Zeer tevreden en raad deze winkel ook zeker aan.!!!

Prima ervaring, mooie producten en super behandeld..!!!

Product als verwacht/gehoopt en levering keurig op tijd.

Proffessioneel

Had parasolhoes nodig en ben echt super goed geholpen. Ga hier zeker in het vervolg meer kopen.

geweldig, wat een fijne winkel

vanaf het moment van bestellen tot aan aflevering (door een prettig bedrijf wat zich aan zijn afspraaktijden houdt) en het bestelde netjes binnen zet, was alles perfect. en voor de kwaliteit van wat ik heb gekocht ook een zeer aantrekkelijke prijs. een aanrader!

Top kwaliteit

Zeer goede en prettig contact met hun gehad. De tuinset is top kwaliteit.

Top levering en snel

Netjes en snel in huis

Hele fijne website makkelijk bestellen en snelle topservice

Geweldige snelle service en uitstekende kwaliteit

Ik bestelde 4 kussens en de volgende dag waren ze al binnen- en precies zoals op de foto. Geweldig gewoon !

Zeer Tevreden

Al snel werd onze tuin schommel bank bezorgd en kon ik deze installeren. De handleiding is duidelijk en installeren ging goed totdat er een uiteindelijk een bout van slecht schroefdraad was voorzien en ik deze er niet inkreeg. Ook zat er een scheurtje in een van de houten onderdelen. Hiervan melding gemaakt en binnen enkele dagen kreeg ik netjes vervangend materiaal thuis bezorgd. Perfect geregeld.

Leuke kussens besteld, super snel geleverd op een tijd die ons uitkwam. Kan niet wachten tot het mooi weer wordt en wij kunnen genieten van ons balkon in het appartement waar we net zijn gaan wonen

Prima product. Netjes thuisbezorgd!

De bestelde tuintafel is precies wat we hadden verwacht een de bezorging verliep uitstekend.

top

Snelle levering, keurig verpakt en goede service.

Super fijn bedrijf.

Kan alles wat ik interessant vind, kan ik goed vinden. Overzichtelijk en goede informatie. Snelle levering.

Helemaal TOP ..............

Veel keus in tuinartikelen en via internet besteld en alles is naar wens verlopen. Ook de kwaliteit is hoogwaardig. Zijn super blij met onze aankoop.

Heerlijke hangstoel!

Makkelijk besteld, goede kwaliteit, nette aflevering met telefoontje vooraf. Niets op aan te merken.

Helemaal tevreden

Dank jullie wel! Aanrader!

Eenvoudig bestelproces en snelle levering

Het bestel proces was erg eenvoudig. De informatie over de producten is duidelijk en helder. ook kregen we informatie over het onderhoud toegestuurd. Kortom weer zeer tevreden!.

Goede nette levering en een pracht kwaliteit.

Simpel te bestellen online. mooie producten en een goede service bij levering.

Snel geleverd en het product is in top conditie

Snel geleverd en het product is in top conditie

Schitterende tafel en top service!

Vorige week een tuintafel besteld. Al snel een mail ontvangen waarin ik kon kiezen uit een bezorgdag. Op de bezorgdag zelf is de tafel op tijd en netjes afgeleverd. Tafel is schitterend!! Ontbrak wat bevestigingsbrief materiaal en dat is na een telefoontje met de klantenservice direct toegestuurd. Dus kortom; super snelle service, hele goede service en top product!! Wij komen zeker terug bij Kees Smit!!

Levering is keurig op de afgesproken tijd en product is volgens verwachting.

Zeer ruime keuze in het assortiment en uiteindelijk een tuintafel uitgezocht. Deze werd keurig op de aangegeven tijd bij ons geleverd en voldeed exact zoals de foto op de site. Zeer tevreden over de aanschaf!

Snelle levering en netjes verpakt

Teak houten stoeltje gekocht. Erg snel en netjes geleverd. Product goed verpakt om beschadigingen te voorkomen.

prima artikel aangeleverd gekregen, zoals besteld.

ziet er goed uit, prachtig materiaal. zat perfect verpakt, om beschadiging te voorkomen. de vrachtwagen chauffeur ( Brink)was zeer aardig, en heeft zijn werk keurig uitgevoerd. kortom..: wie weet... in de toekomst tot ziens? want ik ben zeer tevreden en blij mee.

Mooi product voor een goede prijs

Eenvoudig om te bestellen, snelle levering

Comentarios sobre el Kiyoh