klantgericht

Loungeset werd tijdig door eigen vervoer geleverd. Daarnaast ook nog ter plekke gemonteerd. Heel tevreden!

Heel goed, echt verwend, zelfs koffie!!!

De stoelen werden keurig nog voor de tijd bezorgd, alleen de kussens waren er niet bij, gelijk gebeld en ze werden bijna meteen bezorgd De chauffeur stond er nog, dus alle lof!!!!

Geweldige gastvrijheid in een zaak met hele mooie tuinmeubelen

Bij binnenkomst in de zaak gastvrij ontvangen, deskundig advies, goede afhandeling en bezorging zoals beloofd

Uitstekend!

We hebben een aluminium tuintafel manifesto menzano 160x90 gekocht Super mooi en onderhoudsvrij!!!

Deskundig en prettig geholpen in Amersfoort

Wij zijn erg goed geholpen bij het kopen van 2 tuinbanken met kussens, één bank is nog in bestelling. Onze vragen zijn deskundig beantwoord. En we werden verwend met een kopje thee met krentenwegge.

Een bedrijf dat je helpt om te wens waar te maken.

Kees Smit doet wat ze beloven.

alles keurig geleverd

razend snelle levering en helemaal volgens afspraak. prima hoor

Veel Keus !

Mooie website met volop keus!

Uitstekende service en zorg voor een juiste keuze voor de klant.

Zeer tevreden over de gemaakte keuze en de voortreffelijke service.

Goede hulp in de winkel en prima bezorg service.

In de winkel zijn we door een hulpvaardige verkoper geholpen. De misser bij het bezorgen (slechts 1 ontvangen i.p.v. 4), is keurig en snel hersteld. Wij zijn tevreden met de bestelde tuinset.

Vriendelijke verkooppers

Snelle levering en goed verpakt en op tijd bezorgd Top

Prima geholpen, snel geleverd

Uniek

Wat je ook besteld; ‘t is altijd perfect,

Zeer positief

Mooie tete a tete bank geleverd gekregen.

Besteld en snel geleverd en op de plaats neergezet waar je wilt met enig uitleg super!!

Super blij met de mail met de montagevideo

Online besteld en gelijk een mail met de bevestiging. Super snel geleverd en totaal onverwachts de montagevideo per mail. Super service

Snel geleverd en prima kwaliteit!

Goede kwaliteit voor een mooi prijs!

Als ik bij Kees Smit bestel dan weet ik dat het goed zit!

Makkelijk online bestellen en netjes afgeleverd aan huis!

Product online besteld, al snel e-mail met bevestiging en factuur. Vervolgens goed geïnformeerd door de vervoerder tav het afleveren van het product aan huis.

Topbankje

Mooi bankje, zoals afgebeeld. Zit heerlijk en top afgeleverd. Volgende keer gaan we zeker weer bij jullie bestellen!

Top service en kwaliteit!

We hebben hele goede ervaringen met Kees Smit. Door de jaren heen hebben we er vaak tuinmeubels gekocht van een super kwaliteit! En als er dan een keer iets niets goed was, werd dit keurig en snel opgelost!

Waarmaken wat beloofd word en correcte informatie tijdens versturen van bestelde product .

Was eerste aankoop maar zeker niet de laatste .

Bestelling voldoet hellemaal aan de verwachting

Snelle levering en top kwaliteit

Goed spul

Prettig

Heerlijk genieten in het zonnetje op onze nieuwe stoelen

Ook nu weer bij Kees Smit uitgekomen voor nieuwe stoelen voor ons terras. De stoelen zitten heerlijk dus we hopen ook een mooie zomer zodat we er veel gebruik van kunnen maken. Ook nu was het bestel gemak, de service en de bezorging weer top!

Comentarios sobre el Kiyoh