Zeer klantvriendelijk.

Zowel onze tuinset als onze loungeset bij Kees Smit gekocht. Vriendelijke medewerkers en de kwaliteit is prima. En je kunt altijd terecht voor advies.

Perfecte service, levering en kwaliteit.

Heel goede ervaring in Almelo

Zeer vriendelijke service Vakkundige bediening Zeer goede uitleg en zeer geduldig Al met al een uitstekende ervaring

Prima advies in de winkel. Levering zoals beloofd.

Gewoon leuk om in de winkel te lopen. Gevraagd advies te ontvangen, en een kop koffie te drinken. Vrolijke gezellige bediening.

Mooi afgewerkte stoelen.

Wij hadden er al twee, die we al 18 jaar gebruiken en die nog steeds voldoen. Dus uiteraard de zelfde 2 stoelen erbij gekocht. Snel geleverd en uitstekend verpakt

Uitmuntend!!

Na een iets wat terleurstelling heeft kees smit het probleem erg netjes opgelost. Heel fijn erg attent bedrijf

Kees Smit : that's it

Deskundige advisering bij de aankoop

Vriendelijke en professionele service

Erg tevreden met onze nieuwe stoelen. Snel en vriendelijk geholpen. Binnenkort de rest van de meubelen halen! Aanrader

Alles tot in de puntjes geregeld, heel blij met jullie .

Is moeilijk te zeggen als we nog niets binnen hebben

Ik heb nog niets binnen, ben wel uiterst vriendelijk geholpen met de aankoop en met het misgaan van de aankoop

goed produkt, rommelige afhandeling bezorging

Tafel gekocht bij Smit. Is prima produkt. Voldoet aan wat we wilden. Goede voorlichting in de winkel in Amersfoort. Bezorging ging erg rommelig. Datum afgesproken via internet. Dag vóór bezorging bleek de tafel niet bij de bezorger te zijn aangekomen. Telefonisch afgesproken dat de tafel de volgende dag bezorgd zou worden, De volgende dag weer een telefoontje; er bleek een IT probleem te zijn geweest, waardoor de aanpassing niet in het systeem aangepast zou zijn, volgens de transporteur. Uiteindelijk bij derde poging wél goed bezorgd

prettige bejegening en klantgericht meedenken

Ruime winkel, veel keuze, goede, klantgerichte hulp.

Ruim assortiment, mooie items. Bestelproces zeer eenvoudig en verdere afhandeling snel. Duidelijke informatie over transport en vervoerder en op tijd geleverd.

Good efficient process

Sales person was good, furniture arrived on time and in good condition

Heel prettig en goed geholpen,

Heel prettig en goed geholpen.

Keurig te woord gestaan en goede adviezen bij keuze maken. Prachtige winkel in Almelo. Kop koffie erbij om even rustig na te denken wat onze uiteindelijke keuze werd. Keurige aflevering. Van te voren duidelijk bericht wanneer bezorger kwam. Kortom super tevreden klant.

uitstekend

Goede keuze in producten, duidelijke communicatie en redelijke levertijd!

Mooie set. Goed verpakt. Snel bezorgd.

Mooie set. Goed verpakt. Snel bezorgd.

Super vriendelijk en snel geholpen

Wij hadden verkeerd besteld, maar dat was geen probleem en mochten het zo terugsturen.

Top geleverd. Goede afhandeling

Prettige verkoper en afhandeling

Top geleverd. Goede afhandeling

Prettige verkoper en afhandeling

Zeer veel keus daarom gevonden wat ik zocht.

Duidelijke omschrijving op de website. Goeie keuze kunnen maken. Zeer snelle levering. Erg tevreden over de aankoop. Ik ga binnenkort nog een bestelling plaatsen.

Accurate omruil

September 2021 hebben wij een tuin set gekocht en na de winter constateerde we wat roestvorming op een van de poten. KEESSMIT heeft er voor gezorgd dat we kosteloos een nieuwe tafel konden uitzoeken. De nieuwe tafel was echter € 100 duurder dan het eerste model, maar daar werd niet moeilijk over gedaan. Netjes te woord gestaan door medewerker van de klantenservice.

Klant staat centraal

Ondanks verkeerde levering, nette en correcte communicatie, zodat de bestelling alsnog op tijd geleverd is. Top.

Goed geholpen in de winkel, snelle bezorging!

Dit was onze tweede keer dat we zijn geslaagd bij Kees Smit voor een mooie tuinset. In de winkel krijg je passend advies en is er keus genoeg. Wij gaan vast en zeker weer veel plezier beleven van onze nieuwe lounge set en wanneer deze aan vervanging toe is, gaan we zeker we naar Kees Smit. Bezorging gaat in goed overleg en er is snelle levering mogelijk! Ook wanneer er iets is met de meubels, is er snel contact met keus tot een oplossing. Top dus!

Comentarios sobre el Kiyoh