Kundig en geduldige werknemers die alle tijd voor ons namen. Enorme keuze. Eerlijke prijs. Geen opdringerige verkooptechniek. Snelle levering. Top

De medewerkers zijn voor mij op zoek gegaan naar de stoel die ik vorig jaar al leuk vond. Snelle afhandeling en blij met de stoelen.

Niet wat we ervan verwacht hadden.

Meubels lijken van top kwaliteit (hebben ze pas een week dus een heel goed oordeel kunnen we niet geven). De service is dat echter niet. De vrouw in de winkel dacht dat we niet veel te besteden hadden en ging elke keer met ons naar de koopjes hoek. Terwijl we zeiden dat we liever wat meer betaalden en kwaliteit hadden. Ook liet ze ons iedere keer wikken zien terwijl we meerdere keren hadden aangegeven dat we dat echt niet wouden. Uiteindelijk toch de set gevonden die we ook al op de site hadden gezien en bestelling klaar gemaakt, ook hierbij werd er niet echt geluisterd en moest het 3x gewijzigd worden. Levering kon gelukkig al wel binnen 2,5 week! Helaas ging de levering ook niet goed, jongens waren erg vriendelijk en wel behulpzaam (in tegenstelling tot de mevrouw in de winkel). Maar er ontbraken 2 dozen (kwamen er 1 nog wel dezelfde dag brengen), 1 stoel kon niet in elkaar gezet worden omdat de moertjes ontbraken (dame van de service desk zou het wel snel op laten sturen) en eerlijk gezegd hadden wij ook wel verwacht dat de meubels in elkaar gezet zouden worden. Waren juist voor Kees Smit gegaan omdat die bekend staan om de goede service. Maar helaas bij ons net niet helemaal gelukt.

Prettig

Prettig in de winkel en zeer snel en prettig geholpen aan de telefoon! Niet eindeloos door verbonden naar andere afdelingen echt fijn!

Koninklijke Service en gast vrijheid

Super ontvangst direct vakkundig geholpen en na 5 minuten tot een deal gekomen en afgesloten met een heerlijke kop koffie.

snel geleverd en makkelijk in elkaar te zetten mbv video

Bestelling was goed verpakt en snel geleverd. Handige video om bankje in elkaar te zetten.

Kwaliteit tot in de kleine details !

Product en dienstverlening beide op hoog niveau !

Mooie tuinset binnen 6 werkdagen geleverd

Ovale tuintafel van teakhout, 2.4m lengte, met 8 stoelen besteld. Alles is na 6 werkdagen geleverd, goede informatie over levertijdstip en onderhoud

snel geleverd, goede prijs

Parasolvoet besteld. Snel geleverd. Goede communicatie wat betreft bezorgtijden.

Prachtige tuinset

Mooie tuinset, snel geleverd, prima service!

Hele betrouwbare winkel, heb online besteld.

ik ben zo tevreden , pas een ballagio voetenbankje besteld. Keurig in een grote doos aan huis bezorgd voor een klein prijsje. Nu alles van ballagio op mijn balkon! Stoelen,bank en tafeltjes. Prachtig!

geweldig !!!

Mooi op tijd en goed verpakt en kant en klaar in elkaar gezet !!!

Uitstekend begeleid bij de aanschaf van mijn product. Veel flexibiliteit v.w.b. thuis testen en ruilen. Prima gedaan

Zo zou ik altijd en overal een aankoop willen doen!

Kopen bij Kees Smit betekende voor ons * een vriendelijke ontvangst * een goed advies * prettige deal * een lekkere kop koffie nadat we al even onderweg waren geweest op fiets met een Twentse plak krentenwegge * super aflevering aan huis door een vriendelijke chauffeur (ook voor onze kleinkinderen)

Betere service kan GEEN enkele zaak bieden.

Tafelblad van onze tuintafel van amper half jaar liet los. Na telefoontje en de schade via video bellen bekeken te hebben kreeg ik de keuze uit een totaal andere tafel uit te kiezen of de huidige tafel te vervangen. Ik heb gekozen voor dezelfde tafel. De administratie en het omruilen verliep perfect. De service van begin tot eind valt op geen enkel punt te verbeteren. Ik geef niet gauw een 10 maar dit keer een 10++++.

Grote keus,fijne medewerkers en goede levering

We zijn erg goed geholpen. Verkoopster nam alle tijd en gaf ons veel opties. Week later is alles keurig aan huis geleverd.

Bijzonder vriendelijk en deskundig geholpen

Bijzonder vriendelijk en deskundig geholpen bij aankoop Loungeset.

Heel veel keus fijn geholpen

Als je hier niet slaag slaag je nergens Zeer tevreden over Kees Smit in Almelo.

In één woord Super!!

De service in de winkel is top! De medewerkers zijn allemaal heel behulpzaam zonder opdringerig te zijn. De ontvangst in Almelo was fijn; we komen rustig op ons gemak rondkijken en kregen advies wanneer we daar om vroegen. De bestelling wordt via de mail gestuurd. Daarna maak je een afspraak voor de bezorging. Wij wilden op het laatste moment nog een artikel toevoegen. Mailtje gestuurd, en binnen een half uur had ik al antwoord. Het artikel wordt gewoon meegestuurd met de oorspronkelijke bestelling. Wij zijn heel tevreden!

In één woord Super!!

Kees Smith, tuinmeubelen verdient een dikke tien. Ook bezorgen gebeurt zonder zorgen. O wat kunnen wij nu schommelen en heerlijk in dommelen.

Comentarios sobre el Kiyoh