Tussen al dat mooie tuinmeubilair, krijg je nog meer zin in de zomer!

Goede ervaring. Fijne winkel met goede parkeermogelijkheden. Alles overzichtelijk opgesteld en behulpzaam personeel. Veel mooie spullen.

Snelle levering!Prima verpakt!

Zie bovenstaande!

Netjes en vriendelijk

Zijn netjes en vriendelijk geholpen in de winkel maar ook in het afhaal magazijn.

Snelle en goede levering

We hebben nieuwe kussens besteld. De levering voldeed prima aan onze verwachtingen en werd snel geleverd.

Fijne ervaring bij 1e aanschaf

1e keer in de winkel Almelo en verbaasd hoe het daar gaat, ontvangst en goed geholpen met wat wij zochten. Genoeg gezien om volgende keer terug te komen.

Snelle levering en was in orde

Top geholpen

Gastvrije ontvangst in het experience center, genoeg vriendelijk en deskundig personeel en vlotte, correcte bezorging. Alles klopt gewoon.

prima/prijskwaliteit verhouding, KST komt afspraak na

Ga zo door

Genoeg personeel liep er rond om advies te vragen en daarna ook goed en snel geholpen bij betaling en afhalen..zeer tevreden !! Geef het zeker door!!

Mooie collectie

Goede kwaliteit

Veel keuze

Veel personeel in de winkel en goed geholpen. Heel klantvriendelijk!

Goed ontvangst, begeleiding en service

Zoals hierboven benoemd

Zeer uitgebreide collectie en bekwaam vriendelijk personeel

Prettige sfeer in een uitgebreide winkel, waarbij gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

Goed geholpen bij de keuze voor kussens voor onze loungeset.

Zeer tevreden met de producten

Enorme keuze, een goede prijs en correcte levering

Een perfecte partner!

Dit was voor mij de eerste keer maar…chapeau! Alles liep gesmeerd! Ook de omruiling toen mijn “ via internet”!uitgezochte parasol toch te groot bleek te zijn! Ook de dame aan de telefoon was zeer behulpzaam!!

Vlotte service, goede kwaliteit!

Goede service en vriendelijk personeel

Vriendelijk geholpen en goede uitleg over het product

Hele vriendelijke medewerkers & snelle service

Wij hebben thuis via de website eerst wat inspiratie opgedaan en zijn daarna naar de showroom in Amersfoort gereden. Super veel keuze en alles staat mooi opgesteld. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Wat erg fijn is, zeker in deze tijd, is de levertijd van de producten, binnen 1-2 weken heb je alles in huis! Voor elk budget is er wel iets leuks te vinden! Ik zal Kees Smit Tuinmeubelen zeker aanraden aan vrienden en familie.

Ze doen wat ze beloven

Ik wilde graag een tuinkast. Via een leverancier besteld, maar leveren binnen een bepaalde tijd ging niet. Het werd steeds langer. Toen naar Kees Smit. Gewoon op voorraad en prima op tijd geleverd. Duidelijke informatie over levering en het klopte allemaal.

Goeie service en een eerlijk verhaal

Goed geholpen in de winkel en reële schets van de materiaal mogelijkheden en onmogelijkheden en de levertijd. De levertijd viel wat tegen omdat deze op het uiterste van de ‘7-werkdagen’ termijn zat met de eerste mogelijkheid wat nog netjes is maar hoe eerder-hoe-beter. Klein piluntje voor verbetering: de levering zou tussen 9:30 - 11:30 uur zijn echter was de chauffeur pas om 12:15 uur bij mij.

Klantvriendelijk, keurige ontvangst, uitstekende productkennis en uitgebreid assortiment

Keurig ontvangen en begeleid. Medewerkster was oplossingsgericht meedenkend, had vakkennis van het gehele assortiment en had tevens uitstekende technische productkennis. Gratis bezorging werd keurig aangeboden. Ook na aankoop super begeleiding en ondersteuning dmv video-ondersteuning van de installatie van de parasol. Tenslotte een zeer attente aftersales-actie door toezending van een zonnige groet per post met beterschapswensen. Wij waren diep onder de indruk!

Uitstekende advisering in de winkel

Bezorging gaf helaas wat problemen, maar is uiteindelijk prima opgelost!

snelle aankoop met behulp van een deskundig medewerker

We waren goed en wel binnen en we werden al (voorzichtig) benaderd door een verkoopmedewerker. Meestal houd ik de boot dan af, maar omdat we gericht kwamen zoeken accepteerden we de hulp (niet met tegenzin overigens). Ondanks onze wens al redelijk vast stond, was het geen probleem om het product in andere varianten te bekijken om te bezien/bevestigen dat de gemaakte keuze de beste is. Na de koop werd onder het genot van een bak koffie de papierwinkel snel en accuraat in orde gemaakt. Binnen een uur stonden we weer buiten.

Prima tuinstoelkussens in een mooie kleur!

Keurig op tijd werden de bestelde stoelkussens geleverd. Prima kwaliteit, goede dikte, mooie kleuren. We zijn er blij mee.

Comentarios sobre el Kiyoh