Uitnodigend

Zeer gastvrije ontvangst, heel veel keuze en genoeg vriendelijk personeel die er behulpzaam zijn

Gastvrije winkel waar je goed geholpen word.

Het personeel is heel vriendelijk en niets is teveel.

Een paar jaar geleden ook al nieuwe kussens gekocht voor onze tuinset. Dit jaar waren ze aan vervanging toe en weer bij Kees Smit gekocht. Hele goede service en goed mee gedacht door het vriendelijke personeel. Super tevreden dus

Helemaal top en snel geholpen in de winkel en een zeer snelle en correcte aflevering.

Zeer positief. Zeer behulpzaam in de winkel en een zeer vriendelijke en behulpzame chauffeur bij de aflevering , die ook keurig op tijd was zoals gepland.

goede service

Prettige bediening

zijn goed geholpen

Hebben er al meerdere artikelen besteld en al 2x in Almelo geweest. Zijn daar elke keer goed geholpen.

Heel tevreden. Goede service

Een hele fijne winkel. Hier wordt je nog echt geholpen. Super vriendelijk personeel. En hele mooie spullen tegen scherpe prijzen.

Prettig geholpen in de winkel en snelle levering

Prettig geholpen in de winkel en snelle levering

Keus was reuze dat is al een pluspunt

Hebben een mooi setje besteld en wordt eind mei geleverd Daarom een 8 gegeven we weten nog niet hoe het afleveren gaat , maar we hebben er alle vertrouwen in dat dat wel goed komt en dan wordt het een dikke 5 STERREN

Correct te woord gestaan door telefoon.

Kon ook direct telefonisch bestellen. Werd mij aangeboden. Keurige overzichtelijke site.

Uitstekende en snelle levering

Op zoek naar tuinmeubelen. Zoek niet verder. Je slaagt direct bij Kees Smit en het komt dan heel snel aan huis geleverd bij je.

In een woord "goed"

Goed geholpen, mooi assortiment!

Prettige winkel met behulpzaam personeel.

Wij zijn zeer vriendelijk geholpen en de bestelde tafel is correct op tijd afgeleverd.

Super service

Bestelling was snel binnen maar niet compleet. In het weekend gemaild en als snel antwoord gekregen. Binnen 2 dagen het restant al binnen. Super service dus.

Niets op aan te merken

Snelle levering, duidelijke beschrijving en video. Ben er tevreden mee en het Bankje Brosso staat er netjes en mooi bij.

Snel geleverd. En helemaal in de tuin achterom. Super

Precies op de afgesproken tijd geleverd. En een zeer behulpzaame chauffeur. Top.

Duidelijke website en heel makkelijk om een bestelling te plaatsen. Afspraak voor de bezorging is fantastisch geregeld.

Alles prima

Keurige berichten en nette aflevering

Top kwaliteit

Goed advies , gemakkelijke in elkaar zetten van biohort hoybbybox door stap voor stap begeleiding op video. Degelijke kwaliteit en mooie vormgeving! Uiterst tevreden!

Na aankoop prima after sale over onderhoud, bezorging en het schot In de roos de video om de tuin tafel te monteren dat was nu een fluitje Van een cent.

topkwaliteit, uitstekend in verhouding tot prijs

Fijne website met ruime keus. Goede omschrijving van product. Super mooi verpakt tegen beschadigingen waardoor ook onbeschadigd aangekomen. Keurig volgens planning bezorgd. Wat wil een mens nog meer?

Ons oog laten vallen op een Bellagio picknicktafel. Het was even zoeken in de winkel waar hij stond, het aangesproken personeelslid wist het ook niet precies. We wilden hem graag live zien en voelen hoe hij "zit". Prima dus. Het was druk dus de bestelling hebben we rustig thuis gedaan. Daarna konden we ons eigen bezorgmoment kiezen. Vanmiddag werd de tafel iets eerder dan gepland bezorgd. Alles prima verlopen.

Fijn geholpen en een vlotte afhandeling

Gewoon fantastische service zoals alles wordt geregeld.

Van ontvangst in de vestiging tot en met de levering van de bestelling is het goed geregeld. En het personeel is vriendelijk en behulpzaam zowel de verkopers als de catering medewerkers en ook de bezorgers. Kortom een bedrijf waar je goed terecht kan voor je tuinmeubelen. Bedankt voor de fantastische service.

hele goede service

wij hadden de duosit tete a tete brosso besteld maar in de doos zaten 2 linker zittingen en dus konden we het bankje niet afmaken,na een telefoontje naar het filiaal in Amersfoort gepleegd te hebben kregen we kosteloos een andere,maar dat was dezelfde als die we al hadden, haha. oeps. maar als het goed is komt de andere ook snel binnen en kreeg ik een retourformulier opgestuurd om de verkeerde even terug te sturen kosteloos.fijne service en vriendelijk personeel.

Comentarios sobre el Kiyoh