Genieten van het zonnetje op onze heerlijke tuinbank

Goed geholpen door Kees Smit bij de keuze uit de verschillende mogelijkheden. Netjes op tijd bezorgd volgens afspraak. Tuinbank was eenvoudig te monteren. Al heel snel konden we in het zonnetje genieten van onze nieuwe tuinbank. Later nog tips ontvangen in de e-mail over het onderhoud. Een heel tevreden klant dus.

Fijn geholpen in de winkel en zeer snelle levering

Klantvriendelijkheid

Zowel online als telefonisch goed bereikbaar en goede communicatie rond de bezorging

Goed verkoopadvies, snelle levering!

Snelle levering met handig instructie filmpje en onderhoudstips

hartelijk en eerlijk advies!

géén geneuzel, kapotte onderdelen van onze 8(!) jaar oude tuinmeubelen gewoon zó, dus gratis en voor niets, meegekregen! De nieuwe kussens hoefden we niet zelf te versjouwen maar werden netjes thuis geleverd… Twentse nuchterheid én gastvrijheid: naast een hartelijke lach óók koffie met een plak wegge!

Ruime keuzemogelijkheden in een overzichtelijke opstelling

Ervaring tot nu toe oké. Spullen moeten nog geleverd worden dus gebruikservaring is nog even afwachten maar hebben daar alle vertrouwen in.

vriendelijk geholpen vlotte bezorging

fijn geholpen zeer vriendelijk, ook bezorging prima. uitstekend assortiment

Super nette service

We hadden een tafel besteld en daar waren geen schroeven bij geleverd voor het blafte monteren aan de poot. Gebeld en alles is prima opgelost. Schroeven waren verstuurd en binnen 2 dagen lagen ze in de bus.

Op alle fronten uitstekend

Ruim assortiment in een fraaie showroom. Geen aanbetaling nodig en alles op korte termijn leverbaar. Erg fijn dat je gratis drankje krijgt aangeboden in een sfeervolle ruimte.

Goed assortiment en prima service!

Ruime keus, adequate hulp in de winkel en goede bezorging via transportbedrijf.

Duidelijke uitleg wanneer er geleverd wordt

Werden nog even gebeld door de chauffeur of we thuis waren, want hij kwam eerder.

Prachtige tuinser, supersnel geleverd

Wij kochten deze tuinset via internet, en binnen 1 week stond deze op ons terras. Correcte mail over de bezorgtijd en ook nog daags van te voren een sms met tijdsindicatie van een 2 uurs tijdvlak. Levering ging soepel. Wij zijn meer dan tevreden.

Super service en uitleg

Zeer fijne en niet opdringerig. Juiste alternatieven aangedragen en ook toegelicht. Top

Keurig op tijd geleverd. Product voldoet aan onze verwachtingen.

Van aankoop tot aflevering, TOP !!

Ruime keuze, goede prijs/kwaliteit, zeer klantvriendelijk, goede service, goede nazorg. Al met al …… teveel om op te noemen in de positieve zin.

Geweldig ,klantvriendelijk. Ga naar Kees Smit voor een heerlijke zit!!

Zeer goede service . Zeer nette bezorgers, klant vriendelijk. wij miste een dopje zou 5 tot 7 werkdagen duren donderdag gebeld zaterdag al in huis. SUPER Ga naar Kees Smit voor een heerlijke zit.

Snelle levering, prachtig product met leuke dessins. Erg blij mee!

Cocoonen is nooit meer hetzelfde

Helemaal blij met mijn hangstoel. Elk vrij moment zit ik erin. Zelfs als het fris is met mijn jas aan. Absoluut mijn beste koop van 2022!

Nog weinig

Snelle levering met goeie service

Eerder tuinmeubelen bij kees smit gekocht en in de showroom geweest dat is echt een aanrader alles top geregeld

Super snelle levering, donderdag uitgezocht en dinsdag in huis.

Kwaliteit met snelle levering

Na een mooi bankje te hebben besteld via de webshop werd dit tegen heel nette verzendkosten binnen een paar dagen netjes geleverd met de post. Een paar dagen later het bankje opgezet en het is een mooi en stevig bankje. Kortom, wij zijn er blij mee.

TOP!!

Goede service en snel en goed geleverd! Blij met onze mooie lounge kussens!

Advies en service helemaal in orde

Grote selectie en voorraad. Goed advies in de showroom. Werken met een betrouwbaar transport bedrijf. Komen afspraken na. Heel blij met het resultaat.

Comentarios sobre el Kiyoh