In Almelo zeer goed geholpen bij onze keuze, daarna werden de tuinmeubelen perfect afgeleverd op ons adres in Borculo. Klasse gedaan allen!
Beste meneer/mevrouw Dollekamp, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat leuk om te horen dat u zo te spreken bent over het advies dat u van onze collega's in de showroom heeft gekregen! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u op een later moment nog eens te mogen ontvangen in onze showroom. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Wij zochten voor onze moeder een tuin bankje voor haar nieuwe appartement in het verzorgingshuis. Ze is 92 jaar, loopt met een rollator en heeft steun nodig bij het gaan zitten en weer opstaan. Dit bankje kan ze buiten laten staan en zodra de zon schijnt lekker genieten op haar terrasje.
Beste meneer/mevrouw, Vriendelijk bedankt voor de beoordeling. Wij wensen uw moeder veel genietmomenten toe op haar terras met de prachtige tuinbank! Wanneer wij in de toekomst iets voor u kunnen betekenen vernemen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Kennis van zaken , meedenken prima.
Beste meneer/mevrouw Stegeman, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Wanneer u in de toekomst vragen heeft horen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
De tafel werd bezorgd in overeenstemming met hetgeen was toegezegd!
Beste meneer/mevrouw, Goed om te horen dat u tevreden bent over de service binnen Kees Smit Tuinmeubelen. Wij zien u graag nog eens terug in onze Experience Stores! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Deze week werd de verstalbare bank Forza Vadena geleverd. Hij werd gebracht al een paar dagen na de bestelling en de chauffeur belde netjes op dat hij er al bijna was. Met 8 schroeven zet je de bank snel in elkaar. Hij zit prima en de kussens verschuiven ook niet doordat de zitkussens aan elkaar vast zitten. Fijne bank, klaar voor de lente.
Beste meneer/mevrouw, Vriendelijk bedankt voor de beoordeling. Wat fijn dat de bank binnen een paar dagen geleverd is! Nu is het alleen nog wachten op het mooie weer zodat u heerlijk kunt genieten van de prachtige lounge tuinbank. Wij zien u graag nog eens terug in onze showroom! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Alles oké
Beste meneer/mevrouw Hannink, Vriendelijk bedankt voor de beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Wanneer u in de toekomst vragen heeft horen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Stoelen voor op het balkon besteld. Die werden mooi op tijd afgeleverd. Goed verpakt en mooie kwaliteit. Ik ben er blij mee.
Beste meneer/mevrouw, Vriendelijk bedankt voor de beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw tuinmeubelen en hopen u nog eens te mogen ontvangen in één van onze Experience Stores! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Goede service, mooie tuinmeubelen. Alleen jammer dat 3 stoelen nageleverd worden.
Beste meneer/mevrouw, Vriendelijk bedankt voor de beoordeling. Wij wensen u alvast heel veel plezier met de stoelen. Wanneer u meer informatie wenst omtrent de levering, of heeft u een andere vraag, laat het ons gerust weten! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Snelle levering. goed verpakt. stoelen en kussens precies wat we wilden.
Beste meneer, Hartelijk dank voor de beoordeling. Wij wensen u veel plezier met de tuinstoelen en kussens. Mochten we in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen vernemen wij dit graag! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Toen de voet van de nieuwe parasol niet paste, nam ik contact op met de klantenservice, is er meteen een oplossing gezocht en ben ik allervriendelijkst geholpen
Beste meneer/mevrouw, Wat fijn om te vernemen dat alles naar behoren is opgelost. Laat het mooie weer nu maar beginnen! Heel veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Goede service, komt afspraken na, vriendelijk personeel, goed bereikbaar.
Beste meneer/mevrouw Henselmans, Hartelijk dank voor de beoordeling. Goed om te horen dat u de service binnen Kees Smit Tuinmeubelen zo kunt waarderen. Wij wensen u veel plezier met uw tuinmeubelen! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Snelle levering mooie prijs kwaliteitverhouding
Beste meneer/mevrouw, Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling. Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop! Mocht u in de toekomst vragen hebben vernemen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Super mooie winkel. Met fijne service en goed advies. Zeker niet opdringerig. Met de levering ging het niet helemaal goed. Er stond een hele grote vrachtwagen in de straat. De kussentjes zaten erin maar de stoelen waren er niet. Wij moesten ook wel een beetje lachen. Er is een nieuwe afspraak gemaakt voor de levering en de stoelen zijn inmiddels weer bezorgd. Ja kan gebeuren. Het wordt in ieder geval weer keurig opgelost. Wij hebben ook al eerder een loungeset gekocht. Kortom wij komen er met veel plezier.
