Keurig en binnen 7 werkdagen bezorgd

Al heerlijk van de zon genoten op ons tete a tete bankje

Snelle en correcte levering

Erg goed!

Snelle levering, prima product

Kreeg mijn bestelling al binnen 2 dagen geleverd. Goede prijs/kwaliteit verhouding

Beetje teleurstelling

Wij hebben een loungebank gekocht van ruim €900,00. Daar zitten kussens op. Bij bezorging blijkt dat er geen kussen tas bij zit. Voor dit bedrag had daar een kussentas bij gekund. Anders, geef bij afrekenen aan, wilt u er een tas bij. Nu moeten we er een kopen en nog eens bezorgkosten over betalen die bijn de helft van de tas bedragen. Jammer

Zeer snelle bezorging, bank makkelijk te monteren.

Kortom, prima ervaring, geeft perspectief voor de toekomst!

Ziet er super mooi uit en zit prima

Prima prima zowel de site als de bezorging!

Fijne stoeltjes met een goede prijs kwaliteit verhouding. Dankzij de goede informatie op de website (maatvoering) een juiste keus kunnen maken.

Klantvriendelijk en gedegen kwaliteit

Goede communicatie. Mooie kussens Kortom: tevreden klant

Helpen en adviseren de klant vriendelijk en perfect en helpen met het zoeken naar oplossingen ivm met een klacht en handelen dat naar zeer tevredenheid af

Aankoop en aflevering zeer klantvriendelijk

Daadkrachtig

Goede service, helder duidelijk en deugdelijke materialen.

Geweldig bedrijf

Prachtige showroom, zeer goed personeel, heel gastvrij met koffie en ontvangst, mooie kwaliteit producten voor elke prijsklasse en snelle levering en doen niet moeilijk als je contant wil betalen

Zeer klant vriendelijk!

Wij zijn super geholpen bij het aanschaffen van ons tuinset. En verbaast toen wij bij binnenkomst, na een een uur rijden, stond er kopje koffie klaar met een plak koek.

Informatie op de site over het artikel wat ik besteld had was duidelijk. Enzo de informatie die kreeg na het bestellen. Ook de vervoerder die de mogelijkheid geeft om in te plannen wanneer je de bestelling geleverd wilt hebben. En op de dag van levering krijg je duidelijk een tijdslot en de chauffeur belt je op dat ik hem over 20 minuten kon verwachten. Ja, dit is nog eens oude service wat ik enorm waardeer en wat ik weinig meer tegen kom! Ik ben enorm blij met het artikel, precies wat ik wilde hebben. Laat de zomer maar komen! Dus een dikke verdiende 10 voor jullie! Daar zouden meer bedrijven een voorbeeld van kunnen nemen. En als ik in de toekomst iets nodig heb ... dan koop ik het bij jullie. Dit heet zorgeloos winkelen.

Doen wat ze beloven

In winkel goed geholpen en ook daarna middels mails goed geïnformeerd, en afspraken nagekomen. Fijn!

Mooie website en snel geleverd.

Op de mooie website een leuk bankje gevonden. Bestellen ging makkelijk, kreeg gelijk bevestiging en filmpje hoe te monteren. Binnen 1 week is het bezorgd. Ik heb alleen geen bericht ontvangen wanneer de bezorging zou plaatsvinden. Dat was een beetje jammer. Maar verder zeer tevreden.

Goede service en snelle levering

zonneklaar

Digitaal veel keuze,duidelijke foto’s,besteld en bezorgd! Zonneklaar!

Top zaak

Goed geholpen tijdens de online aankoop. Ga er zeker terug komen!

Van bestelling tot en met levering goed geregeld.

Een overzichtelijke website met duidelijke productomschrijvingen en -specificaties, waardoor het gewenste product gemakkelijk te vinden en selecteren is. Snelle levertijd door product op voorraad en correcte levering door het transportbedrijf op een zelf te selecteren dag. Al met al uitstekend.

Uitstekende voorlichting en levering

Fantastisch geholpen in de winkel bij Kees Smit in Amersfoort. Totaal geen verkooppraatje maar echte meedenkers die advies geven. De eerste keer niets gekocht wat geen enkel probleem was, maar 'denkt u rustig na'. Later wel een loungeset gekocht ;-). De levering was top, alles zit keurig verpakt en schadevrij aangekomen. Alleen maar positieve ervaringen!

Super service

Tafelblad heeft regenvlekken na een paar maanden. Mail en foto’s gestuurd. Volgende week wordt er een nieuw blad geleverd. Top!

Van bestelling tot levering perfect verlopen zelfs een instructievideo ontvangen hoe het in elkaar gezet moest worden

Alles perfect geregeld klasse

Maakt waar wat beloofd is.

Ruime keuze, goede kwaliteit, snelle levering

We hebben 2 jaar geleden in de winkel een parasol gekocht. Daarbij zeer prettig geholpen door vriendelijk personeel met verstand van zaken. Onlangs ook gebruik gemaakt van de overzichtelijke webshop voor de bestelling van ligbedden. Ook dit is naar volle tevredenheid verlopen.

Comentarios sobre el Kiyoh