Super service

Snelle levering en mooie producten

super tevreden over de gehele bestelling en afwikkeling.

netjes en op tijd afgeleverd zoals aangegeven in de mail. super tevreden over het geleverde. netjes verpakt en onbeschadigd aangeleverd.

Prima service, loungeset werd geleverd en toen bleek er 1 poot van de stoel te kort. Gelijk gebeld en was geen probleem wordt gelijk omgewisseld.

Compleet

Wij zeggen als je bij Kees Smit niet slaagt, dan hoef je verder in Nederland niet te zoeken. Het assortiment is hier compleet.

geweldig

bon gekocht, super mooi ingepakt met chocola was super leuk om te geven.

Alles klopt perfect!!

Na twee dagen diverse tuinmeubelcentra bezocht te hebben hadden we er weinig vertrouwen in dat we precies dat wat we zochten zouden vinden. Zondags toch maar weer oppad gegaan. Kees Smit stond op het programma! Het bleek de beste beslissing van die week. We liepen ongeveer 10 minuten rond toen we onze droom set zagen staan. We zijn gaan schuiven en passen en de verkoper liet ons even gaan ( dat had hij goed gezien!). Toen viel ons oog op een schijnbaar eindeloze collectie kussen. We zochten er prachtige top kwaliteit kussentjes bij we waren helemaal happy. Toen de verkoper kwam hadden we maar één vraag " wanneer kunt u leveren? " . De complete set inclusief accessoires was binnen vijf dagen leverbaar!! Inmiddels zitten al ruim een week op de set in onze veranda. Super blij met de producten en hoe je als klant behandeld wordt!! Wat ons betreft verdient dit bedrijf op alle fronten een TIEN!! Zelden zo behandeld! Kees Smit gefeliciteerd met deze geweldige prestatie!!

Goede kwaliteit en prima service

Tuinbankje gekocht en werd keurig en snel bezorgd! Ik ga hier meer bestellen

Alles soepel en tot in de puntjes geregeld.

Direct na aankoop kregen we een bevestiging per e-mail. Snel daarna een bericht van de transporteur om de datum van levering in te plannen. Alles verliep volgens afspraak. Levering ook netjes op tijd.

Mooie winkel, mooie tuin/balkon meubels, super fijn personeel, duidelijk in uitleg. En als kers op de taart gratis koffie met krentenwegge.

We hebben nu met de meubels, parasol en tafeltje een balkon uit duizenden

Zijn fantastisch geholpen.

Vriendelijk en correct.

Onze vragen werden goed beantwoord. En dan ook nog een heerlijk kopje koffie met iets erbij.

Fully satisfied with the Garden set (table+chairs)

We found a excellent garden set for our Verandha house! Lot of choices at Kees Smit! Would definitely come back !

Prima geregeld en zeer tevreden

Op tijd geleverd en van uitstekende kwaliteit goir de juiste prijs

perfect levering en topkwaliteit service

Besteld - geleverd- kwaliteit in een woord subliem

Super geholpen in de showroom

Alle tijd genomen om de juiste set bij elkaar te zoeken, en die was er na aankoop al met een week.

Goed geholpen voor ieder wat wils.

Goede verkopers. Laten je je gang gaan en zijn niet opdringerig.

super kwaliteit voor een geweldige prijs

Tuinstoelen

De tuinmeubelen waren binnen1 week geleverd,waren goed verpakt.

Het geleverde is prima

De levering door Post NL liet te wensen over. Geen enkel bericht wanneer er bezorgd zou worden met als gevolg dat 2 dagen achter elkaar een grote doos bij mijn buren werd afgeleverd. Ik was daar niet blij mee. Had zo niet de kans om voor de levering thuis te blijven

Prachtige zaak en leuk personeel

We werden goed geholpen een juiste keus te maken voor onze tuin meubelen... En lekker drankje erbij, echt heel fijn!!

Supersnelle levering en goed verpakt.

Mooie tuinmeubels

Kwaliteit is zoals verwacht. Bij een tafeltje was de beschrijving van het in elkaar zetten niet zoals het op de video werd getoond. Ok moest zelf gaatjes boren voor de schroeven!

Beschadigd product werd meteen vervangen

Reageren snel en denken mee in oplossingen

Mooie collectie, goede service

Ons bezoek aan de showroom in Amersfoort was de moeite waard. Er is veel keuze en genoeg personeel om te helpen.

perfecte levering en goede kwaliteit van de meubels

de levering was netjes verzorgd, goede gecommuniceerd en exact op de gemaakte afspraak aanwezig. Wij zijn blij met de meubels, ze voldoen perfect aan onze verwachting en zijn van prima kwaliteit.

Comentarios sobre el Kiyoh