Wij zijn goed geholpen hij wist gelijk wat wij zochten. Binnen 3 kwartier waren we eruit TOPPIE
goede uitleg en advies en goede aflevering thuis
Deskundige adviezen, goede service en aflevering geheel volgens afspraak.
VRIENDELIJKE ONTVANGST BIJ RECEPTIE, GROTE KEUZE, VEEL INFORMATIE. PERSOONLIJKE BEHANDELING/ VEEL INFO EN DETAILS PRODUKTEN. LEKKERE CAPPOCHINO TOE, MET KRENTEWEGGE.
We hebben de loungeset nog niet ontvangen, maar we hebben hoge verwachtingen. Ziet er hoogwaardig en mooi uit. Duidelijke uitleg en veel keuze. We gaan ervan uit dat we straks veel plezier hebben van deze set.
We hebben de tuinset nog niet ontvangen, maar we hebben hoge verwachtingen. Ziet er hoogwaardig en mooi uit. Duidelijke uitleg en veel keuze. We gaan ervan uit dat we straks veel plezier hebben van deze set.
Beste heer, Vriendelijk bedankt voor de beoordeling. Fijn dat u onze service zo waardeert. Wij wensen u dan ook veel plezier bij het gebruik van uw tuinmeubelen! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Kussen zijn snel geleverd en voldoen aan de verwachte kwaliteit, wordt tijdens leverproces perfect op de hoogte gehouden over de status.
Beste mevrouw, Wat een leuke beoordeling, hartelijk dank hiervoor! Wanneer wij in de toekomst wat voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dit graag. Veel zonneschijn toegewenst. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Wij werden voor de tweede maal goed geholpen .wij gaven aan wat wij wilden en binnen no time hadden we het rond.
Beste heer/mevrouw Bakker, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze review te schrijven, dit wordt erg gewaardeerd. Wij wensen u veel plezier bij het gebruik van uw tuinmeubelen en hopen u de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Goed geregeld en op tijd bezorgd
Goed geregeld en op tijd bezorgd
Beste heer/mevrouw, Vriendelijk bedankt voor de beoordeling. Fijn dat u onze service zo waardeert. Wij wensen u dan ook veel plezier bij het gebruik van uw tuinmeubelen! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Erg klantvriendelijk
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling toe! Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Product netjes afgeleverd, en er zat een goede beschrijving bij.
Beste meneer/mevrouw van Marinus, Wat fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is. Wij zien u graag in de toekomst nogmaals terug. Veel plezier gewenst van uw aankoop. Met zonnige groet, Mart –Kees Smit Tuinmeubelen
Twee maandagen bij jullie geweest. Twee maal goed geholpen. De tweede maandag hebben wij een tafel en stoelen bij jullie gekocht. De levering prima. De after sales (er ontbrak iets) prima.
Besteheer, Bedankt voor deze positieve beoordeling. Wij vinden het erg leuk uw ervaring te mogen lezen en waarderen dit dan ook enorm. Uiteraard hopen wij u op een volgend moment weer van dienst te mogen zijn. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Mooie spullen. Ook de aflevering was perfect.
Door de zeer ruime keuze kost het tijd om je goed te kunnen oriënteren. Na dat je een keuze hebt gemaakt en support nodig hebt wordt je op prettige wijze, kopje koffie erbij, geholpen door een medewerker die weet waar hij/zij het over heeft. Je gaat met een goed gevoel naar huis en dat is fijn.
Eerst even rustig rondgelopen zonder hijgende verkopers in je nek en daarna keurig geholpen en afgesloten met een drankje van Kees!
Betrouwbare en snelle leveringen. Komen afspraken na en hebben een geweldige after sales. Plezier om zaken mee te doen!
Aangenaam verrast door de manier waarop je te woord gestaan wordt. Heel klantvriendelijk!
Snelle levering en goede tips voor onderhoud.
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat alles goed is verlopen! Veel plezier gewenst van de nieuwe meubelen. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Duidelijke informatie, goede service en perfecte afhandeling.
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling toe! Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Meedenkende medewerkers en nakomen wat je verteld ! Top!
Beste meneer/mevrouw Hollander, Bedankt voor uw enthousiaste review! Het is altijd leuk om te lezen dat onze service gewaardeerd wordt. Wij hopen u dan ook in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Ze hebben alles keurig geleverd, zelf het kantoor personeel is super vriendelijk... dat zie je niet op elk bedrijf !!
Beste mevrouw, Wat fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is. Wij zien u graag in de toekomst nogmaals terug. Veel plezier gewenst van uw aankoop. Met zonnige groet, Mart –Kees Smit Tuinmeubelen
Tijdens een bezoek aan de winkel zijn we goed geholpen en hebben hierdoor de beste keuze voor ons kunnen maken. Het personeel is vriendelijk, denkt mee in opties en geeft de ruimte om alles uitgebreid te bekijken/ testen. Tijdens de keuze ook de benodigde informatie gekregen om de producten zo goed mogelijk te onderhouden. Zeer tevreden!
Beste heer Bedankt voor deze positieve beoordeling. Wij vinden het erg leuk uw ervaring te mogen lezen en waarderen dit dan ook enorm. Uiteraard hopen wij u op een volgend moment weer van dienst te mogen zijn. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate