Artikel precies zoals beschreven snelle levering

Prima tafel

Wederom keurige aflevering in onbeschadigde verpakking. Mooie ronde aluminium hartman tafel, even een klusje om in elkaar te zetten, maar hij staat top.

Zeer vriendelijk. Keurig op de hoogte gehouden dmv mails.

Fijne zaak!

Goede service!

Wij wonen al een aantal jaren in Groningen, wij kopen onze tuinstoelen altijd nog bij Kees Smit in Almelo! Ook toen we in Hengelo woonden was dit ons “ vast” adres voor mooie spulletjes!

Een geweldige zaak. Top!

Prachtig bedrijf. Zeer ruime en goede en grote sortering. Je wordt er prima en vakkundig geholpen door de verkopers. Leveringen prima en geheel volgens afspraak. Zeer aan te bevelen. Top zaak!

Zit heerlijk

TOP zeer goede kwaliteit.

top zeer tevreden over de aankoop van onze tuinstoelen bij Kees Smit.

Prima, soepel verlopende levering...

Prima, soepel verlopende bestelling en levering... dank voor de service.

Prima product, prima service

Een aantal tuinkussens aangekocht, ze kwamen zeer snel, goed verpakt. Ze passen perfect en zijn netjes gemaakt. Ik vond ze wat prijzig maar ben er toch erg blij mee.

Onze nieuwe tuinmeubelen perfect, zowel in de winkel als bezorgen prima geholpen.

Als je een bestelling gedaan heb gaat alles op tijd dat wil zeggen dat ze gelijk een mail sturen dat de bestelling onderweg is keurig

Buiten-gewoon goed!

Voor de tweede keer doen we een voor ons grote bestelling voor onze tuinmeubels. Het was even wachten op hulp, maar er was daarna ook alle tijd voor goede uitleg. De bestelling, communicatie en aflevering was volledig onder controle. Alle info was tijdig en de aflevering volgens afspraak. Eigenlijk heel gewoon, doen wat beloofd wordt. Tegenwoordig valt precies dát juist op!

Compleet, klantvriendelijk, servicegericht en communicatief sterk.

De ontvangst met mooie parkeergarage is al uitstekend, daarna per etage vriendelijk personeel beschikbaar zonder opdringerigheid maar met goed advies. Snelle afhandeling na gemaakte keuze en goede digitale begeleiding van het (snelle) leveringsproces. Opmerking: wel iets duidelijker van te voren melden dat er zelf gemonteerd moet worden

We waren op zoek naar tuinkussens

Waren dus op zoek, hadden een adres gevonden en besteld. Deze kussens waren gemaakt van polyester en gleden onder je uit. Deze teruggestuurd dus, toen kwamen we bij kees smit terecht. Hele goede kwaliteit voor wat meer dan die eerdere maar het was(is)het waard

goede service

Afspraken zijn goed en correct nagekomen.

ruime keus , overzichtelijk

Vriendelijk geholpen . Geen moment getwijfeld dat mij een duurder product werd opgedrongen nadat wij een keus hadden gemaakt

Snel en goed

De levering was erg snel. Goed geregeld met de leverancier. De tuinstoelen zijn netjes en goed verpakt aangekomen.

Goed geholpen

In de winkel zijn wij uitstekend geholpen met het maken van onze keuze. Na een lange zoektocht naar een ovale tafel voor 8 personen, hebben we er eindelijk een gevonden. We kregen goed uitleg over de materialen en hoe deze te onderhouden. Levering was na bestelling makkelijk in te plannen op een gewenste dag. Levering zelf was netjes en snel. Nog een kleine tip voor de volgende keer; Wij hadden het fijn gevonden als er was verteld dat we het zelf in elkaar moesten zetten. Nu zijn wij beide handig en was het verder geen probleem, maar kan mij eigen voorstellen dat dit niet voor iedereen zo is.

Zeer vakkundige en vriendelijke adviezen in de showroom, punctuele levering.

Een bezoek aan de showroom om een bepaalde parasol te bekijken. Een dame in de showroom bracht ons naar deze parasol, demonstreerde hem, gaf advies over grondanker en hoes. Helemaal prima. E.e.a. alvast in een offerte gezet voor -op ons verzoek- een dag bedenktijd en de volgende dag middels 1 telefoontje de koop gesloten. Levering op afspraak op gewenste datum en op aangegeven tijd.

Niets aan of op te merken

zeer uitgebreide keuze en prima verkopers

het product is nog niet geleverd

Snelle service. En zeer goed geholpen door de service desk medewerker. En top kwaliteit tuinmeubelen.

Fantastisch!!

Kees Smit bravo! Wat een mooie producten van goede kwaliteit en wat een top service van begin tot einde. Een dikke 10 met een griffel

Je krijgt echt wat het plaatje weergeeft

Zeer netjes allemaal word je behandeld

Comentarios sobre el Kiyoh