Perfect geholpen en het magazijn was vlak bij en ook daar vriendelijke mensen

Zeer positief

prachtige showroom en keurig geholpen

Zeer goede service, en snelle levering.

Snelle levering en een goede bank

Levering was zelfs iets voor de afgesproken tijd. De chauffeur heeft op mijn vraag de tuinbank naar de tuin gedragen; was vlgs hem niet zwaar. Zeer vriendelijke en behulpzame man. We zijn tevreden over de tuinbank.

Geweldig geholpen goede keus gemaakt

Bij binnenkomst al gezellig ontvangen top

Snelle en goede service

Montage van de tuinmeubelen was niet duidelijk.

Het blad van de tafel moest ik er zelf opschroeven. In de handleiding stond niet duidelijk hoe dit moest.

Top geregeld en een prachtig product

Super geregeld allemaal

Vriendelijk en deskundig geholpen

Je krijgt gelegenheid om zelf op je gemak de winkel door te lopen. Toen we zelf even gingen zitten om een op een rijtje te zetten werden we al snel aangesproken door een medewerker doe ons meteen naar de goede afdeling kon verwijzen. En ook daar konden we weer op ons gemak rondkijken en werden we vervolgens deskundig geholpen. Tenslotte konden we een lekker kopje koffie drinken mèt een gebakje omdat Kees Smit 80 jaar bestond.

Duidelijke site, evt nog producten aanprijzen voor goed onderhoud

Super! Als je hier niet slaagt, dan slaag je nergens

Bij binnenkomst in de winkel in Almelo, werden wij aangesproken door een werknemer: » komen jullie van ver »? Ja wij komen uit Meppel. Hij attendeerde ons op de koffie met krentenwegge. Zo begonnen wij onze zoektocht in uw winkel. Wij vonde dit een heel fijne ontvangst. Daarna werden wij zeer goed geholpen door een medewerkster die met ons mee dacht. Dit hebben wij zeer gewaardeerd.

vriendelijk

vriendelijk te woord gestaan, solide producten, ik ben zeer tevreden

We wisten wat we wilden hebben dus we waren zo klaar. De man die ons hielp zette het product snel in bestelling en we konden het gelijk meenemen.

Snel goed zoals het moet

Leuk ontvangen goed advies

Geweldig geholpen in beide filialen!

Nette opgeruimde winkels met gemotiveerd personeel die vakkundig zijn.

Geweldig ligbed, heerlijk zacht kussen en snelle bezorging!

Wij zijn zeer tevreden over het ligbed. De kwaliteit is erg goed, en -niet onbelangrijk- het kussen ligt heerlijk! De service van Kees Smit was ook erg goed, we werden duidelijk geïnformeerd en de levering was zeer snel.

Prachtige loungeset, opnemen bestelling kan professioneler

In de winkel werden wij snel en adequaat geholpen. Bij een tweede bedoek weer. Alleen ging het opnemen van de bestelling heel lastig. Het systeem liep vast en ik heb 7 keer mijn naam moeten spellen. Dit omdat de bestelling werd opgesplitst ivm beperkte voorraad. Dit ging iedere keer mis en duurde daarom vrij lang. Ook vergat de medewerker iedere keer de naam. Bij levering zag ik dat deze verkeerd was gespeld dat vind ik wel slordig. Maar het belangrijkste de producten zijn op tijd geleverd en in goede staat ontvangen. Prachtige tuinmeubels.

Correcte en tijdige levering

Fijn dat je ruim van te voren geïnformeerd wordt over de levertijd. Keurigbij de deur afgeleverd en was stevig verpakt.

Fijn geholpen. Super service!

Heel prettig geholpen door Wil in Amersfoort. Niets was haar teveel. Mooie loungeset gekocht. Heel blij mee.

Alles top geregeld

Altijd goede prijs kwaliteit verhouding.

Behulpzame en vriendelijke medewerkers!

Fijne lounge stoelen

Twee loungestoelen en een bijpassende hocker /voetenbank aangeschaft. Na een week al thuis bezorgd. Het was goed verpakt en onbeschadigd. ( je moet wel zelf het verpakkingsmateriaal verwijderen) En het staat fantastisch op ons kleine terras! Zit heerlijk en ben er erg blij mee.

Top communicatie online

Parasolvoet online besteld. Je wordt goed op de hoogte ghouden van bestelling en bezorging. Parasolvoet goede kwaliteit!

Goede services

Had een nieuwe afdekhoes nodig voor onze zweefparasol en werd gied geholpen door de balie medewerkster Michelle had zelf al aangeven dat ik een andere hoes wou dan er oorspronkelijk op hoort te zitten...maar deze bleek indd niet goed te passen en kon hem zo omruilen voor een andere zonder probleem...top services geleverd net als voor heen bij andere aankopen die we hebben gedaan..... Mvg raymond hofste Albergen

Echt super

Naast de ontzettend vriendelijke ontvangst door een gastheer waarin ons sowieso koffie en krentenwegge werd aangeboden zijn we vervolgens allervriendelijkst geholpen door een andere vakkundige medewerker en kochten wij een tuintafel waarvan wij uitgaan dat deze aan de verwachtingen voldoet.

Vanaf nu heerlijk liggen/zitten in de tuin.

Alles naar wens verlopen.?

Comentarios sobre el Kiyoh