Product is precies zo geleverd zoals omschreven stond. Sneller geleverd dan ik verwacht had! Goede communicatie met betrekking tot de levering

Uitstekende service en geheel volgens afspraak geleverd

De tuinset werd geheel volgens afspraak keurig op tijd geleverd. De avond ervoor kreeg ik netjes bericht op welk tijdslot er geleverd werd. Vriendelijke bezorgers die netjes alles op de plaats zetten. Gelijk uitgepakt en er was niets beschadigd. Een zeer tevreden klant !!

Overweldigd door de keuze, werden we goed geholpen en zijn we zeer tevreden met onze loungeset.

Onze maatwerk veranda is niet haaks, waardoor we niet goed wisten of we voor een loungeset of losse onderdelen moesten gaan. Er was ook zoveel keus. De eerste verkoper die we aanspraken, kwamen we neit verde mee. Gelukkig was er een andere verkoper met verstand van zaken. Niet alleen van de materialen, maar ook van tuininrichting. Niet het duurste product aanprijzen, maar meedenken en goed advies geven. Helemaal top! Wij zijn erg blij met onze loungeset.

Duidelijke berichten , weet waar je aan toe bent .

Alles netjes bezorgd

Prachtige parkeergarage, winkel en personeel en zeer gastvrije sfeer je voelt je meteen WELKOM!

Goede levering en snel!

Ik twijfelde tussen 2 parasolvoeten, dus even contact gezocht. Goed advies gekregen en fijn geholpen.

Top bedrijven

Een geweldige bedrijf je wordt er hartelijk ontvangen en als je moet wachten is dat ook geen Ramp krijgt er koffie met een krentenbrood of je heb geluk zo als wij een taartje thnxs

Professioneel

Fijne ervaring in de winkel. Zeer ruim assortiment en deskundig personeel. Bezorging ging vlekkeloos. Nu hoeven we alleen nog maar te genieten van onze nieuwe tuinset!

Prima bezorging .

Snelle levering van product

Een tevreden klant!

Fijn dat er zo'n groot assortiment was. We konden op ons gemak alles bekijken en op verschillende manieren met elkaar combineren. Blij met onze uiteindelijke aankoop, kunnen we niet wachten om daar heel erg van te gaan genieten. Enige jammer is dus dat we twee weken moeten wachten op de levering.

Goede producten, fout geleverd

Via de webshop bestelling gemaakt, verkeerd geleverd

Mooi product

Snelle levering. Goede montage beschrijving. Goed product

Duidelijk, informatief en keurig volgens afspraak.

Opbouwend punt: levertijd week plus dag vrij lang. Tevens veel verpakkingsmateriaal (karton + plastic). Wellicht zelf de bezorging organiseren, en verpakking weer meenemen voor hergebruik. Goed voor het milieu:) Verder top qua informatievoorziening, vriendelijke bezorger en niet te vergeten: top stoel!

Een heerlijke relax stoel

Deze stoel voldoet aan alle wensen van mijn lichamelijk beperkte zoon. ook hij kan nu heerlijk buiten van het zonnetje genieten.

Houdt zich aan toezegging

Er is 1 onderdeel dat niet goed gemonteerd is en ik maak me zorgen of dat in de toekomst problemen gaat geven.

Goed kwaliteit product Mooie prijs

niets op aan te merken

Correcte service, ook na bestelling duidelijk op de hoogte gehouden van de levertijd.

Mooi degelijk zitje met leuke bijzet tafeltjes aangeschaft

Onze zoon wil ook eens met ons naar Amersfoort, zelf een zien wat er allemaal te koop is op gebied van: Genieten van je tuin!

Vriendelijk, snel en correct

Vriendelijke behandeling, snelle levering en correcte afhandeling problemen

Uitstekend!

Zeer grote keuzemogelijkheden, goed advies en prima geslaagd. Voorzien van een heerlijk drankje en het op voorraad staande product werd met een glimlach in mijn auto getild.

Online bestelling ging goed

Ik heb online een tafel besteld, contact met Kees Smit verliep vlot en goed. De levering van de tafel vond ik niet passen bij dit beeld. De bezorger was alleen en had de grootste moeite om de tafel in de tuin te krijgen, hoop dat mijn plantjes zich herstellen. Uiteindelijk heb ik voorgesteld om het net achter de poort af te leveren, nu op zoek naar iemand om mee te helpen de tafel op zijn plek te krijgen

Comentarios sobre el Kiyoh