Mooi solide Engels design

Mooi hout en geen kinderachtige bank.

Goede service, heel vriendelijk personeel.

Een compliment voor de medewerkers van de klantenservice. Erg netjes en snel geholpen. Vriendelijk en welwillend!

Snelst denkbare levering; keurig verpakt en mooi product

Ik heb een parkbank besteld en supersnel uitgeleverd gekregen. Keurige verpakking. Bank eventjes in elkaar zetten is een klusje van niks. Kussentje erop en Klaar-is-Kees.

Ruime keus, prima prijzen en uitmuntende service!

Ik heb de Biohort opbergbox online gezocht en kon deze bij Kees Smit voor een prima prijs "scoren". Het bestel- en afleverproces liep allemaal vlekkeloos. Graag weer!

zeer goed geholpen

ben goed geholpen en geslaagd dit is mijn tweede set bij kees zou fijn zijn als kees iet gaat doen bij mijn club

Waanzinnig goed, kan niet beter!

We kochten een ronde witte tuintafel zonder af te reizen. Voorlichting op de website is perfect met daarbij een heldere specificatie van het materiaal. Na bestelling ontvingen we een link naar montage filmpje en zelf over het onderhoud vind je filmpjes. En na aflevering klopt alles tot in de puntjes.

Zeer tevreden . De omruiling van de tuinkussens is goed opgelost. De ligbedden zien er mooi uit.

Wij zijn met veel geduld en kunde geholpen. We kregen veel info en ruimte om onze keuze te kunnen maken. De winkel zelf is ook heel mooi en de keuze is groot de mensen vriendelijk en heerlijk kopje koffie met wat lekkers. Kortom ik zou deze winkel en hun medewerkers en producten aanraden. Bes my voor jullie tijd en wij zijn meer dan tevreden over onze mooie tuinset.

Snelle correcte levering

De mannen gaan zorgvuldig om met de spullen die afgeleverd worden … En netjes in taal en antwoord !!!

Mooie stevige parasolhoes!

Website is overzichtelijk en makkelijk te doorzoeken. Bestellen was simpel. Bezorging netjes en op tijd. Prima!!!

Tevreden klant

Bestelling tot en met levering naar volledige tevredenheid verlopen.

Toptuintafel

Levering volgens afspraak! Beetje te vroeg!

Prettig,accuraat,behulpzaam en meedenkend. Ze leefde zich in in mijn wensen.n

Ik werd snel geholpen en zij ging goed met mij meedenken. Ze kwam zelf ook met goede ideeen en zo heb ik makkelijk een besluit kunnen nemen.

Snel geholpen en keurig op tijd bezorgd

Door de storm was mijn tuin kast kapot gewaaid en gelukkig konden we via Kees Smit weer heel snel onze kussens droog opbergen!

Retegoeie bezorging!!!!!

Ontzettende leuke en aardige bezorgers die met een grote glimlach je spullen komen bezorgen! Dan heb je toch gelijk zin in de zomer?? het liefst al morgen! De kwaliteit is geweldig bij Kees Smit, waardoor je er in de zomer puik bij zit! Laat het zonnetje maar komen want met die prachtige tuinspullen is de zomer niet meer weg te dromen!

Duidelijke uitleg en prima service

Op zoek naar een goede parasol voor ons zonnige terras, zijn we natuurlijk bij Kees Smit voor informatie gegaan. Op de website al een voorselectie gemaakt en in de winkel in Amersfoort de opties aanschouwt en ervaren. Mede door een goede verkoper kwamen we al gauw tot de definitieve keuze en aankoop. De leveringstermijn konden we zelf nog aanpassen met de transporteur en alles verliep soepel en naar wens. Top!

Super kwaliteit!

Snelle levering, makkelijke en fijne website, mooie producten.

Loungeset manifesto

Goed advies en snelle levering

Ik had een klacht, deze is met aandacht en inzet Top opgelost

Ervaring met Kees Smit Amersfoort en in het Bijzonder Ronald is zeer Positief Mijn dank Aanrader Vr Gr Ron v H

Prachtige zaak en service!

Mooie zaak en we werden geholpen door een leuke verkoopster. Ze gaf goed advies en nam alle tijd voor ons! Ook bij een tweede bezoek had Rachel alle tijd en was niet opdringerig. Levering van de meubels ging ook goed.

Van begin tot eind: perfect geregeld.

Makkelijke bestel mogelijkheden. Goede service na bestelling. zeer vlotte bezorging met veel tips voor onderhoud. Prima!

Tuinbank met kussen in het zonnetje gezet

Zondag besteld en dinsdag afgeleverd. Zonder probleem goed in elkaar gezet en gelijk genoten van het eerste voorjaarszonnetje.

Prima minus klein foutje

Afhandeling bestelling perfect, beschrijving en bijbehorende video kloppen niet helemaal op

Fijn dat je naast de beschrijving, ook een montage video ontvangt.

Comentarios sobre el Kiyoh