Prettige sfeer met ervaren personeel.

Op een prettige en ongedwongen manier geholpen. Niets is te veel. Er zit geen must achter het verkopen wat het zo fijn maakt. De keuze is reuze en als je hier niet slaagt dan slaag je nergens.

Mooie- en lekker zittende kussens, kortom: een aanwinst!

Zie boven

Uitstekend geregeld

Makkelijk en snel te bestellen via website en snelle correcte levering met goede tijdsindicatie van tijdstip levering

Tevreden

Een teakhouten bank en stapelstoelen gekocht. Zeer tevreden over de kwaliteit

Snelle levering en mooie bank

We gaan er binnenkort van genieten

Zoals altijd suoer geregeld en mooie spullen

Top ervaring!

Goed omschreven producten, goede kwaliteit tuinset, snelle service, klantvriendelijke mensen en je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer de set geleverd wordt.

Fijne mensen!

Ik kreeg een kaart met mijn verjaardag omdat het niet gelukt was voor die tijd mijn meubels te bezorgen. Ik wad ontroerd. Heel lief!!

Het ziet er erg goed uit en we zijn goed geholpen

Je wordt hartelijk ontvangen en er word netjes uitgelegd wat je waar kant vinden

Wat een superservice

Bij de bezorging van de tuinstoelen en tafel was er één stoel beschadigd. Direct gebeld en uitstekend geholpen. Daarna kwam ik erachter dat ik verkeerde kussens had besteld. Weer gebeld en weer uitstekend geholpen.

Laagdrempelig > goeie kennis van zaken > zeer klant vriendelijk

Laagdrempelig > goeie kennis van zaken > zeer klant vriendelijk Kortom ga hier zeker terugkomen in de toekomst!

Zeer tevreden door levering volgens aankondiging. Materiaal en product zoals beschreven stond. Eindelijk een heel fijn kussen voor mijn stoel

Prettig bedrijf.

Winkel erg mooi en plezierig,er word je niets opgedrongen.

Wat werden we leuk ontvangen door één van de verkopers die gelijk doorhad waar we naar opzoek waren. Dacht goed mee en we zijn dan ook snel tot een goede beslissing gekomen. Ook de levering ging snel en goed en er werd duidelijk gecommuniceerd over het aflevermoment.

Prima verlopen

We zijn in Amersfoort wezen kijken waren vriendelijk en behulpzaam met uitzoeken van een parasol inc. voet beschermhoezen en lamp met speaker

Super meubelen!

Heel fijne zaak en een hoop keuze, voor ieder wat wils! Goed geholpen en er werd super meegedacht met onze wensen. Dankjulliewel!

Service op en top

Iedereen staat klaar maar niemand dringt zich op..Er wordt tijd voor je genomen.

als je hier niet kunt slagen slaag je nergens

mooie meubels, voor elk wat wils. prima service.

Mooie winkel

Wat staat alles mooi opgesteld! Ze wisten bij de servicebalie precies te vertellen waar het bankje dat ik op de site gezien had, tentoongesteld stond. Het bankje werd door Post NL thuis afgeleverd en was met de gebruiksaanwijzing makkelijk en goed in elkaar te zetten.

Enthousiaste medewerkers die je oprecht helpen als je meubels komt uitzoeken.

Geweldige ontvangst vriendelijke verkoopster

Geweldig goede ontvangst goede verkoopster duidelijk producten uitgelegd lekkere koffie heerlijk krentenbrood

Zeer klantgericht

Onze ervaring van het bezoek aan de winkel in Amersfoort was zeer positief. Er liepen genoeg medewerkers rond die zeer kundig waren en de tijd voor je namen. Kortom een zeer prettige winkelervaring.

Leuke tuinbank.

Leuke tuinbank, voldoet aan de verwachting. Levering volgens afspraak. Vlotte en vriendelijke bezorging

Super geholpen in de winkel in Amersfoort, bij ons om de hoek. Bezorgd volgens afspraak.

Comentarios sobre el Kiyoh