Fijne zaak en heel goed geholpen een zaak om zeker aan te radeni

snel geleverd

Snelle en goede afhandeling en nette bezorging

Bestelde goederen 100% naar verwachting

Goed verzorgd en vriendelijk en snel

Snelle levering en een vriendelijke chauffeur. Handige website met filters om tot een overzichtelijke keuze te komen.

veel keuze en vriendelijk personeel

In de winkel is verhoudingsgewijs zeer veel keuze. We zijn gastvrij ontvangen en vriendelijk geholpen. Bij een naderhand gebleken probleem is dit soepel en adequaat opgelost.

Artikel is goed, en alles qua levering is goed gegaan.

Al 2 x iets besteld, wij zijn heel tevreden.

Alles ging zoals afgesproken met de verkoopster

Een stoel was las niet goed, omruilen was geen probleem en verliep probleemloos.

Uitstekend!

Allereerst prima geholpen in de winkel met uitzoeken van een mooie set. Daarna binnen een week de spullen al geleverd.

prima, ouderwets goed, zoals je het wilt.

prima, winkel goed geholpen door wouter. bij entre vroeg hij ons hoe en wat. verstelbare tuinstoel. liet er een zien dat was het. klopte, nog even verder gekeken in deze toch wel prachtige zaak maar kwamen weer op de 1e terug. noteren, betalen en ontvangen prima. omdat ik nog al een las van veel verpakking heb ik gevraag om deze per omgaand mee te nemen . prima volgens afspraak. prijs ook oke laagste prijsgarantie.

xxxxxxxxx

xxxxxxxx

Mooie kwaliteit en netjes verpakt geleverd

Netjes en volgens afspraak geleverd in keurige verpakking

Super bedrijf

Van begin tot einde perfect geholpen. Logistiek ook perfect.

Fijne warme ontvangst in de showroom, vriendelijke adviseurs met kennis van zaken, absoluut tevreden met de adviezen van Andries. Tuinmeubelen staan inmiddels te stralen in onze tuin. Chapeau

Snelle levering van mooi product

Groot aanbod in diverse stijlen. Mooi product. Snel geleverd. Prima service aan telefoon.

Gastvrij, meedenkend

Op een van de eerste mooie dagen van het jaar een heerlijke loungeset gekocht. Totaal geen druk gevoeld om te beslissen, eerst heerlijke koffie gekregen met Twentse Krentenwegge en daarna beslissing genomen.

Alles wat belooft werd is uitgekomen. Rappe levering en goede begeleiding bij de koop met veel tips. Bravo

De kussens zijn stevig en zitten fijn

Snel geleverd.

Goed!!!

Goede snelle service met mooie producten!

Geweldige service, klant staat echt voorop bij Kees Smit

Je wordt gehoord door Kees Smit. Dit vertaald zich in goed advies en bijna nog betere service. Als je een klacht hebt wordt dit super serieus genomen en daar handelt men naar. TOP bedrijf.

Heel goed advies

We zochten een balkon set en de mogelijkheden waren ruimer dan we dachten. Mooie stoelen met prachtige kussens en een praktisch tafeltje gekocht. Heel blij mee zoals alles wat we eerder bij Kees Smit kochten…

Super zaak!

Ervaren en vriendelijk personeel, mooi en overzichtelijke winkel. Uit voorraad leverbaar! Doen wat ze beloven!

Klantvriendelijk aan de telefoon Snelle levering.

Top keuze!

Onze ervaring Is niet in een zin te beschrijven! Het maken van de juiste keuze, het afwegen van kleur en materiaal en de begeleiding hierbij door uw medewerker. Super, niets opdringen, maar ons helpen!

Kees Smit begrijpt volledig hoe consumenten behandeld willen worden?

Buitengewoon positieve ervaring. Klantvriendelijk en deskundigheid os subliem. En daarna ook goed op de hoogte gehouden door toezending van oa montage films en tips voor onderhoud. Werkelijk waar klasse! Ik adviseer mijn vrienden, familieleden en relaties om naar de vestiging in Almelo te gaan. Ook de koffie is hier heerlijk. Team Kees Smit ga zo door!!

Super service

Fijne service. Ruime keuze.

Comentarios sobre el Kiyoh