In de winkel zijn er veel fijne medewerkers die klaar staan om te helpen maar ook zien wanneer je graag even zelf wil kijken en nadenken over de aankoop. Op mijn verzoek werd ik heel fijn en professioneel geholpen. Ook word er meegedacht met het vinden van de beste aankoop. Na bestelling direct zorgvuldig de afspraken bevestigd gekregen met snelle levering, ik kan niet wachten totdat onze loungeset gebracht is!
Beste meneer/mevrouw Vermeulen, Wat leuk dat u de moeite heeft genomen een beoordeling achter te laten. Dit vinden wij erg leuk om te lezen! Wij wensen u heel veel genietmomenten toe met de prachtige loungeset en hopen u nog eens terug te zien in één van onze Experience Stores! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
gezellige verkoopster met intresse prima
Beste meneer/mevrouw Dijk, Hartelijk dank voor de beoordeling. Wij hopen u nog eens te mogen ontvangen in onze Experience Stores! Heel veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
snelle levering van parasol alleen een kleine storing kon wel tot 8 weken duren voor een reparatie wegens drukte . die 8 weken zijn nu bijna een jaar voorbij en nog niets gerepareerd. Tjeerd Jonkers
Beste meneer Jonkers, Hartelijk dank voor uw beoordeling en het prettige telefoongesprek. Zoals besproken hebben wij de gewenste onderdelen meteen verzonden en hopen dat hiermee het probleem verholpen is. Mocht dit niet het geval zijn, dan vernemen wij dit uiteraard graag. Nogmaals onze excuses dat het zolang heeft moeten duren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
zeer goede ervaring van bestelling tot en met aflevering
Beste mevrouw/meneer, Wij wensen u veel plezier met uw bestelling en zijn blij te horen dat u met een goed gevoel kan terugkijken op uw aankoop bij Kees Smit Tuinmeubelen! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Vlijmen het artikel en snel geleverd, komt overeen met website foto.
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Goed om te horen dat u tevreden bent met het artikel! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
We werden vriendelijk en deskundig geholpen. De levering was ook erg snel
Beste meneer, Bedankt voor de beoordeling. Wat leuk om te lezen dat u positief bent over het bezoek aan de showroom en de uiteindelijke levering van de tuinmeubelen. Wanneer wij nog iets voor u kunnen betekenen, laat het gerust weten! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Heel klantvriendelijk en vooral het meedenken waren wij heel blij mee.en het resultaat is een geweldig extra plekje in ons tuinhuisje. Heel erg bedankt
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Wij wensen u veel genietmomentjes toe in het tuinhuisje met uw prachtige tuinmeubelen! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Fijne ervaring met het personeel, topkwaliteit tuinmeubelen. We hadden een akkefietje en dat is goed uitgesproken/ opgelost.
Beste meneer/mevrouw de Boer, Fijn dat u uiteindelijk met een positief gevoel terug kunt kijken op de service en uw aankoop binnen Kees Smit Tuinmeubelen. Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en zien u graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Alleen goede ervaringen.
Beste meneer, Hartelijk dank voor de beoordeling. Wij vinden het altijd erg leuk om te lezen dat onze klanten met een positief gevoel terugkijken op de aankoop bij Kees Smit! Wanneer wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Wij waren zeer onder de indruk van het aanbod in de mooie showroom. Grote toegevoegde waarde was de uitstekende informatie van een zeer prettige medewerker die ons geholpen heeft de juiste keuze te maken. Heel plezierige ervaring. Bovendien vind ik het bijzonder dat ik na hele lange tijd op een lijst te hebben gestaan omdat het product waarin ik geïnteresseerd was niet voorradig was keurig geïnformeerd ben dat ik kon komen kijken toen het weer op voorraad was.
Beste meneer/mevrouw de Boer, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u zo prettig te woord bent gestaan door onze collega in de showroom en dat u mede hierdoor een juiste keuze heeft kunnen maken! Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en hopen u nog eens te mogen verwelkomen in onze Experience Stores. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Bij ons komen het loungeset, de kussens, kussenhoes bij KEES vandaan. Eetstoelen worden over 2 weken geleverd! Fijne service!
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor de mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel plezier met uw prachtige tuinmeubelen en hopen dat u over twee weken heerlijk kunt genieten van de complete set! Wij horen graag van u wanneer we nog iets voor u mogen betekenen. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
En zeer tevreden met het eindresultaat!
