Doordat we op twee verschillende momenten twee bestellingen deden liep de order organisatie en administratie niet goed. We kregen een mail over de bezorging voor een van de bestellingen. Oorzaak verkeerd e mailadres genoteerd. Het was daarna lastig om de order in zijn geheel in een bestelling en 1 bezorgmoment te krijgen. Dat lukte pas na een aantal telefoontjes en e mails. Ik hoop dat het nu goed komt.
Beste heer/mevrouw Schuur, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Daarnaast bedankt voor uw feedback. Wij gaan dit intern oppakken. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling toe! Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Duidelijke informatie van de medewerker in de winkel in Amersfoort over de Forza Vadena loungebank, waarvan ik er 2 besteld heb. Ik ga Kees Smit zéker aanbevelen bij vrienden en kennissen. Los van de mooie producten die verkocht worden, is het een práchtig pand om te winkelen. Wij waren aangenaam verrast.
Beste meneer/mevrouw van Heck, Bedankt voor uw positieve beoordeling, dit stellen wij zeer op prijs. Wij zijn blij dat uw tuinmeubelen zo in de smaak vallen. In het voorjaar wordt ons assortiment weer aangevuld, misschien zit daar weer wat nieuws voor u tussen. Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Als je het hier niet kunt vinden dan vind je het nergens. Ook gezellig even zitten en wat drinken, met een leuke kinderspeelhoek! Snel geleverd ook! Wij zijn blij met onze nieuwe set!
Beste meneer/mevrouw Stegeman, Vriendelijk bedankt voor de beoordeling. Fijn dat u onze service zo waardeert. Wij wensen u dan ook veel plezier bij het gebruik van uw tuinmeubelen! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
op zoek naar 2 relax stoelen. een medewerkster heeft ons goed geholpen. en wij hebben er 2 gekocht. en werden later in de week netjes thuis afgeleverd. gewoon een winkel die afspraken nakomt . top.... René v d beek barneveld
Beste meneer van de Beek, Bedankt voor deze positieve beoordeling. Wij vinden het erg leuk uw ervaring te mogen lezen en waarderen dit dan ook enorm. Uiteraard hopen wij u op een volgend moment weer van dienst te mogen zijn. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Een heerlijke vaste tuinbank om met een kop koffie van de zonnige momenten te genieten samen met je dierbaren nu het gelukkig weer kan en mag na Covid-19!!!
Beste meneer/mevrouw Polman, Wat een leuke beoordeling, hartelijk dank hiervoor! Wanneer wij in de toekomst wat voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dit graag. Veel zonneschijn toegewenst. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Hele mooie scherpe prijzen voor kwaliteitsproducten die elders een stuk duurder zijn. Fijne snelle service en levering. Echt een aanbeveling
Beste meneer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat alles goed is verlopen! Veel plezier gewenst van de nieuwe meubelen. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Prijs kwaliteit verhouding prima en ook nog snelle levering, fijn!
Beste mevrouw, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze review te schrijven, dit wordt erg gewaardeerd. Wij wensen u veel plezier bij het gebruik van uw tuinmeubelen en hopen u de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Zeer kundige mensen, dezexwetsn waarover zij praten met verstand van zaken. Top!!
Beste meneer/mevrouw, Vriendelijk bedankt voor de beoordeling. Fijn dat u onze service zo waardeert. Wij wensen u dan ook veel plezier bij het gebruik van uw tuinmeubelen! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Tijdens ons bezoek werden we geholpen door een uiterst riendelijke, geduldige en hulpvaardige meneer die stoelen sjouwde van de ene naar de andere etage. En ons zelfs in de koffiehoek trakteerde op een krentenwegge.
Beste mevrouw, Bedankt voor uw enthousiaste review! Het is altijd leuk om te lezen dat onze service gewaardeerd wordt. Wij hopen u dan ook in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
De verkoper den alles om het ons naar de zin te maken
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling toe! Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Makkelijk en eenduidig je bestelling in de webshop gedaan. Netjes op de hoogte gehouden over het bezorgen en vond op het aangekondigde moment plaats. Goed geregeld Kees!
Beste heer, Wat een leuke beoordeling, hartelijk dank hiervoor! Wanneer wij in de toekomst wat voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dit graag. Veel zonneschijn toegewenst. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Al ons tuinmeubilair komt inmiddels bij Kees Smit vandaan. Nu een gave barset besteld om onze veranda te upgraden. Heel tevreden!