Beste meneer/mevrouw, Vriendelijk bedankt voor de beoordeling. Fijn om te horen dat alles uiteindelijk naar behoren is opgelost en geleverd. Wij wensen u dan ook heel veel plezier met de stoelen en zien u graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Een en al kwaliteit. Qua verpakking, Montageomschrijving, De afwerking van het hout En natuurlijk: de comfortabele zitting om nooit meer op te willen staan.
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor de leuke beoordeling! Wij wensen u heel veel genietmomenten toe met uw prachtige tuinmeubelen. Wanneer u in de toekomst verdere vragen heeft vernemen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Service is uitstekend, goed geholpen bij de keuze maken van onze producten.
Geachte meneer/mevrouw Brinkman, Hartelijk dank voor de beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u onze service zo kunt waarderen! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en zien u graag nog eens terug in onze showroom. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Prachtig product en zeer snelle levering
Beste meneer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Mocht u in de toekomst verdere vragen hebben, horen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Geweldig. We zijn goed geadviseerd en konden een goede keuze maken. Kees is ook soepel met het aflevermoment zodat we eerst de tuinverbouwing kunnen doen.
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor de beoordeling. Wat fijn om te horen dat u zo prettig bent geadviseerd in onze showroom. Dit vinden wij altijd leuk om te lezen! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u nog eens te mogen ontvangen in één van onze Experience Stores! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
1 onderdeel van onze loungeset was kapot en we krijgen alles nieuw inclusief tafels en kussens en 2 banken echt geen woorden voor super service
Beste meneer/mevrouw, Vriendelijk bedankt voor de beoordeling. Goed om te lezen dat u zo te spreken bent over de service binnen Kees Smit Tuinmeubelen. Wij streven ernaar om klachten altijd naar behoren op te lossen. Wij wensen u dan ook veel plezier met de nieuwe loungeset! Mochten er in de toekomst verdere vragen zijn vernemen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Vriendelijk en helder, mooie showrooms
Beste meneer/mevrouw Verkleij, Allereerst hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en hopen u op een later moment nog eens te mogen verwelkomen in één van onze Experience Stores! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Van bestelling tot en met aflevering verliep alles vlot en correct.
Beste meneer, Vriendelijk bedankt voor de beoordeling. Wij wensen u veel genietmomenten toe met uw tuinmeubelen! Wanneer wij in de toekomst nog iets voor u kunnen beteken horen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Bij levering van ons bestelde product bleek dat dit de verkeerde maat bank was. Na telefonisch overleg is direct een ruiling in werking gezet. Binnen enkele dagen werd de goede bank geleverd en de verkeerde opgehaald.
Beste meneer/mevrouw, Wat fijn om te horen dat alles naar behoren is opgelost en dat u nu heerlijk kunt genieten van de tuinbank! Wij zien u graag nog eens terug in onze showroom. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Goede uitleg zonder druk te voelen om te kopen.
Beste meneer/mevrouw Bijdevaate, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Wat leuk om te lezen dat u een prettige ervaring heeft overgehouden aan het bezoek in onze showroom. Wij hopen u dan ook nog eens te mogen verwelkomen in één van onze Exprience Stores. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Goede service, snelle levering en prachtige tuinmeubelen. Alleen jammer dat je zelf alles in elkaar moet zetten, gelukkig is dat niet moeilijk.
Beste meneer/mevrouw, Vriendelijk bedankt voor de beoordeling. Veel van onze meubelen worden ongemonteerd en in originele verpakking geleverd. Dit om zo transportschade te voorkomen. Goed om te horen dat u de meubelen eenvoudig heeft kunnen monteren. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Mooie tafel prima levering
Beste heer/mevrouw Kwast, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling toe! Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Zochten een nieuwe loungeset en zijn hier Perfect mee geholpen en ook giga snelle Levertijd topbedrijf
Beste heer/mevrouw Oldenburger, Bedankt voor deze positieve beoordeling. Wij vinden het erg leuk uw ervaring te mogen lezen en waarderen dit dan ook enorm. Uiteraard hopen wij u op een volgend moment weer van dienst te mogen zijn. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate