Zeer ruim assortiment. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Zeer snelle en correcte levering. Helemaal tevreden!
Beste meneer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat alles goed is verlopen! Veel plezier gewenst van de nieuwe meubelen. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Voor de eerste maal mijn bestelling gedaan Moet zeggen vanaf het moment tot aan het moment van levering. Echt super op de hoogte gehouden in alles. En ja ik zou mensen om mij heen kees smit aaraden om daar hun aan kopen te doen.
Beste meneer, Vriendelijk bedankt voor de beoordeling. Fijn dat u onze service zo waardeert. Wij wensen u dan ook veel plezier bij het gebruik van uw tuinmeubelen! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Op 2e kerstdag via inernet tuinstoelen besteld. Ondanks drukke periode werd de bestelling na 2 dagen geleverd. Super!
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw enthousiaste review! Het is altijd leuk om te lezen dat onze service gewaardeerd wordt. Wij hopen u dan ook in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Voldoet aan verwachting
Beste mevrouw, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze review te schrijven, dit wordt erg gewaardeerd. Wij wensen u veel plezier bij het gebruik van uw tuinmeubelen en hopen u de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
snelle en goede levering
Beste meneer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling toe! Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Vlotte levering zelfs tijdens de drukke kerstperiode.
Beste mevrouw, Vriendelijk bedankt voor de beoordeling. Fijn dat u onze service zo waardeert. Wij wensen u dan ook veel plezier bij het gebruik van uw tuinmeubelen! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Wij ervaren de service van Kees Smit als uitstekend! Een top bedrijf!
Beste mevrouw, Bedankt voor uw enthousiaste review! Het is altijd leuk om te lezen dat onze service gewaardeerd wordt. Wij hopen u dan ook in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Ik had een foute kussenhoes gekregen bij de tuinmeubels. Deze werd kosteloos geretourneerd en een grotere tas werd kosteloos naar mij verzonden. Top service
Beste mevrouw van Vessem Bedankt voor deze positieve beoordeling. Wij vinden het erg leuk uw ervaring te mogen lezen en waarderen dit dan ook enorm. Uiteraard hopen wij u op een volgend moment weer van dienst te mogen zijn. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
1stoel is niet goed melding gemaakt geen probleem wordt omgeruild.
Beste meneer/mevrouw Flinerman, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Erg vervelend dat er in eerste instantie een stoel beschadigd is afgeleverd, dit wat natuurlijk niet de bedoeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de geboden oplossing. Wij wensen u veel plezier bij het gebruik van uw nieuwe meubelen. Met vriendelijke groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Wij waren 2 uur voor de lock down in de showroom om tuinmeubelen uit te kiezen. Met alle hulp is dat prima gelukt. Binnen 2 dagen stond alles gemonteerd en wel achter op ons terras. Er was 1 stoel beschadigd die is weer meegenomen en werd binnen 2 dagen vervangen. Top Kees Smit.
Beste meneer/mevrouw Lampers, Wat een leuke beoordeling, hartelijk dank hiervoor! Wanneer wij in de toekomst wat voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dit graag. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Van de webshop tot de communicatie rond de aflevering is alles perfect geregeld. We hebben helemaal niets te wensen.
Beste meneer Bedankt voor uw enthousiaste review! Het is altijd leuk om te lezen dat onze service gewaardeerd wordt. Wij hopen u dan ook in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Service en snelle levering
Beste mevrouw, Wat fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is. Wij zien u graag in de toekomst nogmaals terug. Veel plezier gewenst van uw aankoop. Met zonnige groet, Mart –Kees Smit Tuinmeubelen
Heel blij met mijn tuinkussens. Levering was vlot en keurig verpakt.
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat alles goed is verlopen! Veel plezier gewenst met de nieuwe tuinkussens. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Snel, aardig en betrouwbaar
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling toe! Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Had heel dringend 2 parasols nodig en KeesSmit heeft er alles aan gedaan om deze op tijd te kunnen leveren. Super fijn contact met medewerker. Dank nogmaals! CocoonTilburg
Beste mevrouw, Wat fijn dat de parasols op tijd geleverd zijn! Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en wanneer wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen wij dit uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Mooie kwaliteit en snel geleverd!
Beste meneer, Hartelijk dank voor de beoordeling. Goed om te horen dat u zo tevreden bent over de service binnen Kees Smit Tuinmeubelen. Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Wij kochten een tuinset type Rough. Wij werden door de medewerkers telefonisch uiterst vriendelijk te woord gestaan. Nadat we melden dat twee kussens en gebrek vertoonden werden nieuwe kussens gestuurd en mocht ik de oude kussens terug sturen naar ontvangst van de nieuwe kussens. Een zeer klantgerichte opstelling zou ik zeggen. Ik beveel Kees Smit zeker aan!
Beste meneer, Hartelijk dank voor de beoordeling. Fijn om te lezen dat alles naar behoren is opgelost en dat u weer heerlijke kunt genieten van de prachtige ROUGH tuinset! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Fijne winkel. !!!! Fijn en lief spontaan personeel
Beste meneer/mevrouw Letteboer, Hartelijk dank voor de beoordeling. Heel veel plezier gewenst met uw aankoop! Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen vernemen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Lekkere koffie met krentewegge. Prachtigewonkel met uitgebreid assortiment met goeie kwaliteit !!
Beste meneer, Hartelijk dank voor de beoordeling. Wat leuk om te lezen dat u een positief gevoel heeft overgehouden aan het bezoek in onze showroom! Wij hopen u nog eens te mogen verwelkomen in één van onze Experience Stores. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Super tevreden over de levering. Wordt van het plaatsen van de order tot de levering heel goed op de hoogte gehouden. Ben blij met mijn tuin diner stoelen.
Beste mevrouw, Wat leuk dat u een beoordeling heeft achtergelaten! Wij wensen u veel genietmomenten toe met uw dingen tuinstoelen. Wanneer wij in de toekomst nog iets voor u kunnen beteken, laat het ons gerust weten. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
levering keurig op tijd en met een glimlach
Beste meneer, Hartelijk dank voor de beoordeling. Heel veel plezier met uw aankoop en we hopen u nog eens te mogen verwelkomen in één van onze Experience Stores! Met vriendelijke groet, Simone- Kees Smit Tuinmeubelen
Heel erg tevreden met de tuinkast
Beste meneer/mevrouw, Fijn om te horen dat u tevreden bent met de tuinkast die u bij Kees Smit Tuinmeubelen heeft aangeschaft. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Zoals biven gezegd, prima service
Beste meneer/mevrouw Huijser, Hartelijk dank voor de beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en mocht u in de toekomst verdere vragen hebben, horen wij dit graag! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Snel geholpen aan de telefoon. Belofte die telefonisch gedaan wordt, wordt ook direct door de vriendelijke medewerker per email bevestigd. Super fijn voor mij als klant.
Beste mevrouw, Fijn om te lezen dat u een prettige ervaring heeft overgehouden aan het telefonische contact dat u heeft gehad met onze collega. Wanneer wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen wij dit graag. Heel veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Betrouwbaar!
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor de beoordeling. Goed om te lezen dat u zo te spreken bent over onze service! Wanneer u in de toekomst vragen heeft, laat het ons gerust weten. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate