Super snelle service, prima kwaliteit

De bestelde tuinmeubels binnen no time in huis. Het filmpje met uitleg hoe eea in elkaar te zetten via de mail ontvangen. Zeer tevreden over de kwaliteit.

ruime keus, geweldige service

Goede parkeergelegenheid. Bij binnenkomst gastvrij ontvangen; we hadden op internet een tuintafel uitgezocht en er werd ons gelijk verteld waar deze stond. Nadat we onze keuze hadden gemaakt zijn we vriendelijk te woord gestaan door een verkoopster die ons duidelijke en volledige informatie gaf over onze aankoop. Daarna een lekkere kop koffie gedronken. Bij vertrek werd ons nog een flesje water aangeboden voor de terugreis, zeer attent! Het vervolgtraject verliep ook prima; duidelijke communicatie en afspraken werden goed nagekomen. Echt topservice!

Goede ervaring

Ik vind kees smit een hele fijne winkel, mooie showroom waar alles goed in het echt te bekijken is. Ook zeer vriendelijke klantenservice.

Snelle levering en goed verpakt. Mooie tafel. We zijn zeer tevreden!!

Van bestellen tot levering, geweldig!!! Prachtige tuinmeubelen, super tevreden

Mooi product, snelle levering

Geen mening

Goede klantenservice en een zeer uitgebreid aanbod.

Kan iedereen aanraden om bij KeesSmit tuinmeubelen te kopen. De reden waarom is dat ze zeer klantvriendelijk zijn. De medewerkers hebben ook de nodige kennis over de producten en denken ook met je mee. Dit icm met een snelle levering is het echt een top ervaring bij hun geweest.

Fijn geholpen

Veel keus, ruim opgezet en prettig geholpen.

Netjes, correct, meedenkend

Winkelmedewerkster in Almelo nam de tijd en gaf advies, prettig in de omgang en dat met een lekker bakje koffie met krentewegge. Niet te vergeten de host bij deur is ook aan te bevelen bij meerdere meubelzaken :-)

Prima levering. Schommelstoel ziet er perfect uit.

Perfect als goed geregeld

Ik vind dat als goed geregeld is ook het transport de chauffeur erg vriendelijk

Goede kwaliteit en service

De bezorgservice was top. Eigen dag kunnen bepalen net netjes verpakt. Super blij met mijn tafel

Ze komen hun afspraak na, de bezorgers zijn correcte mensen netjes en op geruimd.

Precies wat ik zocht!

Ik zocht een ander soort tuinbank! Nergens te vinden…… oh ja toch wel bij Kees Smit! Superblij mee!

Snel geleverd.

Top product voor een betaalbare prijs. Goede service.

Heerlijke loungeset!

Super geholpen in vestiging Amersfoort. In alle rust een set kunnen uitkiezen met goeie informatie van verkoper. Vriendelijk personeel, die klaar staat bij vragen! Tuinset is netjes afgeleverd en in de tuin gezet. We zijn er super blij mee, zit erg comfortabel!

Super liggeld besteld op de afgesproken tijd geleverd

Uitstekend geholpen

De vekroper (en keurig geklede wat oudere heer0 heeft mij uitstekend geholpen. Asosrtiment en met name Bellagio is geweldig. Priuma service en aflevering. Kees Smit delft zeker niet het onderspit! Met hartelijke groet, Richard J. Coppens

Prachtig

Mijn set is prachtig. Op tijd geleverd en bezorger heeft mij ook geholpen het set op het balkon te plaatsen.

bezoek aan de winkel was prettig

Ik moet nog even uitproberen of het wel de bank is welke we verwachten te hebben gekocht. We zijn tevreden met onze bank en hopen er jaren plezier van te hebben.

Heel erg netjes geholpen Ze kunnen in tegenstelling tot veel andere binnen 5 dagen leveren Goed advies en goede keuze en vooral veel keuze in een ontspannen sfeer

Goede Service

Vriendelijke medewerkers. Het was mogelijk om tuinstoelen op zicht mee te nemen. Prettige sfeer en fijn dat je ondanks de warmte in het pand even een drankje kon doen.

Heel goed.

We zijn heel goed geholpen, en de kussens waren super snel bezorgd.

Prima snelle levering

Na bestelling online, direct bevestiging en twee dagen later keurig bezorgd.

wat je ver haalt is lekkerder

Na talloze pogingen gedaan te hebben om hier iets te kunnen vinden naar onze smaak zagen we de reklame van Kees Smit en dat sprak ons wel aan. Dus besteld en vandaag al geleverd, keurig ingepakt om beschadigingen te voorkomen, we zijn uitermate tevredn Die Kadobon willen we graag gebruiken voor een parasol!!!! DUS.... met vriendelijke Helmondse groeten Cor Wildenberg

Comentarios sobre el Kiyoh