Prima ervaring, mooie producten en super behandeld..!!!
Beste meneer, Vriendelijk bedankt voor de beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wanneer wij in de toekomst nog iets kunnen betekenen horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Product als verwacht/gehoopt en levering keurig op tijd.
Beste meneer, Hartelijk dank voor de beoordeling. Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en wanneer u verdere vragen heeft vernemen wij dit graag! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Had parasolhoes nodig en ben echt super goed geholpen. Ga hier zeker in het vervolg meer kopen.
Beste meneer, Wat een leuke beoordeling! Wanneer u in de toekomst advies wenst over ons assortiment, laat het gerust weten. Wij zien u graag terug in onze showroom! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
vanaf het moment van bestellen tot aan aflevering (door een prettig bedrijf wat zich aan zijn afspraaktijden houdt) en het bestelde netjes binnen zet, was alles perfect. en voor de kwaliteit van wat ik heb gekocht ook een zeer aantrekkelijke prijs. een aanrader!
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Leuk om te horen dat u de service binnen Kees Smit Tuinmeubelen zo kunt waarderen. Wanneer wij nog iets voor u kunnen betekenen horen wij het graag. Wij hopen u nog eens te mogen ontvangen in één van onze showrooms. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Zeer goede en prettig contact met hun gehad. De tuinset is top kwaliteit.
Beste meneer, Wat leuk om te lezen dat u zo tevreden bent met de tuinset en de service binnen Kees Smit Tuinmeubelen. Wij wensen u dan ook veel genietmomenten toe met de set! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Netjes en snel in huis
Beste meneer/mevrouw, Vriendelijk bedankt voor de beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Mochten wij in de toekomst nog iets kunnen betekenen vernemen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Hele fijne website makkelijk bestellen en snelle topservice
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u nog eens te mogen verwelkomen in één van onze Experience Stores! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Ik bestelde 4 kussens en de volgende dag waren ze al binnen- en precies zoals op de foto. Geweldig gewoon !
Beste mevrouw, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw aankoop! Wij wensen u heel veel genietmomenten toe en hopen u een volgende keer nog eens van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Al snel werd onze tuin schommel bank bezorgd en kon ik deze installeren. De handleiding is duidelijk en installeren ging goed totdat er een uiteindelijk een bout van slecht schroefdraad was voorzien en ik deze er niet inkreeg. Ook zat er een scheurtje in een van de houten onderdelen. Hiervan melding gemaakt en binnen enkele dagen kreeg ik netjes vervangend materiaal thuis bezorgd. Perfect geregeld.
Beste meneer, Vriendelijk bedankt voor de beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar behoren is opgelost en dat u nu heerlijk kunt genieten van de prachtige schommelbank! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Leuke kussens besteld, super snel geleverd op een tijd die ons uitkwam. Kan niet wachten tot het mooi weer wordt en wij kunnen genieten van ons balkon in het appartement waar we net zijn gaan wonen
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel plezier en genietmomenten toe met de kussens! Mocht u in de toekomst vragen hebben horen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
De bestelde tuintafel is precies wat we hadden verwacht een de bezorging verliep uitstekend.
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor de beoordeling. Wat fijn om te horen dat u de service binnen Kees Smit kunt waarderen. Wanneer wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen, laat het gerust aan ons weten! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Snelle levering, keurig verpakt en goede service.
Beste mevrouw, Wij willen u bedanken voor de geplaatste beoordeling. Nu de showrooms weer geopend zijn, hopen we u nog eens te mogen ontvangen in één van onze Experience Stores! Heel veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Kan alles wat ik interessant vind, kan ik goed vinden. Overzichtelijk en goede informatie. Snelle levering.
Beste meneer, Hartelijk dank voor de beoordeling. Goed om te lezen dat u zo te spreken bent over Kees Smit Tuinmeubelen. Wanneer wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Veel keus in tuinartikelen en via internet besteld en alles is naar wens verlopen. Ook de kwaliteit is hoogwaardig. Zijn super blij met onze aankoop.
