Goede service en prachtige aankoop

Paar keer wezen kijken, uiteindelijk lounge bank en 2 stoelen gekocht, plus 2 bijzettafels. Waren 2 orders, samen gevoegd tot 1, allerlei sores en heel wat telefoontjes met Kees Smit en Dusseldorp over de levering. Uiteindelijk is het goed gekomen en is alles gisteren keurig op tijd geleverd. Nu weer wachten op mooi weer!

Mooie meubels en super snelle levering!

Al meerdere meubels besteld bij Kees Smit. Meubels zijn van goede kwaliteit en levering is elke keer weer super snel.

Het ultieme tuinidee voor je terras

Heb je iets speciaals nodig voor je terras? Tracteer jezelf dan op een bezoek aan Kees Smit Tuinmeubelen . Hier hoef je niet verplicht een parcours te lopen langs allerlei items waarnaar je niet op zoek bent Je wordt vakkundig naar de juiste plek in de "winkel" gebracht en daar ook goed geholpen bij datgene wat je hebben wilt. En de prijs....? die is verrassend laag. Moet je even wachten of wil je vieren wat je net hebt gekocht dan word je (gratis) voorzien van een heerlijk kopje koffie of iets anders met krentenwigge in dit feestelijke complex waar het altijd terrasweer is.

Netjes geleverd en kwalitatief product!

Mooi product, conform de verwachting en netjes en snel geleverd.

Beleefd, hulpvaardig, vakkennis en gastvrij. Geeft de mensen kans om rustig te kijken. Dank jullie wel. Vriendelijke groeten van tevreden klanten.

Uitermate correct afgehandeld

Van begin tot eind zoals het hoort.

wat je ziet is wat krijgt !

snelle levering , mooie kussen , kleur zoals ik bedacht had, comfortabel.

Goede behandeling

Verkeerde tafel ontvangen. Ik de winkel in Almelo stond een tafel met een blad uit één stuk en we kregen er één met latten. Was inmiddels uit de verkoop gehaald. Wij hebben genoegen genomen met het geleverde.

Bestellingen vlot geleverd en netjes bezorgd.

We hebben tuinstoelen besteld en werden keurig afgeleverd binnen de tijd. Tevens kregen we via de mail een filmpje hoe e.e.a in elkaar gezet moest worden. Keurig! En we hopen heel veel zonnige momenten te hebben en dan heerlijk te kunnen genieten van deze stoelen.

Goed en duidelijk bestelproces waarbij de klant centraal staat en de producten een goede prijs/ kwaliteit verhouding worden geleverd.

Inmiddels de 3de keer dat we een aankoop hebben gedaan bij Kees Smit en ook dit loungeset bevalt (net als het tuinset en de tuinbank) weer super! De geduldige uitleg in de winkel op al onze vragen, de snelle levering en de service achteraf op een mankement in onze stoelen is super opgelost.

Gekregen wat werd beloofd

Tevreden

Veel keus en een snelle aflevering

Het is geweldig om te ervaren dat Kees Smit klantvriendelijkheid, advies en snelheid. met hoofdletters schrijft. Als klant wordt je dus niet teleurgesteld.

Vriendelijke chauffeurs

De vrachtwagen was te groot om bij ons het park op te rijden. Meteen gebeld en een dag later alsnog bezorgd.

Heel netjes dat je goed op de hoogte gehouden wordt als je wat besteld en ook heel fijn dat je zelf een afspraak kan maken voor de levering. Ook heel fijn dat je een mail krijgt over hoe je je spullen moet onderhouden. Prima service

Snel en netjes geleverd

Makkelijk bestellen. Goede kwaliteit

Alles volgens afspraak verlopen ,top.

Goeie aflevering, en goede kwaliteit van de goederen.super tevreden

Snelle levering van goed product.

Snelle levering van mooi product

In één woord fantastisch.

Kochten 2 parasolvoeten a 60 kilo. Netjes in de achtertuin afgeleverd. Bij het aan brengen van de wielen ontbrak er 1 wiel. Meteen gebelt, binnen 3dagen 4 nieuwe wielen geleverd. Wat een service.

Alles is prima verlopen, alleen jammer dat wij geen bericht van Postnl hebben ontvangen over de bezorging. Wij hebben het pakket bij Primera moeten afhalen. Was eigelijk te groot.

Prachtige meubelen, diverse stijlen. Mooie kwaliteit en goede prijs-kwaliteit verhouding. Levering was echt perfect met goede info over wanneer en hoe. Wij zijn zeer tevreden.

Vlekkeloos geleverd

Onze nieuwe tuinbank, net als de hele set voor in de achtertuin, perfect snel en netjes geleverd door Kees Smit. Prachtig meubel en volgens afspraak geleverd, precies zoals het hoort.

Comentarios sobre el Kiyoh