Goed geholpen en gezellig om in de winkel te lopen

Een aanrader

Mooie stevige ligbedden, kwaliteit en snel op tijd geleverd!

Prima geregeld, geholpen.

We wilden 2 dezelfde tuinstoelen bij onze reeds aanwezige 4. Was vlot uitgezocht en nadien ook erg vlot bezorg. Hulde.

Voldoet aan mijn verwachtingen

Het artikel voldoet aan mijn verwachtingen. Bij levering bleek dat er 2 dozen met 4 stoelen werden gegeven. Hen 6 stoelen aan chauffeur mee gegeven.

Uitstekend advies

I.v.m. ons grote terras zijn we uitstekend geadviseerd. Nu alles er staat zijn we super tevreden. ook een goede en snelle levering.

Goed geholpen mooie actie

Vriendelijk en persoonlijke benadering in de winkel, hulpvaardig bij het magazijn.

Goede snelle service

In de winkel goede service en mensen die met je meedenken. Ook met de kleuren. Niet meepraten maar echte service. Bezorging ging snel en op tijd.

Klantvriendelijk.

Kees Smit is een prachtige overzichtelijke winkel , waar geen nee te koop is. Ook werden wij direct op een professionele en klant gerichte manier geholpen. Ook.is de bestelling volgens afspraak afgeleverd. Top.

Prettig personeel, mooie artikelen en goede aflevering

In een woord; goede degelijke zaak

Keurig netjes geholpen in een mooie overzichtelijke vestiging.

Tuinmeubelen gekocht in de vestiging Amersfoort. Ziet er keurig netjes uit met voldoende keuze en meedenkend personeel. Meubels netjes op tijd bezorgd.

Klantgericht, klantvriendelijk, goede service.

Klantgericht, klantvriendelijk, goede service.

Mooie kwaliteit tuinmeubelen en netjes thuisbezorgd

Zijn super goed geholpen top zaak

Ruime keuze en vriendelijk personeel

Prima geholpen. Ruime keuze en de medewerkers waren zeer behulpzaam en vriendelijk. Levering ook snel, zoals beloofd.

Prima service Helaas bij aflevering één deuk in de box. Gelukkig kon het zonder problemen geruild worden

Wat een geweldige winkel!

Wat een enorme keuze, hier kan je altijd slagen voor je tuinmeubelen!

Ruime keuze, uitstekend geholpen

In de megastore in Amersfoort was het moeilijk kiezen uit alle prachtige loungesets, die ik gezien heb. Uiteindelijk mijn keuze laten vallen op een prachtige loungebank. Met behulp van een vriendelijke en super behulpzame verkoper de bank helemaal naar mijn stijl aangekleed en aangevuld. Al heel snel thuis geleverd gekregen. Nu staat het te pronken in mijn tuin. Zo mooi! Helemaal verliefd.

Super service n snelle levering!

Ben zeer tevreden mede door snelle levering.

Uitstekende communicatie en snelle levering

Top communicatie over het leveringsproces! Leuke email (met dat pakketje die verschillende fases van het afleveringsproces passeert).,

Goed geholpen

Mooie zaak en goede service

Wij waren op zoek naar een parasol, zijn goed geholpen. Niet de duurste variant proberen te verkopen, maar juist de parasol die het beste bij onze situatie past.

alles goed geregeld

bestelling gedaan, bevestiging ontvangen, afspraak maken over bezorging, alles gelopen zo als afgesproken . prima geregeld.

Prima ervaring

Op zoek naar een tuintafel, na een teleurstellende ervaring bij een andere winkel. Binnengelopen bij Kees Smit. Nette zaak, veel keuze, vriendelijk personeel die (bijna vreemd in deze tijd) helemaal niet opdringerig was. We hebben enkele vragen gesteld en werden keurig te woord gestaan. Onze dochter ging lekker spelen in de kinderhoek en wij kregen een lekker kopje koffie aangeboden met krentenwegge. Gewikt en gewogen, toch besloten om er nog een nachtje over te slapen. Geen enkel probleem en er werd vriendelijk afscheid genomen. Tijdje later toch maar besloten om tot aankoop over te gaan. Het was erg druk dus het personeel was dat ook. Verkoper verzocht wederom vriendelijk om toch vooral even koffie te gaan drinken en hij zou bij ons komen, en zo geschiedde. Tot aankoop overgegaan, en het meubel werd enkele dagen later netjes thuis bezorgd. Gratis. Je zou verwachten dat je al deze service terugziet in de prijs maar dat is zeker niet altijd zo. Het meubel wat wij kochten was niet duurder dan bij andere zaken waar men minder service biedt. Helemaal top dus!

Snelle levering!

Tuintafel snel geleverd, duidelijke website

Alles OK

Comentarios sobre el Kiyoh