Positief
Beste meneer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling toe! Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
FIJNE ZAAK
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat alles goed is verlopen! Veel plezier gewenst van de nieuwe meubelen. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Na een gezellig gesprek in de showroom hadden wij onze nieuwe tuintafel besteld. Keurige bevestiging per mail, digitaal inplannen van de bezorging. Helemaal ok. Tot de levering van de tafel. Deze bleek niet 120 cm breed maar 160 cm. We hadden dat kunnen zien op de bevestiging (de prijs was ook hoger), maar hebben dat niet gedaan. Nu hebben we een grotere tafel… (en zijn er desondanks wel blij mee)
Goedemiddag mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling, dit wordt erg gewaardeerd! Onze excuses dat er in de order de verkeerde tafel in is gevoerd, dit is natuurlijk niet de bedoeling geweest. Wanneer u alsnog een kleinere tafel wenst te ontvangen dan kan dit natuurlijk omgeruild worden. Wanneer wij nog iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Je koopt een mooie set en hebt hem het weekend erop al in huis. Dat zie je nergens meer. Maar bij Kees Smit wel. Goede set, snel geleverd en flexibel afgehandeld. Voorraad houden, het is niet moeilijk, wel klantvriendelijk.
Beste meneer, Wat fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is. Wij zien u graag in de toekomst nogmaals terug. Veel plezier gewenst van uw aankoop. Met zonnige groet, Mart –Kees Smit Tuinmeubelen
Ik heb de website als prettig en informatief ervaren, mede dankzij de handige opgave van de afmetingen. De levering verliep keurig en accuraat, vriendelijke bezorger, ik heb de tuinstoelen in goede orde ontvangen, geen beschadigingen of iets dergelijks. En ze waren in werkelijk net zo mooi als op de foto's.
Beste mevrouw, Wat een leuke beoordeling, hartelijk dank hiervoor! Wanneer wij in de toekomst wat voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dit graag. Veel zonneschijn toegewenst. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
In de winkel goed geholpen door een vriendelijke verkoper! Meteen besteld en de week erop is alles geleverd. Er bleek een kleine schade aan de bank te zitten en dit is naar tevredenheid opgelost! De showroom van de winkel is erg mooi met parkeergelegenheid onder de showroom! We gingen wat drinken in de koffiehoek en bleek dat dit drankje werd aangeboden door Kees Smit! Echt service en netjes!
In de winkel goed geholpen door een vriendelijke verkoper! Meteen besteld en de week erop is alles geleverd. Er bleek een kleine schade aan de bank te zitten en dit is naar tevredenheid opgelost! De showroom van de winkel is erg mooi met parkeergelegenheid onder de showroom! We gingen wat drinken in de koffiebonen en bleek dat dit drankje werd aangeboden door Kees Smit! Echt service en netjes!
Via internet bij Kees Smit terecht gekomen voor een parasolvoet. Tegen een zeer redelijke prijs een stevige voet van 60 kg met wieltjes, ideaal monteur verplaatsen. Vriendelijke en correcte service door aardige dame. Aflevering correct volgens afspraak met alweer, vriendelijke behulpzame heren uit Rijssen. Wij zeggen: Top bedrijf.
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze review te schrijven, dit wordt erg gewaardeerd. Wij wensen u veel plezier bij het gebruik van uw tuinmeubelen en hopen u de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Beste meneer/ mevrouw, Bedankt voor deze positieve beoordeling. Wij vinden het erg leuk uw ervaring te mogen lezen en waarderen dit dan ook enorm. Fijn om te horen dat wij het probleem met uw tuinbank hebben kunnen verhelpen. Uiteraard hopen wij u op een volgend moment weer van dienst te mogen zijn. Met zonnige groet, Mart– Kees Smit Tuinmeubelen
goede service en klantvriendelijk geholpen er werd goed meegedacht om de tuinset samen te stellen naar onze wens
Beste mevrouw, Wat een leuke beoordeling, hartelijk dank hiervoor! Wanneer wij in de toekomst wat voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dit graag. Veel zonneschijn toegewenst. Met zonnige groet, Mart– Kees Smit Tuinmeubelen
Op aanraden van onze dochter en schoonzoon hebben we jullie showroom bezocht en een mooie hangstoel gekocht. De medewerkers waren uiterst vriendelijk en deskundig. De koffie smaakte heerlijk en de levering was top!
Kees Smit is een heel fijn bedrijf die alles heeft. Van een stoel, tot complete sets. En van kussens tot opbergboxen. Een zaak waar je wel even zoet bent om alles te bekijken maar waar de verkopers totaal niet opdringend zijn. Zoveel keuze, zoveel soorten en vooral fijn dat alles binnen 5 werkdagen geleverd was. Wij kunnen het iedereen adviseren!
Beste mevrouw de Graag, Vriendelijk bedankt voor de uitgebreide beoordeling, dit vinden wij erg leuk om te lezen! Wat goed om te horen dat u een fijne ervaring heeft overgehouden aan het bezoek in onze showroom. Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en zien u graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Fijne winkel, veel keus en perfect geholpen .
Beste meneer/mevrouw Hilgenberg, Vriendelijk bedankt voor de beoordeling. Goed om te horen dat u tevreden bent over de service binnen Kees Smit Tuinmeubelen. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate