Prima firma, mooi assortiment

Voor de derde maal tuinmeubelen gekocht. Zoals altijd correct en goed geleverd.

Netjes en correct

Prima levering geen problemen

Alles gewoon goed en snel.

Fijne loungebank voor een mooie prijs . Heldere informatie op de site en snel bericht over levertijd en ook dit gaat overzichtelijk. Blij mee!

Veel keuze, top zaak!

Ik was onder de indruk. Ik zocht een tuinstel en was al ergens anders geweest. Hier kon ik er wel 5 uitzoeken. Onder de zaak geparkeerd, lekkere koffie gekregen. Attent en veel personeel. Mooie hoge tafel met 8 hoge stoelen gekocht. Snelle levering omdat veel artikelen gewoon op voorraad zijn. Klein uurtje rijden voor ons, maar was zeker de moeite waard!

Goede service en prettige sfeer

Ik kom er al jaren en vanaf dag 1 voel ik me er thuis. Mensen nemen ouderwets de tijd voor je. Erg prettig.

Fantastisch!!!

De stoelen die wij hadden besteld waren mooi per 2 stuks ingepakt, duidelijke communicatie over de levering. Wij zijn heel blij met onze stoelen en bijbehorende kussens, het zit heerlijk!!! Wij gaan genieten van onze nieuwe stoelen.

Alles in zeer goede conditie aangekomen en ik ben er heel blij mee!

Zie hierboven

Loungeset

Mooie loungeset, snelle en nette levering!

Super geregeld.

Tuintafel online besteld. Alles tot in de puntjes geregeld.

Goede website en snelle levering

Fijn bedrijf met goede en duidelijk website, de communicatie na bestelling is helder en de levering snel. Kreeg een instructie (montage) via een aparte mail, heel handig.

Prima geadviseerd en behandeld!

We zijn zeer goed geholpen door verkoopmedewerkster. Goede uitleg, met geduld en van de ene naar de andere verdieping gelopen om zaken te laten zien. Uiteindelijk geslaagd met tuinset.

Fijn snel bestelproces

Mooi bankje uitgekozen, super netjes bezorgd. Zelfs via mijn buurvrouw, door de bezorger boven aan de trap gezet. Handig zo met de montage video via de mail. Nu het zonnetje nog

Perfecte logistieke dienstverlening

Het produkt beantwoordt volledig aan de verwachtingen. Goeie foto en beschrijving op de website

Mooie spullen, handige site, strakke levering

Groot assortiment en overzichtelijk website. Ik heb 2 lounge stoelen en een bijzettafeltje besteld en deze werden stevig en goed verpakt, snel geleverd. Heel blij mee.

Ok

Alles is helemaal correct verlopen.

Alles is helemaal correct verlopen. Van bestelling, info over de bestelling de levering en de daadwerkelijke levering

service met een pluim.

service.prima in orde.ook bezorging prima

snel en duidelijk

Snelle reactie en de levering van het product was top. Ook prettig dat ik niet de hele dag moest thuis blijven ivm bezorging , maar dat een afgebakende periode werd aangegeven.

De stoel was precies dat wat ik bedoelde

Pas goed bij de rest van het balkon meublement!

bestelling gedaan snel bevestiging en binnen 3 dgn geleverd

Vlotte levering.

Prima service en snelle levering, ben erg blij met de nieuwe tuinbank en comfortabel kussen!

De extra service dat je na bestelling een instructievideo ontvangt heb ik gewaardeerd.

Goed geadviseerd en prima geholpen

Bestelling netjes en op tijd geleverd. Voorafgaand een mooi instructiefilmpje via de mail binnen gekregen. Nog bedankt hiervoor.

Super fijn geholpen!

Wij gingen met ons gezin naar de winkel in Amersfoort. We werden heel fijn geholpen er werd goed de tijd voor genomen om onze perfecte set samen te stellen. De verkoopster was erg vriendelijk. We zijn super tevreden.

Comentarios sobre el Kiyoh