Geweldige service

Enthousiast personeel. Niet opdringerig. Heel veel keus . En natuurlijk de koffie, goede service

Deskundig personeel en koffie of thee erbij!

Altijd genoeg keuze uit geweldig assortiment! Vriendelijk personeel!

Wij voelen ons zeer welkom in deze prachtige zaak!

Op zoek naar een parasol én tuinset werden wij uiterst vriendelijk door medewerker Aart welkom geheten (evenzo door de dames aan de balie). Het contact met medewerker Aart verliep heel positief, niets was hem teveel om ons van dienst te zijn. Nadat wij zeer tevreden onze bestelling op hadden gegeven werden wij uitgenodigd om koffie te drinken, zelfs met heerlijke krentenwegge!! Niets dan lof namens ons beiden.

Top!!

Snelle levering, goed product. Heel blij mee!!!!

Ruime keuze en fijn personeel

Zoeken naar de juiste tuinstoel is hier een waar feest. Wat een keuze en wat een gezellige winkel om lekker rond te kijken. Verkopers zijn niet opdringerig, maar stelen de juiste vragen wat de klant zoekt. Denken mee en laten verschillende mogelijkheden zien in diverse prijsklasse. Levering van artikelen gaat op de vooraf besproken dag en tijd. Betaling kan bij aflevering. Je hoeft niet vooraf te betalen!

Uitstekend!!!!!!!!!!!!!!!!

Super geholpen! Heel veel keus! Gedaan wat is afgesproken! Niets dan lof

zeer goed

bestelling werd op tijd zoals afgesproken geleverd, goede kwaliteit, professionele bezorgdienst, bracht de parasolvoet naar de plek waar hij nodig is. Zeer vriendelijke chauffeur. Makkelijk om in elkaar te zetten . Goede prijs kwaliteit verhouding

Heel blij met mijn aankoop

Fijn geholpen.

Super personeel en uitstekende service ook met de bezorging

mooie kwaliteit en kleuren komen overeen met de foto en snel geleverd

Veel keuze van bv tuinstoelkussens met veel variatie qua stoffen , dus geen doornee:)

Bij levering bleek 1 tuinstoel te weinig Ingeladen te zijn. Deze wordt binnen een week nageleverd.

Zeer tevreden met bestellen service van brengen alles oprijd zoals gepland.

Zeer snelle leverantie en zeer goede kwaliteit van product.

Zeer snelle leverantie en zeer goede kwaliteit van product.

Geweldig bedrijf, super aardig

Veel keuze, mooie tuinsets en zeer klantvriendelijk

Buitengewoon

Ik heb contact gehad met Jens verkoop binnendienst. Het meedenken en anticiperen heeft tot een grote aankoop geleid. SUPER

Fijn en vrijblijvend advies

We zijn goed geholpen in de zoektocht naar onze tuinset door Rachel. Ze gaf fijn advies en voelde aan waar we naar op zoek waren. Fijn een offerte mee naar huis om er over na te denken, en netjes teruggebeld twee dagen later!

Vlotte levering

Makkelijke site..

Perfecte levering

Re werd op tijd geleverd en ondanks een opgebroken straat wist de chauffeur ons adres te vinden en het bestelde netjes af te leveren.

Uitstekend product

Vlotte levering en gemakkelijke montage

Snelle levering en netjes verpakt.

Netjes verpakt en snel geleverd. We zijn blij met de aankoop.

Vriendelijke verkoper

Snelle en correcte levering

Mooie zaak met prettige medewerkers

Positieve ervaring. Zowel het aanbod als de service is goed!

Kwaliteit en service

Goed spul; handig te monteren. En goede service.

Allemaal top geregeld

Goed geholpen in de winkel. De verkopers zijn niet opdringerig. Afleveren thuis was op de afgesproken dag en tijd.

Professionele webwinkel

Bezorging op tijd en zeer goed verpakt. Vriendelijke bezorger.

Comentarios sobre el Kiyoh