Beste meneer/mevrouw Wijgerden, Bedankt voor de beoordeling. Wat fijn om te vernemen dat u een positief gevoel heeft over gehouden aan de service binnen Kees Smit! Wanneer u in de toekomst aanvullende vragen heeft vernemen wij dit graag. Wij staan voor u klaar! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Er was tot tweemaal toe tel. medegedeeld dat de bestelde meubelen al in elkaar gezet waren. Dit was bij de tuinstoel niet het geval. De bezorger heeft toen de stoel in elkaar gezet en kon de rekening daarvoor bij u declareren. Excuses werden aangeboden. Goede service!
Beste meneer/mevrouw van Eijsden, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Goed om te vernemen dat het uiteindelijk naar behoren is opgelost en u heerlijk kunt genieten van de prachtige stoel. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Helemaal top
Beste meneer/mevrouw Schuurhuis, Wat leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over de service binnen Kees Smit Tuinmeubelen! Wij hopen u in de toekomst nog eens terug te zien in onze Experience Stores. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Correct en zonder gezeur
Beste meneer Nijveld, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop. U kunt altijd contact met ons opnemen wanneer u verdere vragen of opmerkingen heeft. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Beste meneer/mevrouw Kuipers, Wat leuk dat u de moeite heeft genomen een beoordeling achter te laten. Wij hopen u nog eens te mogen ontvangen in één van onze Experience Stores. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, laat het ons gerust weten. Wij helpen u graag verder. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Uitstekend geholpen. Fijne service
Beste meneer/mevrouw, Fijn dat u de service binnen Kees Smit zo kunt waarderen, dit vinden wij erg leuk om te lezen. Heel veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Gisteren besteld met de drukke feestdagen dn toch nog de volgende dag in huis. Top!
Beste meneer, Wat fijn om te horen dat de bestelling tijdig geleverd is! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen, laat het ons gerust weten! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Snelle levering geheel conform afspraak
Beste meneer, Hartelijk dank voor de beoordeling. Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en hopen u nog eens terug te zien in onze Experience Stores! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
In april 2019 heb ik een lounge set bij KeesSmit besteld, tw. Forza Barolo hoek loungeset 7-delig. Momenteel staat deze set op mijn terras hier in Aruba waar ik momenteel voor een paar jaar woon en werkzaam ben. Diverse sticknaden van de kussens laten los, wellicht door het klimaat. De set staat toch altijd droog en niet in de zon. Na kort overleg heb ik alle hoezen nieuw gekregen van KeesSmits Tuinmeubelen. Kosteloos en zonder gejammer over 'hoe én wat'. Wat een fijn bedrijf, mijn complimenten voor KeesSmits Tuinmeubelen, met name de Klanten Service. Deze is uitermate snel én efficiënt. Dank allen!
Beste meneer/mevrouw Knoert, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens is opgelost en dat u weer volop kunt genieten van de prachtige loungeset. Wanneer wij in de toekomst nog iets voor u mogen betekenen horen wij dit graag! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Hoewel later, toch goed op tijd.
Beste heer, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze review te schrijven, dit wordt erg gewaardeerd. Wij wensen u veel plezier bij het gebruik van uw tuinmeubelen en hopen u de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Mooie tuintafel online besteld. En laten bezorgen op het tijdsstip dat ons uitkwam. Zeer tevreden.
Beste mevrouw, Bedankt voor uw positieve beoordeling, dit stellen wij zeer op prijs. Wij zijn blij dat uw tuinmeubelen zo in de smaak vallen. In het voorjaar wordt ons assortiment weer aangevuld, misschien zit daar weer wat nieuws voor u tussen. Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Transportbedrijf levert alles korrekt af. Bestelling kan eenvoudig worden gedaan via website. Prima bedrijf.
Beste heer/mevrouw, Vriendelijk bedankt voor de beoordeling. Fijn dat u onze service zo waardeert. Wij wensen u dan ook veel plezier bij het gebruik van uw tuinmeubelen! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Zeer goed geholpen, eerlijke mening van het personeel. Alleen jammer dat er een wachttijd van 8 weken op de loungebank zit.
Beste mevrouw, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze review te schrijven, dit wordt erg gewaardeerd. Wij wensen u veel plezier bij het gebruik van uw tuinmeubelen en hopen u de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Bestelde producten snel geleverd.
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling toe! Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate