Prima ervaring
Op zoek naar een tuintafel, na een teleurstellende ervaring bij een andere winkel.
Binnengelopen bij Kees Smit. Nette zaak, veel keuze, vriendelijk personeel die (bijna vreemd in deze tijd) helemaal niet opdringerig was. We hebben enkele vragen gesteld en werden keurig te woord gestaan. Onze dochter ging lekker spelen in de kinderhoek en wij kregen een lekker kopje koffie aangeboden met krentenwegge. Gewikt en gewogen, toch besloten om er nog een nachtje over te slapen. Geen enkel probleem en er werd vriendelijk afscheid genomen.
Tijdje later toch maar besloten om tot aankoop over te gaan. Het was erg druk dus het personeel was dat ook. Verkoper verzocht wederom vriendelijk om toch vooral even koffie te gaan drinken en hij zou bij ons komen, en zo geschiedde. Tot aankoop overgegaan, en het meubel werd enkele dagen later netjes thuis bezorgd. Gratis.
Je zou verwachten dat je al deze service terugziet in de prijs maar dat is zeker niet altijd zo. Het meubel wat wij kochten was niet duurder dan bij andere zaken waar men minder service biedt. Helemaal top dus!