Gedeeltelijk tevreden over afhandeling van onze bestelling

Doordat we op twee verschillende momenten twee bestellingen deden liep de order organisatie en administratie niet goed. We kregen een mail over de bezorging voor een van de bestellingen. Oorzaak verkeerd e mailadres genoteerd. Het was daarna lastig om de order in zijn geheel in een bestelling en 1 bezorgmoment te krijgen. Dat lukte pas na een aantal telefoontjes en e mails. Ik hoop dat het nu goed komt.

Duidelijke informatie van de medewerker in de winkel in Amersfoort over de Forza Vadena loungebank, waarvan ik er 2 besteld heb. Ik ga Kees Smit zéker aanbevelen bij vrienden en kennissen. Los van de mooie producten die verkocht worden, is het een práchtig pand om te winkelen. Wij waren aangenaam verrast.

Erg goed geholpen! Mooie collectie

Als je het hier niet kunt vinden dan vind je het nergens. Ook gezellig even zitten en wat drinken, met een leuke kinderspeelhoek! Snel geleverd ook! Wij zijn blij met onze nieuwe set!

ruime winkel en top service

op zoek naar 2 relax stoelen. een medewerkster heeft ons goed geholpen. en wij hebben er 2 gekocht. en werden later in de week netjes thuis afgeleverd. gewoon een winkel die afspraken nakomt . top.... René v d beek barneveld

Ouderwets lekker!

Een heerlijke vaste tuinbank om met een kop koffie van de zonnige momenten te genieten samen met je dierbaren nu het gelukkig weer kan en mag na Covid-19!!!

Super goede service en kwaliteit

Hele mooie scherpe prijzen voor kwaliteitsproducten die elders een stuk duurder zijn. Fijne snelle service en levering. Echt een aanbeveling

Snelle levering en goede kwaliteit.

Prijs kwaliteit verhouding prima en ook nog snelle levering, fijn!

Echt fantastisch, zeer tevreden met kundig personeel

Zeer kundige mensen, dezexwetsn waarover zij praten met verstand van zaken. Top!!

Uitstekende hulpvaardigheid

Tijdens ons bezoek werden we geholpen door een uiterst riendelijke, geduldige en hulpvaardige meneer die stoelen sjouwde van de ene naar de andere etage. En ons zelfs in de koffiehoek trakteerde op een krentenwegge.

Effeciët en vriendelijk behandeld

De verkoper den alles om het ons naar de zin te maken

Bestellen en leveren zoals je mag verwachten, stipt in orde.

Makkelijk en eenduidig je bestelling in de webshop gedaan. Netjes op de hoogte gehouden over het bezorgen en vond op het aangekondigde moment plaats. Goed geregeld Kees!

Super mooie zaak en super service!

Al ons tuinmeubilair komt inmiddels bij Kees Smit vandaan. Nu een gave barset besteld om onze veranda te upgraden. Heel tevreden!

Top tuinstoelen snel geleverd

Positief

VEEL KEUS PRETTIG GEHOLPEN EN PRIMA AFGELEVERD

FIJNE ZAAK

Foutje bedankt

Na een gezellig gesprek in de showroom hadden wij onze nieuwe tuintafel besteld. Keurige bevestiging per mail, digitaal inplannen van de bezorging. Helemaal ok. Tot de levering van de tafel. Deze bleek niet 120 cm breed maar 160 cm. We hadden dat kunnen zien op de bevestiging (de prijs was ook hoger), maar hebben dat niet gedaan. Nu hebben we een grotere tafel… (en zijn er desondanks wel blij mee)

Snelle levering, het bestaat nog.

Je koopt een mooie set en hebt hem het weekend erop al in huis. Dat zie je nergens meer. Maar bij Kees Smit wel. Goede set, snel geleverd en flexibel afgehandeld. Voorraad houden, het is niet moeilijk, wel klantvriendelijk.

Duidelijke en informatieve website, accurate levering op afspraak.

Ik heb de website als prettig en informatief ervaren, mede dankzij de handige opgave van de afmetingen. De levering verliep keurig en accuraat, vriendelijke bezorger, ik heb de tuinstoelen in goede orde ontvangen, geen beschadigingen of iets dergelijks. En ze waren in werkelijk net zo mooi als op de foto's.

In de winkel goed geholpen door een vriendelijke verkoper! Meteen besteld en de week erop is alles geleverd. Er bleek een kleine schade aan de bank te zitten en dit is naar tevredenheid opgelost! De showroom van de winkel is erg mooi met parkeergelegenheid onder de showroom! We gingen wat drinken in de koffiehoek en bleek dat dit drankje werd aangeboden door Kees Smit! Echt service en netjes!

In de winkel goed geholpen door een vriendelijke verkoper! Meteen besteld en de week erop is alles geleverd. Er bleek een kleine schade aan de bank te zitten en dit is naar tevredenheid opgelost! De showroom van de winkel is erg mooi met parkeergelegenheid onder de showroom! We gingen wat drinken in de koffiebonen en bleek dat dit drankje werd aangeboden door Kees Smit! Echt service en netjes!

Kende Kees Smit niet, maar dit product, service en aflevering was

Via internet bij Kees Smit terecht gekomen voor een parasolvoet. Tegen een zeer redelijke prijs een stevige voet van 60 kg met wieltjes, ideaal monteur verplaatsen. Vriendelijke en correcte service door aardige dame. Aflevering correct volgens afspraak met alweer, vriendelijke behulpzame heren uit Rijssen. Wij zeggen: Top bedrijf.

netjes geholpen en goede service

goede service en klantvriendelijk geholpen er werd goed meegedacht om de tuinset samen te stellen naar onze wens

Wat een service!

Op aanraden van onze dochter en schoonzoon hebben we jullie showroom bezocht en een mooie hangstoel gekocht. De medewerkers waren uiterst vriendelijk en deskundig. De koffie smaakte heerlijk en de levering was top!

Een zak die staat voor aandacht, kennis en vooral de mooiste spullen

Kees Smit is een heel fijn bedrijf die alles heeft. Van een stoel, tot complete sets. En van kussens tot opbergboxen. Een zaak waar je wel even zoet bent om alles te bekijken maar waar de verkopers totaal niet opdringend zijn. Zoveel keuze, zoveel soorten en vooral fijn dat alles binnen 5 werkdagen geleverd was. Wij kunnen het iedereen adviseren!

Perfect geholpen zonder op dringen.

Fijne winkel, veel keus en perfect geholpen .

Comentarios sobre el Kiyoh