Beste meneer/mevrouw, Vriendelijk bedankt voor de beoordeling. Dit vinden wij altijd leuk om te lezen! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst nog eens van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Makkelijk besteld, goede kwaliteit, nette aflevering met telefoontje vooraf. Niets op aan te merken.
Beste meneer, Wat fijn om te lezen dat u zo te spreken bent over de service binnen Kees Smit Tuinmeubelen! Wij wensen u veel plezier met uw prachtige stoel en zien u graag nog eens terug in onze Experience Store. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Dank jullie wel! Aanrader!
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en wanneer wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen vernemen wij dit graag! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Het bestel proces was erg eenvoudig. De informatie over de producten is duidelijk en helder. ook kregen we informatie over het onderhoud toegestuurd. Kortom weer zeer tevreden!.
Beste meneer/mevrouw, Vriendelijk bedankt voor de mooie beoordeling! Leuk om te lezen dat u tevreden bent met uw aankoop. Wij wensen u veel plezier met de meubelen en hopen u op een later moment nog eens van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Simpel te bestellen online. mooie producten en een goede service bij levering.
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor de beoordeling. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over uw aankoop bij Kees Smit Tuinmeubelen! Wanneer wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen vernemen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Snel geleverd en het product is in top conditie
Beste meneer, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Wij vinden het altijd leuk om te lezen dat onze klanten tevreden zijn over het product en de service binnen Kees Smit Tuinmeubelen! Wij hopen u dan ook nog eens te mogen verwelkomen in onze Experience Stores. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Beste meneer/mevrouw, Vriendelijk bedankt voor de beoordeling. Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en hopen u op een later moment nog eens van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Vorige week een tuintafel besteld. Al snel een mail ontvangen waarin ik kon kiezen uit een bezorgdag. Op de bezorgdag zelf is de tafel op tijd en netjes afgeleverd. Tafel is schitterend!! Ontbrak wat bevestigingsbrief materiaal en dat is na een telefoontje met de klantenservice direct toegestuurd. Dus kortom; super snelle service, hele goede service en top product!! Wij komen zeker terug bij Kees Smit!!
Beste meneer/mevrouw, Goed om te lezen dat de tuintafel in de smaak valt! Wij wensen u veel genietmomenten toe met de prachtige tafel en als wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen, horen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Zeer ruime keuze in het assortiment en uiteindelijk een tuintafel uitgezocht. Deze werd keurig op de aangegeven tijd bij ons geleverd en voldeed exact zoals de foto op de site. Zeer tevreden over de aanschaf!
Beste meneer, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen en dat u heerlijk kunt genieten van de tuintafel. Wij wensen u er heel veel plezier mee! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Teak houten stoeltje gekocht. Erg snel en netjes geleverd. Product goed verpakt om beschadigingen te voorkomen.
Beste meneer, Hartelijk dank voor de beoordeling. Fijn om te lezen dat u onze service zo kunt waarderen! Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en hopen u nog eens terug te zien in één van onze Experience Stores. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
ziet er goed uit, prachtig materiaal. zat perfect verpakt, om beschadiging te voorkomen. de vrachtwagen chauffeur ( Brink)was zeer aardig, en heeft zijn werk keurig uitgevoerd. kortom..: wie weet... in de toekomst tot ziens? want ik ben zeer tevreden en blij mee.
Beste mevrouw, Bedankt voor deze positieve beoordeling. Wij vinden het erg leuk uw ervaring te mogen lezen en waarderen dit dan ook enorm. Uiteraard hopen wij u op een volgend moment weer van dienst te mogen zijn. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Eenvoudig om te bestellen, snelle levering
Beste heer, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze review te schrijven, dit wordt erg gewaardeerd. Wij wensen u veel plezier bij het gebruik van uw tuinmeubelen en hopen u de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate