Prima tuinmeubelen

Prima tuinmeubelen, goede service, uitstekend verpakt, snelle levering

Goed geholpen, snel geleverd!

We werden prettig geholpen en goed geadviseerd en de producten werden snel thuisbezorgd

Kwam heel netjes aan goed ingepakt

Hele vriendelijke en behulpzame mensen

Ik had een kussenset gekocht die niet paste, ik kan deze retour sturen , de mensen bij de klantenservice hebben me fantastisch geholpen ik heb ook nog advies gekregen iver een site waar je kussens op maat kan laten maken. Groeten thesa

uitstekend!

prima geholpen - op tijd geleverd - keurig verpakt en artikelen heel netjes afgewerkt.

Keurig netjes ingepakt!

Mooi en degelijk tuintafeltje. Het is gemakkelijk in elkaar te zetten

Alles volgens afspraak verlopen. Erg tevreden.

Netjes geholpen

Het omruilen ging soepel en snel

Betalingsprobleem goed opgelost

Ik wilde mijn betaling doen, maar al 2 dagen werkte Ideal niet. Gebeld met collecteren. Die hebben de bestelling ingevoerd en bij aflevering te betalen. Goed opgelost.

Veel beloven en niet nakomen van gemaakte afspraken

De aankoop ging snel en vooral erg gezellig. De levering leek door Brinks ook netjes te gaan verlopen. Levering in het genoemde tijdslot niet gelukt. Aan het einde van de dag maar even gebeld. “We hebben u gebeld en in de voicemail ingesproken dat de chauffeur ziek is”. Naar wie gebeld was wist de dame niet, wel gaf ze aan dat ze inderdaad een fout nummer heeft gekozen… Nieuwe kans “we komen morgen op zaterdag”. Helaas konden wij dan niet thuis zijn. “Maandag komen wij”. Helaas niet gezien. Nieuwe afspraak donderdag?” Prima. Bevestiging volgt en de prijs was veranderd naar 4x het oorspronkelijke bedrag. “Sorry mijnheer, dat kunnen wij niet veranderen” (de eerste bevestiging was wel het goede bedrag). Dus weer met Kees Smit bellen en daarna kregen we de bevestiging met een tijdslot op donderdag in de morgen en 10 minuten later weer een met een tijdslot in de avond. Beiden lukten wederom niet en na zelf te bellen weer hetzelfde verhaal “we hebben u gebeld en de voicemail ingesproken”. Aansluitend kwam er een mailtje… we zijn uw zending kwijt… Weer gebeld met Kees Smit, laatste kans om de bestelling te leveren en tot op heden geen levering van de bestelde goederen. Wel een mailtje om mijn ervaring te delen. Kees Smit het voordeel van de twijfel, de transportonderneming zeker niet! Mijn twee opgenomen snipperdagen hebben we het ook maar niet over. Aanbevelen: Not!

Klantvriendelijk maar had meer verwacht

Hrt graniet tafelblad binnen 5 jaar gebroken. Had minstens 50% korting op het nieuwe tafelblad verwacht. Bij het omruilen erg moeizaam gegaan.

Fijne, snelle hulp in de winkel!

Goed geholpen met een mooi tuinset en ook nog snel geleverd!

Heel goede service bij Leen Smit.

Alles is perfect verlopen, de Intenso Bordano dining tuinstoelen zijn keurig op tijd afgeleverd en zitten perfect.

Topzaak in Almelo

Zeer goed en vriendelijk geholpen en netjes de tuinset afgeleverd.

Uitstekende service en correcte levering

We kwamen voor een hangende terrastafel, die niet in het assortiment bleek te zitten. Verkoper begeleidde ons door de showroom en gaf uitstekende adviezen, waarna deze tafel werd gekocht.

Goede informatie

Prijs en kwaliteit in de goede verhouding. Eerlijke informatie over producten.

heel fijn geholpen super

heel fijn geholpen..super top

Super.

Super fijne winkel. Heel aardig personeel en een ongelooflijke keuze aan mooie tuinmeubels.. Echt een aanrader

Vlotte, heldere, snelle service en levering

Zie hier boven

Geweldige keuzen en vriendelijke en behulpzame krachten.

In een zin ; wat je van ver haalt is lekker. Wij woonden niet naast de deur maar waren toch benieuwd door reclame om zelf eens tegen kijken bij jullie. Daar zijn wij blij en voldaan weer vertrokken en genieten nu in de tuin van dit fijne zitje.

Een geweldige ontvangst, vriendelijk personeel, goed geprijsde tuinmeubels en een goede service.

De ontvangst met lekkere koffie en krentenbrood was plezierig na een lange reis naar uw vestiging in Amersfoort. Daarna werden we op een prettige wijze geholpen door een verkoopadviseur. Het bestelde meubel werd keurig op het afgesproken moment thuis bezorgd.

Goede bezorging

Vriendelijke chauffeur en snel na bestellen bezorgd.

Mooie ervaring

Kwamen we binnen, kreeg ik zo waar een hartelijk ontvangst. Wat uitleg over de winkel en tijd om een eigen rondje te doen. Waarna alle hulp bij de bestelling van de nieuwe parasol. De hond werd ook aller vriendelijkst ontvangen. Top ervaring! Kunnen meer winkels een voorbeeld aan nemen. Levering, info en betaling ook prima geregeld!

Heel snel gebracht want op voorraad. Mooie set. Laagste prijs garantie.

zeer positief

Vriendelijke ontvangst. Hele groot assortiment, dus veel keuze. Goede service in bezorging. goede kwaliteit terrasstoelen.

Comentarios sobre el Kiyoh