Prima geadviseerd door Silvia de Gans
Beste meneer, Vriendelijk bedankt voor de beoordeling. Wat leuk dat u tevreden bent met het advies van onze collega Silvia! Wij wensen u heel veel plezier met de aankoop en wanneer u in de buurt bent van de showroom, kom gerust langs. De koffie staat klaar! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Op zoek naar nieuwe containers voor de kliko's kwam ik bij Kees Smit terecht. Naamgenoot dus moet goed zijn. Toevallig in de aanbieding ook lekker dus gelijk maar 2 besteld. Na de betaling gelijk bevestiging binnen en een link waar je op kon zien hoe ze in elkaar gezet moesten worden. Ik kon zelf de keuze maken welke dag het beste uitkwam. Ideaal en tijdstip werd dag van te voren door gegeven. Chauffeur was keurig op tijd en heeft ze neer gezet waar ik dat wilde. Kortom ik ben heel tevreden. Enne ze stonden binnen 1 uur allebei.
Beste mevrouw, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze review te schrijven, dit wordt erg gewaardeerd. Wij wensen u veel plezier bij het gebruik van uw tuinmeubelen en hopen u de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Vanaf moment van bestellen en betaling, keurig op de hoogte gehouden van de vorderingen wat betreft de bestelling. Dag voor de zelf gekozen levering dag, werd via mail en sms het tijdvak doorgegeven waarin de tafel geleverd zou worden. Buitengewoon vriendelijke bezorger, zette de zware, onhandig grote doos waar ik hem hebben wilde. Tafel heb ik inmiddels in elkaar gezet, heel goed te doen! Tafel prachtig! Kom maar op met het voorjaar! Dat wordt genieten buiten. Dank voor de uitstekende service, van begin tot eind.
Beste mevrouw, Bedankt voor deze positieve beoordeling. Wij vinden het erg leuk uw ervaring te mogen lezen en waarderen dit dan ook enorm. Uiteraard hopen wij u op een volgend moment weer van dienst te mogen zijn. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Artikel was op voorraad en kon snel geleverd worden.
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling toe! Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
We zijn heel blij met onze nieuwe aankoop bij Kees Smit. Het is een mooie winkel met veel keus, vriendelijk personeel en een snelle levering.
Beste meneer/mevrouw, Wat een leuke beoordeling, hartelijk dank hiervoor! Wanneer wij in de toekomst wat voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dit graag. Veel zonneschijn toegewenst. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Goed advies gekregen in de winkel waar een enorme keuze was. Ivm het weer hebben we nog geen gebruik kunnen maken van onze nieuwe prachtige set.
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat alles goed is verlopen! Veel plezier gewenst van de nieuwe meubelen. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Goede kwaliteit en advies en vlotte leveringen.
Beste meneer, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze review te schrijven, dit wordt erg gewaardeerd. Wij wensen u veel plezier bij het gebruik van uw tuinmeubelen en hopen u de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
We hebben een hele goede ervaring gehad met de aankoop van ons tuinstel. Prima geholpen en uitstekende service. Ik zal jullie bij iedereen die ik spreek aanbevelen.
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw enthousiaste review! Het is altijd leuk om te lezen dat onze service gewaardeerd wordt. Wij hopen u dan ook in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Netjes verpakt. Met een mailtje de montage instructies ontvangen. Levering volgens gemaakte afspraak. Tzt ook kijken voor een loungeset bij Kees Smit. Beveel nooit iets aan anderen.!
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor de beoordeling. Wat fijn om te horen dat alles omtrent de levering goed is verlopen! Wij willen u dan ook heel veel plezier met uw aankoop wensen en zien u graag nog eens terug in de showroom! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Mooie set gekocht. Netjes afgeleverd, na prima communicatie.
Beste meneer, Vriendelijk bedankt voor de mooie beoordeling! Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en zien u graag nog eens terug in onze showroom. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Contact met het klantenservice verloopt soepel. Problemen worden opgelost. Kortom: Goede service!
Beste meneer/mevrouw, Fijn om te horen dat de problemen naar behoren zijn opgelost en dat u tevreden bent over onze service. Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Correcte levering, Prima
Beste meneer, Hartelijk dank voor de beoordeling. Fijn dat de levering naar wens is verlopen! Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Aardige bezorgers en snel geleverd.
Beste mevrouw, Wat goed om te horen dat uw aankoop op de juiste wijze geleverd is. Heel veel plezier met uw aankoop! Wanneer u in de toekomst vragen heeft, horen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
De tafel wed snel geleverd. Alles was heel goed verpakt en daardoor onbeschadigd. Makkelijk in elkaar te zetten.
Beste meneer, Wat leuk dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten! Goed om te horen dat de levering van begin tot eind soepel is verlopen. Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Goed en prettig geholpen , nadat we jullie tuintafels op internet hadden gezien.
Beste meneer Hoedeman, Hartelijk dank voor de beoordeling. Wat fijn om te horen dat u een prettige ervaring heeft overgehouden aan het contact wat u met ons heeft gehad. Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Prettig en behulpzaam personeel nemen echt de tijd voor je en zijn niet opdringerig in de verkoop
Beste meneer/mevrouw, Wat fijn om te horen dat u een prettige ervaring heeft overgehouden aan het bezoek in onze showroom. Wij willen u heel veel plezier met uw aankoop wensen en zien u graag nog eens terug. De koffie staat klaar! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Vele bedrijven laten het afweten als je een onderdeel nodig hebt voor langere tijd geleden gekochte goederen. Zo niet dit bedrijf. Ze bellen je vlot, adviseren je en.... nog verdraaid vriendelijk ook. Wàt wil je nog meer als consument!
Beste meneer, Wat heeft u een leuke beoordeling achter gelaten! Dit kunnen wij erg waarderen. Wanneer u in de toekomst verdere vragen heeft, laat het ons gerust weten. Wij helpen u graag verder. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Vanaf online bestelling tot bezorging duidelijke communicatie. Prettige bezorging en nu genieten van de fraaie tuinmeubelen!
Beste meneer, Vriendelijk bedankt voor de beoordeling. Leuk om te horen dat u tevreden bent over onze service. Wij wensen u heel veel genietmomenten toe met u prachtige tuinmeubelen! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Super in 1 woord
Snelle levering en via e-mail gelijk een instructie video.
Super goed geholpen , en volgens afspraak goed afgeleverd .
Afspraken worden goed nagekomen en je wordt goed op de hoogte gehouden van levering.
Dag van tevoren bericht gekregen op welk tijdstip de meubels geleverd worden . Top geregeld
De stoelen zijn heel mooi en goede kwaliteit. En een zeer vlotte service en levering.
Beste mevrouw, Vriendelijk bedankt voor de beoordeling. Fijn dat alles naar wens is verlopen! Wij wensen u dan ook veel plezier met de prachtige stoelen. Wanneer wij in de toekomst nog iets kunnen betekenen horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Snelle, correcte levering, werd goed geinformeerd over de status van mijn bestelling.
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor de beoordeling. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service! Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en horen het graag wanneer wij iets voor u kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate