Goed geholpen en snelle levering

Wij werden zeer goed geholpen en geadviseerd bij de aankoop van een tuinset. Wij kregen alle gelegenheid om de door ons gewenste combinatie van eettafel en stoelen bij elkaar te zetten en uit te proberen. Goede adviezen over het onderhoud en de winteropslag gekregen. Een deskundig maar ook leuk contact met de verkoper. En de tuinset werd binnen 3 werkdagen afgeleverd! We kunnen bijna niet wachten op het voorjaar om de tuinset uit te proberen!

veel keuze en zeer servicegerickt

super keuze en vriendelijke service

Goed advies en snelle levering

Goede kwaliteit en bezorgservice

Grote keuze en de ontvangen produkten goede kwaliteit. Bezorgingsmoment was ok, zoals afgesproken.

Top snelle levering, gratis!

Magazijn zat dicht, dus na een paar dagen het hele spul al aan huis geleverd gekregen Ideaal

Adequate en snelle reactie

Bij levering van 5 tafels bleek dat 1 tafel licht beschadigd was. Contact opgenomen met Kees Smit en binnen 2 uur een adequate oplossing van het probleem. Chapeau!!

Hartelijke ontvangst

Er is een ruime keuze aan meubelen, personeel is ten alle tijd bereid om te helpen en wat meubels bij elkaar te zetten of te verzetten Top!

snel geleverd en goed te volgen

Het systeem werkt top, zodra je hebt besteld kun je al snel een agendamoment plannen en krijg je uiteindelijk een tijdvak van twee uur. Je wordt goed geïnformeerd en de tuinbank die ik heb besteld ziet er mooi uit!

Goede kwaliteit en nette bezorging

Rustig in showroom rond gekeken zonder pusherige verkopers. Keuze gemaakt en kon dezelfde week al geleverd worden. Helaas kwam ons dat niet uit, eenvoudig via site vervoersbedrijf datum kunnen kiezen en vandaag keurig in het tijdvak van 2 uur is het geleverd!

fantastisch

snelle en correcte levering

Mooie meubelen, super service, snel en adequaat

Snelle levering van onze bestelling. 2 producten beschadigd: binnen een week nieuwe producten. 1 stoel niet geleverd: binnen een week als nog. Top!

Snel beslist,snel gekocht en snel geleverd

Bij binnenkomst meteen iemand aangesproken met wat wij wilden hebben. Collega liet ons de opties zien en ervaring , kwaliteit etc verteld. Snel besloten uit 4 types. Onder een heerlijk kopje thee het in orde gemaakt. Wij houden ervan om snel doelgericht te kopen en dat is heel goed gelukt

Een tuinstoel gekocht om direct mee te nemen. En toen paste deze niet in de auto… Medewerker heeft de stoel in zijn eigen auto meegenomen en langs gebracht. Als dat geen service is!

Serivegericht

Mijn vragen werden snel beantwoord door de klantenservice. Service zoals je helaas niet overal ziet maar wel wenst. Er werd meegedacht door het personeel en mijn bestelling is snel en keurig geleverd zoals overeengekomen.

Kwaliteit

Heb 6 jaar geleden tuinmeubelen gekocht je kunt niet zien dat ze slecht worden geweldige kwaliteit nu weer twee loungestoelen gekocht van hetzelfde materiaal hoop dat dit ook zo mooi blijft

Prima product, goede service!

Bestelling gaat zeer eenvoudig in gebruiksvriendelijke webshop. De prijs en levertijd was voor mij doorslaggevend.

Goede ervaring

Mooie producten Goede service

Fantastische service en uitstekend geholpen

Zeer vriendelijk personeel, ze zijn bereid om je te helpen. Geen vraag is teveel en hebben veel kennis omtrent de producten. Zeker een aanrader om een nieuwe tuinset aan te schaffen.

Ga naar Kees Smit voor een lekker tuinzit !!

De verkoper begon iets gladjes ( hey mijnheer hoe is het? ), maar herstelde zich vervolgens snel. Prima gesprek en advies.

2x Rough-S Adirondack beachchair incl. 2x Madison kussens besteld. Helaas werd er 1x beachchair te weinig geleverd. Door de klantenservice prima opgepakt en opgelost. We twijfelen nog om een bijzet tafeltje van Rough nemen die past bij de stoelen.

Super snelle levering

Kussens besteld op zondag woensdag ochtend geleverd. Top

Zeer klantvriendelijk

Het voelde als of je thuis bent, goed advies gekregen. Gast vrije ontvangst bij binnen komst maar ook het personeel zeer vriendelijk.

Naast de enorme keuze voelt de gastvrijheid enorm ‘warm’

Erg prettig winkelen en als Twentse voelt ook de gastvrijheid in Amersfoort heel prettig. Om de zoveel jaar kopen we iets nieuws qua tuinmeubelen of wordt er iets vervangen, ons vaste adres hiervoor is Kees Smit

Blij met onze mooie tuinset. Deskundig geholpen in de winkel en netjes bezorgd op korte termijn

Zeer goed en sympathiek advies

Verkoopster deed alle moeite om ons te adviseren over een tuintafel met stoelen. Ze zocht stoelen bij de tafel, na goed naar onze wensen geluisterd te hebben. Ze gaf ons zonder problemen de mogelijkheid om thuis de maten te controleren en duidelijkheid over de levertijden. Daarom hebben wij haar dezelfde dag nog gebeld en niet één maar twee complete tuinsets besteld.

Comentarios sobre el Kiyoh