Uitermate teleurstellend
Een prachtige experience store, waar wij een prachtige loungeset hebben gekocht.
Maar wat is deze experience na de koop dieptriest gebleken…
Bij de levering bleek dat de complete bank mistte, evenals de onderstellen van de stoelen. De vervoerder gaf aan dat Kees Smit contact met ons zou opnemen. Na 3 dagen zijn wij zelf maar gaan bellen. Inmiddels meerdere telefoontjes gepleegd, waaruit uiteindelijk bleek dat de complete bank en de onderstellen niet meer nageleverd kunnen worden. Er werd ons gezegd dat we teruggebeld zouden worden, dit moet echter nog gebeuren!
Wij hebben vrij moeten nemen voor de levering van de spullen en zullen dus wederom vrij moeten nemen om de zending te laten ophalen voor retour.
Er wordt op geen enkele wijze een poging gedaan om ons beschadigde vertrouwen te herwinnen.
Wij zijn diep teleurgesteld in deze zaak, waar wij 3 weken geleden mensen nog doorstuurden naar Kees Smit, zullen wij dit nu zéker niet meer doen.
Waar wij dit zonnige paasweekeind heerlijk van de loungeset hadden willen genieten, zaten we nu op twee klapstoelen! Én met een huis vol met de incomplete loungeset (aangezien er onderdelen missen, zitten er nu nog openingen in het frame waar vocht in zou kunnen komen).
Dus wil je een COMPLETE goede ervaring (en complete tuinset) dan raden wij Kees Smit zeer zeker NIET aan!