Prima service & levering!

Fantastische tafel

Goede prijs goed verpakt en snel geleverd

Een vrolijke start van de lente

De vervoerder maakte de levering extra vrolijk. Goed humeur en een grapje hier en daar.

Prima klantenservicebalie

Was op zoek naar parasoldoeken rond en vierkant. Kon de gewenste met volants niet zo snel vinden. Gebeld en een uitermate vriendelijke en vooral snel meedenkende dame leidde tot het gewenste resultaat! Chapeau! Vervolgens een snelle zending et voila!!!

Mooie meubels en op tijd en correct gelever

Leuke middag in showroom gehad met veel keus en variatie. En nu al de meubels thuis om van te genieten!

Er prettige ervaring

Zowel het bestellen als de levering hebben wij als zeer makkelijk ervaren. Alllen jammer dat de order niet zichtbaar was in de app omdat die later was aangemaakt.

Het filmpje heeft ons goed geholpen hem in elkaar te zetten

Uitstekend geregeld

Alles uitstekend geregeld en een uitstekende vervoerder die mee denkt

Prima zaak en erg klantvriendelijk geholpen

service gericht en snelle levering

werd bijzonder vriendelijk te woord gestaan en er werd fijn meegedacht op mijn vragen na bestelling goed op de hoogte gehouden btr. levering bedrijf heel service gericht

Professioneel, prima website, levering duidelijk en geheel volgens afspraak.

Het product voldoet volledig aan de verwachtingen

Goed bereikbaar, zeer klantvriendelijke dame aan de telefoon.

Ik vind Kees Smit een warm bedrijf!

Zeer goed geholpen! Erg klantvriendelijk! En heerlijke koffie met krentenwegge!

Práchtig

De terrasstoelen passen perfect bij onze granieten tafel, enkel spijt dat zolang hebben getwijfeld wel of niet doen….

Geweldig goed

Duidelijke site, goed te bestellen en bij telefonisch contact heel prettige medewerkster met duidelijk antwoord. Levering op tijd en de bezorgdienst is voortreffelijk.

Mooie produkten

We hebben nu een tweede hoes voor onze zweefparasol aangeschaft.

Super tevreden.

Iedereen is even aardig en heel behulpzaam. Ze nemen alle tijd voor je. Ook als je binnenkomt even een goedemorgen zodat je weet dat je gezien bent, dat is tegenwoordig een zeldzaamheid. Ook het kopje koffie is super.

Voor je tuin is een bezoek bij KeesSmit voldoende.

Als je een ruim assortiment in tuinmeubels en aanverwante artikelen zoekt, ben je bij KeesSmit aan het juiste adres. Ruime keuze, vriendelijk en uitstekende uitleg en voorlichting. Is er iets niet goed of onjuist geleverd, dan doet men niet moeilijk. Om goede zaken voor je tuin, buiten te doen, moet je bij KeesSmit naar binnen gaan!!

zeer goed snelle levering

kwaliteit van kussens goed

professioneel en prettig geholpen

Er werd de tijd genomen om ons van advies te dienen. Een prettige manier waarop met ons werd meegedacht.

Alles wordt correct afgehandeld.

veel keuze in het assortiment

We vonden het vreemd dat de verkoper vertelde dat het niet de bedoeling was dat hij wat mocht nuttigen in de koffieruimte. Daar kon Kees Smit niet aan beginnen omdat hij gewoon pauze's had. Hij was prima te spreken over de werkgever Kees Smit, vol lof.

Perfect geholpen

Gewoon kort, duidelijk en geen vreemde dingen

prima service

Keurig afgehandeld. Mooi op tijd en tot boven gebracht. Prima service dus. Product is nog niet uitgepakt maar ziet er goed en compleet uit.

Prima geholpen, afspraken nagekomen

Wij hebben 2 tuinstoelen bij Kees Smit in Amersfoort gekocht. Hebben goed advies gekregen. Direct na de koop is de leveringsdatum bevestigd en afgelopen zaterdag zijn ze bezorgd. Complimenten, zeer goed verpakt en precies zoals afgesproken

Comentarios sobre el Kiyoh