Zeer tevreden met ons bankje

snelle levering, makkelijk te monteren

snelle levering, goede communicatie en makkelijk te monteren

Mooie showroom, vriendelijk geholpen, uitgebreid assortiment

Op een vrijdag in Amersfoort geweest, vriendelijk ontvangen, alle tijd en ruimte om rond te kijken, te testen, opstellingen aan te passen ,etc. Geen opdringerige verkopers, maar wel hulp als je vragen hebt, etc. Fijn om koffie te kunnen drinken en een plek waar kinderen kunnen spelen. Niet onbelangrijk, gratis en overdekt parkeren. Geslaagd en meer gevonden dan we zochten, heel blij mee. Echt een aanrader!

goede kwaliteit en snelle levering

Product gekocht via webshop van Kees Smit. Ging prima (klantvriendelijk). Verder goed product en snelle levering mogelijk.

Warm welkom en rustige omgeving

Welkom met koffie en een correcte manier van handelen

Heel tevreden en houdenzicj aan hun agsprask

Tevreden , prettig en vertrouwd

Top service met top prijzen

Veel gehoord en gelezen over Kees Smit. Eerst via de overzichtelijke webshop inspiratie opgedaan. Daarna toch maar naar Amersfoort gereden. Mooie overzichtelijke winkel. Boven begonnen met inspiratie. Daarna met vriendelijke en met kennis van zaken verkoper verschillende combinaties gemaakt. Van boven naar beneden met stoelen. Niets was te gek. Daarna koop rond gemaakt. We waren nog geen half uur de winkel uit of we hadden de bezorgdag ook al in onze mail box. De chauffeur was op afgesproken dag en tijd blok bij ons thuis. Het in elkaar zetten was goed te doen voor iemand met twee linker handen. Zeer tevreden met het hele verkoop proces. Kees Smit is aan te raden voor als u een mooi set zoekt.

Top service met top prijzen

Goede service, snel bezorgd, genieten maar!!

Comfortabel bestellen vanuit m’n luie stoel. Na een paar dagen bezorgd, laat het voorjaar maar komen !!

In een woord: perfect

Simpel perfect geregeld

In een woord: perfect

Simpel perfect geregeld

Fantastische zaak zeer goed geregeld.

Dit is de eerste ervaring met de webwinkel van Kees Smit, In een woord PERFECT alle4s is duidelijk en komt precies uit.

Klant vriendelijke medewerkers

Super attente en behulpzame verkoopster Rachel Zet net een stapje meer om aan onze wensen te voldoen . Resultaat: een mooie set tuinmeubels

In een woord uitmuntend

Vriendelijk geholpen en mooi materiaal En als klap op de vuurpijl een heerlijk kopje koffie met krentewegge

Snelle aflevering en keuze uit afleverdag

Alles prima in orde!

Wij zijn al enige jaren klant bij Kees Smit en altijd ten volle tevreden!

Kees Smit staat garant voor een goede kwaliteit en een prettige persoonlijke behandeling.

Fijne behulpzame medewerkers en een goede prijs kwaliteit verhouding. Wij zijn heel tevreden!

Prettig geholpen door vakkundige mensen

Mooie showroom, waar je op je gemak kan rondkijken en prettig geholpen wordt door mensen die weten waar ze het over hebben.

Gewoon top

Mooie producten goed geholpen.

Wij zijn goed en hartelijk ontvangen

Goed geadviseerd en snel de aankoop geregeld.

Prachtige tuintafel, topkwaliteit voor een prachtige prijs!

Prima afwikkeling van de bestelling, alles conform afspraak!

Super service en zeer correct

Echt fantatische service en klantvriendelijk en bezorg service zeer vriendelijk en correct

Mijn bestelling is van A tot Z prima verlopen!

Aangezien er problemen waren met de site, belde ik en kreeg een uiterst vriendelijke en behulpzame medewerkster aan de telefoon. Aan haar heb ik mijn bestelling doorgegeven en via de mail werd ik op de hoogte gehouden van het verloop, tips voor het onderhoud, wijze van betaling enz. Het shoppen bij Kees Smit was een prettige ervaring.

Uitstekend geleverd

Bij monteren gaten moeten opboren want draad pennen pasten niet. Wat op de video erg gemakkelijk leek kosten ons 2 uur om de stoelen inelkaar te zetten.

Comentarios sobre el Kiyoh