Zeer tevreden met ons bankje
Beste heer/mevrouw, Vriendelijk bedankt voor de beoordeling. Fijn dat u onze service zo waardeert. Wij wensen u dan ook veel plezier bij het gebruik van uw tuinmeubelen! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
snelle levering, goede communicatie en makkelijk te monteren
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling toe! Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Op een vrijdag in Amersfoort geweest, vriendelijk ontvangen, alle tijd en ruimte om rond te kijken, te testen, opstellingen aan te passen ,etc. Geen opdringerige verkopers, maar wel hulp als je vragen hebt, etc. Fijn om koffie te kunnen drinken en een plek waar kinderen kunnen spelen. Niet onbelangrijk, gratis en overdekt parkeren. Geslaagd en meer gevonden dan we zochten, heel blij mee. Echt een aanrader!
Beste meneer, Wat een ontzettend leuke review heeft u achter gelaten! Dit vinden wij fijn om te horen. Wij wensen u heel veel plezier met uw tuinmeubelen. En kom gerust weer eens langs wanneer u in de buurt bent. De koffie staat klaar! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Product gekocht via webshop van Kees Smit. Ging prima (klantvriendelijk). Verder goed product en snelle levering mogelijk.
Beste meneer, Vriendelijk bedankt voor de beoordeling. Goed om te horen dat u onze service zo kunt waarderen! Wij wensen u dan ook heel veel plezier met uw aankoop en horen het graag als we wederom iets voor u kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Welkom met koffie en een correcte manier van handelen
Beste meneer/mevrouw Verburg, Hartelijk dank voor de beoordeling. Fijn dat u een prettige ervaring heeft over gehouden aan het bezoek in onze showroom. Wij zien u graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Tevreden , prettig en vertrouwd
Beste mevrouw, Wat een mooie beoordeling heeft u ons gegeven! Hartelijk dank hiervoor. Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en zien u graag nog eens terug in de showroom. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Veel gehoord en gelezen over Kees Smit. Eerst via de overzichtelijke webshop inspiratie opgedaan. Daarna toch maar naar Amersfoort gereden. Mooie overzichtelijke winkel. Boven begonnen met inspiratie. Daarna met vriendelijke en met kennis van zaken verkoper verschillende combinaties gemaakt. Van boven naar beneden met stoelen. Niets was te gek. Daarna koop rond gemaakt. We waren nog geen half uur de winkel uit of we hadden de bezorgdag ook al in onze mail box. De chauffeur was op afgesproken dag en tijd blok bij ons thuis. Het in elkaar zetten was goed te doen voor iemand met twee linker handen. Zeer tevreden met het hele verkoop proces. Kees Smit is aan te raden voor als u een mooi set zoekt.
Beste meneer/mevrouw Kaspers, Bedankt voor uw enthousiaste review! Het is altijd leuk om te lezen dat onze service gewaardeerd wordt. Wij hopen u dan ook in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Comfortabel bestellen vanuit m’n luie stoel. Na een paar dagen bezorgd, laat het voorjaar maar komen !!
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling toe! Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Simpel perfect geregeld
Simpel perfect geregeld
Beste meneer, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze review te schrijven, dit wordt erg gewaardeerd. Wij wensen u veel plezier bij het gebruik van uw tuinmeubelen en hopen u de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Dit is de eerste ervaring met de webwinkel van Kees Smit, In een woord PERFECT alle4s is duidelijk en komt precies uit.
Beste heer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat alles goed is verlopen! Veel plezier gewenst van de nieuwe meubelen. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Klant vriendelijke medewerkers
Super attente en behulpzame verkoopster Rachel Zet net een stapje meer om aan onze wensen te voldoen . Resultaat: een mooie set tuinmeubels
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor deze positieve beoordeling. Wij vinden het erg leuk uw ervaring te mogen lezen en waarderen dit dan ook enorm. Uiteraard hopen wij u op een volgend moment weer van dienst te mogen zijn. Met zonnige groet, Megan – Kees Smit Tuinmeubelen
Vriendelijk geholpen en mooi materiaal En als klap op de vuurpijl een heerlijk kopje koffie met krentewegge
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw enthousiaste review! Het is altijd leuk om te lezen dat onze service gewaardeerd wordt. Wij hopen u dan ook in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Snelle aflevering en keuze uit afleverdag
Wij zijn al enige jaren klant bij Kees Smit en altijd ten volle tevreden!
Beste meneer, Wat een leuke beoordeling, hartelijk dank hiervoor! Wanneer wij in de toekomst wat voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dit graag. Veel zonneschijn toegewenst. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Fijne behulpzame medewerkers en een goede prijs kwaliteit verhouding. Wij zijn heel tevreden!
Beste heer of mevrouw Grijssen, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze review te schrijven, dit wordt erg gewaardeerd. Wij wensen u veel plezier bij het gebruik van uw tuinmeubelen en hopen u de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Mooie showroom, waar je op je gemak kan rondkijken en prettig geholpen wordt door mensen die weten waar ze het over hebben.
Beste mevrouw, Vriendelijk bedankt voor de beoordeling. Fijn dat u onze service zo waardeert. Wij wensen u dan ook veel plezier bij het gebruik van uw tuinmeubelen! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Mooie producten goed geholpen.
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve beoordeling, dit stellen wij zeer op prijs. Wij zijn blij dat uw tuinmeubelen zo in de smaak vallen. Wellicht kunnen wij u in de toekomst nogmaals van dienst zijn. Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Goed geadviseerd en snel de aankoop geregeld.
Prima afwikkeling van de bestelling, alles conform afspraak!
Beste meneer, Bedankt voor uw enthousiaste review! Het is altijd leuk om te lezen dat onze service gewaardeerd wordt. Wij hopen u dan ook in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Echt fantatische service en klantvriendelijk en bezorg service zeer vriendelijk en correct
Beste meneer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat alles goed is verlopen! Veel plezier gewenst van de nieuwe meubelen. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Aangezien er problemen waren met de site, belde ik en kreeg een uiterst vriendelijke en behulpzame medewerkster aan de telefoon. Aan haar heb ik mijn bestelling doorgegeven en via de mail werd ik op de hoogte gehouden van het verloop, tips voor het onderhoud, wijze van betaling enz. Het shoppen bij Kees Smit was een prettige ervaring.
Beste mevrouw, Bedankt voor deze positieve beoordeling. Wij vinden het erg leuk uw ervaring te mogen lezen en waarderen dit dan ook enorm. Uiteraard hopen wij u op een volgend moment weer van dienst te mogen zijn. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Bij monteren gaten moeten opboren want draad pennen pasten niet. Wat op de video erg gemakkelijk leek kosten ons 2 uur om de stoelen inelkaar te zetten.
Beste meneer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Erg vervelend te horen dat u zoveel extra moeite heeft moeten doen voor het monteren van de stoelen. Wanneer u verder nog tegen problemen aan loopt dan vernemen wij dit graag en kijken we graag naar een passende oplossing. Wij hopen dat u veel plezier beleeft aan uw tuinstoelen. Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate