Snelle en correcte levering

Zeer ruim assortiment. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Zeer snelle en correcte levering. Helemaal tevreden!

Voor de eerste maal mijn bestelling gedaan Moet zeggen vanaf het moment tot aan het moment van levering. Echt super op de hoogte gehouden in alles. En ja ik zou mensen om mij heen kees smit aaraden om daar hun aan kopen te doen.

Vlotte levering

Op 2e kerstdag via inernet tuinstoelen besteld. Ondanks drukke periode werd de bestelling na 2 dagen geleverd. Super!

Snelle levering op afgesproken tijd

Voldoet aan verwachting

snelle en goede levering

snelle en goede levering

Vlotte levering en product zoals verwacht

Vlotte levering zelfs tijdens de drukke kerstperiode.

Top service!

Wij ervaren de service van Kees Smit als uitstekend! Een top bedrijf!

Ik had een foute kussenhoes gekregen bij de tuinmeubels. Deze werd kosteloos geretourneerd en een grotere tas werd kosteloos naar mij verzonden. Top service

Vriendelijke medewerkers

1stoel is niet goed melding gemaakt geen probleem wordt omgeruild.

Mooie showroom, goede voorlichting, snelle service, goede aftersales

Wij waren 2 uur voor de lock down in de showroom om tuinmeubelen uit te kiezen. Met alle hulp is dat prima gelukt. Binnen 2 dagen stond alles gemonteerd en wel achter op ons terras. Er was 1 stoel beschadigd die is weer meegenomen en werd binnen 2 dagen vervangen. Top Kees Smit.

Perfect geregeld

Van de webshop tot de communicatie rond de aflevering is alles perfect geregeld. We hebben helemaal niets te wensen.

Service en snelle levering

Prima kussens, keurige levering

Heel blij met mijn tuinkussens. Levering was vlot en keurig verpakt.

Solide

Snel, aardig en betrouwbaar

Super service

Had heel dringend 2 parasols nodig en KeesSmit heeft er alles aan gedaan om deze op tijd te kunnen leveren. Super fijn contact met medewerker. Dank nogmaals! CocoonTilburg

Ruime keuze en snelle levering.

Mooie kwaliteit en snel geleverd!

Mooi product klantvriendelijke servicegerichte medewerkers.

Wij kochten een tuinset type Rough. Wij werden door de medewerkers telefonisch uiterst vriendelijk te woord gestaan. Nadat we melden dat twee kussens en gebrek vertoonden werden nieuwe kussens gestuurd en mocht ik de oude kussens terug sturen naar ontvangst van de nieuwe kussens. Een zeer klantgerichte opstelling zou ik zeggen. Ik beveel Kees Smit zeker aan!

Fijne winkel. !!!! Fijn en lief spontaan personeel

Kennis van zaken en vriendelijk ontvangst!!

Lekkere koffie met krentewegge. Prachtigewonkel met uitgebreid assortiment met goeie kwaliteit !!

Helemaal super.

Super tevreden over de levering. Wordt van het plaatsen van de order tot de levering heel goed op de hoogte gehouden. Ben blij met mijn tuin diner stoelen.

alles in orde en zoals afgesproken

levering keurig op tijd en met een glimlach

Perfecte snelle en behulpzame vriendelijke bezorging

Heel erg tevreden met de tuinkast

Zoals biven gezegd, prima service

Super klantvriendelijk

Snel geholpen aan de telefoon. Belofte die telefonisch gedaan wordt, wordt ook direct door de vriendelijke medewerker per email bevestigd. Super fijn voor mij als klant.

Korte lijnen en snelle levering. Betrouwbaar!

Betrouwbaar!

Comentarios sobre el Kiyoh