Al jaren mijn favoriete voor tuinmeubelen

Wij hebben inmiddels 3 verschillende sets van kees smit gekocht erg blij mooie spullen goede kwaliteit.wij zijn fan van rough stoer merk voor tuinmeubelen en iets anders dan standaard. Kort om ik raad iedereen aan!

Geweldige zaak met passievolle medewerkers

Goede en gefegen zaak met een mooi aanbod!

Geleverd zoals afgesproken

Fijne zaak om wat te kopen netjes goede uitleg Super tevreden

Service

Hele goede service prima geholpen.

Mooie grote winkel met ervaren personeel.

Na een jaar even terug om extra stoelen te kopen die ze gelukkig nog steeds hebben. Uitstekend geholpen door een medewerkster terwijl we een gratis kopje koffie kregen.

Top bedrijf met prima service.

Heel veel keus. Alles snel geregeld en keurig op afspraak geleverd.

Super kwaliteit, goede service en snelle levering!

Nou eigenlijk zegt de titel al genoeg. Binnen een week staat mijn tuintafel inclusief stoelen in mijn tuin. We zijn in Amersfoort ook zeer vriendelijk ontvangen en deskundig geholpen. We wilden daarna nog naar een andere tuinmeubelen winkel maar hebben besloten direct de knoop door te hakken!!

Bij Kees Smit word je met geduld behandeld

Dankzij de aandacht en het geduld van Kees Smit ben ik over kunnen gaan tot mijn eerste online aankoop!

Na telefoon gesprek in verband met de verkeerde bezorging .Heel mooi opgelost en een heel leuke attentie toe gestuurd in de vorm van een vogelhuisje wat nu op ons balkon hangt en door veel bewoners als een heel mooi gebaar word gezien Als nog bedankt Grt Kees Stolk

Top service ,Top kwaliteit

Gemakkelijk te bestellen op duidelijke website, juist ,op tijd en zeer vriendelijke levering .

Hebben zeer mooie spullen en komen afspraken na

Super mooie hangstoel besteld met extra kussens alles op tijd geleverd en goed verpakt in een woord geweldig

Eindelijk de perfecte loungeset gevonden!

Bij Kees Smit liepen we dan eindelijk aan tegen de loungeset die we al langer zochten voor onze overkapping. We zijn goed geadviseerd en de koop was snel beklonken. Na het afhaken stond de set in slechts een mum van tijd op de juiste plek. En konden we er dit weekend de verjaardag van onze zoon vieren.

Keurig geleverd....

Heb niet lang op hoeven wachten.

Zeer tevreden een goede uitleg en snelle levering.top

Snel en voordelig

Product met goede kwaliteit, gedegen voorlichting m.b.t. montage en snel geleverd

Grandioos snel geleverd we zijn er blij mee

Zaterdag in de winkel geweest erg druk we werden geweldig ontvangen mét koffie én krentewegge en alle medewerkers waren druk toen hebben wij bij Kees Smit via internet besteld en de dinsdag er op alles keurig netjes afgeleverd klasse

Goede service en Personeel.

Super ontvangst in Amersfoort , zeer mooie zaak en goed geholpen door personeel. De levering van de meubels was goed verzorgd door Brinx transport geleverd. Zal het zeker aan andere mensen door vertellen. Mooi dat er ook een vesteging in Venlo komt , dat is beter van uit het Zuiden. M.v.g. Bert en José

Goede kwaliteit, service, attente en vriendelijke begeleiding.

Via computer duidelijk en overzichtelijk.

Zeer goed geholpen, deskundig advies

Zeer deskundig geholpen toen wij opzoek waren naar een degelijke parasol. Uiteindelijk een zeer mooie, niet al te grote gevonden, precies wat wij zochten en dus erg blij mee.

Stoelen netjes ontvangen

Mooie stoelen snel en goed afgeleverd

Ik voelde me meteen ontspannen toen ik er in ging zitten.

Echt top.

Snelle levering en betaalbare kwaliteit. Bedankt mensen.

Prettig winkelen daar!(wat een keuze)

Super assortiment van eenvoudig tot luxe ,deverkopers(sters) is geen moeite te veel met meten/ passen. Afleveren/ naar wens betalen bij levering het is allemaal goed geregeld.

Prima service.

Alle afspraken prima nagekomen.

goede service

goede service