Heerlijk bankje!

Positief

Snelle levering en top kwaliteit heel erg blij mee. Bankje staat op m'n balkon geniet er van lekker in de zon. Fijne dikkeckussens lekker comfortabel

Alles klopte van de orderbevestiging totvde mail over de bezorgtijden en ook het achteraf betalen. Pakketten werden ook door een prettige persoon bezorgd en netjes bij mij in de gang gezet.

Service erg goed

Er is een foutje ontstaan met het bezorgen maar dit is erg snel en netjes opgelost

Geweldige tete a tete!

Snel geleverd en geniet er elke dag van! echt geweldig!

Kwaliteit

Mooie tuinset en loungeset met vuurtafel gekocht twee jaar geleden. Nu de lente begint gaan we er weer van genieten!

Prachtige stoelen en voetenbankje

We zijn erg blij met de stoelen Intenso Napoli. Nu een bijpassend voetenbankje besteld. Het is een raar ding, maar heerlijk in het gebruik. Over Kees Smit zijn we zeer tevreden!

Top service!

Goed geholpen door het personeel. Werd uitstekend advies gegeven over welke kleur beter uit zou komen bij de tuin.

Goede informatie, goede levering op afgesproken tijd

Wij zijn In Amersfoort geweest en werden keurig te woord gestaan. De mevrouw in kwestie had aanvullende tips op onze wensen. Wel was de informatie bij het in elkaar zetten van de kast voor tuinkussens soms onduidelijk.

Weer super tevreden over mijn aankoop.

Vorig jaar hebben we een fijne loungebank gekocht en dit jaar wilden we een nieuw bankje voor bij onze tuintafel. Omdat de vorige aankoop ook soepel verliep, hebben we weer voor Kees Smit gekozen.. En we zijn weer super tevreden, ook met onze mooie nieuwe tuinbank.

Goed geholprn door ervaren verkoopster

Positieve ervaring met behulp van advies verkoopster de juiste keuzes te kunnen maken.

Zeer vriendelijk personeel en goede afhandeling van de bestellingen

Weinig toe te voegen

Service, Beratung und Auswahl sind hervorragend.

Bei der Auswahl der Möbel wurden wir hervorragend beraten. Mit der der Qualität und Verarbeitung sind wir sehr zufrieden. Die Lieferung nach Deutschland hat super geklappt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ouderwets

Duidelijk, nemen de tijd, wel aan de prijs

Service top !

Goed geholpen vriendelijk personeel niet opdringerig.

Als iets perfect is, behoeft het geen toelichting!

mooie teakhout tuinset

Wij hadden een tuinset van teakhout online besteld. De tafel had echter een paar kleine beschadigingen. Zonder veel gedoe en heel snel was de tafel netjes omgeruild. Heel tevreden met de kwaliteit van de tuinset en de service!

Goed geholpen

Wij zijn tevreden hoe we geholpen zijn door de verkoper bij Kees Smit. Vriendelijk personeel, prima uitleg, van begin tot eind goed geholpen, z Waar we niet zo tevreden mee waren was de vervoerder van Kees Smit. 1ste keer afleveren werd er gezegd dat we niet thuis waren terwijl ik al 2 jaar thuis werk. 2e keer afleveren bleken de spullen niet in de auto te zitten. Gelukkig kwamen diezelfde dag 2 mensen van Kees Smit de meubelen brengen. Helaas moesten we 2 dagen later terug naar Kees Smit omdat we de parasolvoet niet konden installeren. Bleek er een plaat niet bijgeleverd te zijn. Prima opgelost toen we bij Kees Smit aankwamen en meteen mee kunnen nemen. Het heeft even geduurd maar nu genieten we van onze nieuwe tuinset incll. parasol.

in één woord TOP!

Perfecte hulp en uitleg in de winkel, vlotte en zorgvuldige levering

Alles goed geregeld.

Bestelling netjes geleverd.

Op internet kussens uitgezocht zeer tevreden over de vlotte levering netjes verzorgd.

Perfect, het kan niet beter

prima website, eenvoudig bestellen en betalen, vriendelijke toelichting op vragen, snelle en voortreffelijke bezorging tot op het balkon van parasol met 60 kg voet.

Netjes geholpen bij binnen komen in Amersfoort

Mooie winkel, overzichtelijk en netjes geholpen echt een aanrader om in de winkel te komen kijken. wel een beetje jammer dat er geen of weinig voorraad is om het gekozen product direct mee te nemen, levering via bezorger is wel perfect geregeld,

Kwaliteitprodukten zorgvuldig thuis bezorgd!

Teakhouten tuinmeubelen besteld en zorgvuldig bezorgd. Alles ziet er perfect afgewerkt uit, het is het geld meer dan waard. Nu lekker genieten in onze tuin zittend op heerlijk zittende tuinmeubelen geleverd door Kees Smit!

Snelle levering en prijs kwaliteit super

Snelle levering ondanks dat er stond dat het een week kon duren, was de hoes er binnen een paar dagen. Erg mooie hoes, stevige kwaliteit en de prijs is ook nog eens niet duur.

Comentarios sobre el Kiyoh