij kwamen binnen en zagen meten onze perfecte loungeset. Uiteindelijk zijn we wel de hele winkel afgegaan (want kijken is gewoon ook leuk!). Even een pauze genomen om koffie te drinken en een sapje voor mijn dochter. Toen we wilde afrekenen hoefde we niks te betalen. Wat een luxe! En ook de toiletten waren brandschoon. Ze hadden zelfs voor de kleine kinderen een speelhoek.

Mooie solide tete a tete tuinbank

Vlotte bezorging van bestelde tuinbank. Makkelijk te monteren. Handige video ontvangen daarvoor. Bank voldoet geheel aan verwachtingen en komt overeen met wat wordt aangeboden op website. Keurige probleemloze afhandeling van de bestelling.

Kees Smit is klantgericht

Bankje besteld en op afgesproken levermoment keurig bezorgd. Nalevering van voetenbankje geen probleem: was nog eerder in huis dan het bankje. Super.

Snelle levering en vriendelijke vervoerder.

Comentarios sobre el Kiyoh