geweldige service

bank beschadigd gebeld word netjes behandeld geven alle medewerking bieden excuus aan bank werd netjes en snel omgeruild nieuwe bank werd netjes geleverd zonder verpakking kun je gelijk goedkeuring geven prima bedrijf een dikke tien

Snelle levering vanbinnen bestelling

Snelle levering van onze bestelling en tevens al van te voren via een video uitleg over het monteren van het product wat we besteld hadden. Top geregeld.

nette service

Vlotte levering, wel lastig met opbouwen. Zeker als er een voeg scheef loopt dan heb je behoorlijk wat kracht nodig om doorheen te gaan,

Prima website. Prima service.

Veel keuze op de website. Ideaal. En snel bezorgd.

Te duur, in de winkel prima service, maar daarna gaat er van alles mis

In de winkel is het contact prima. Er zijn veel verkopers aanwezig. Dus weinig wachten en goed advies. Tafel besteld, en dan begint de ellende. Na de zomer pas kunnen leveren (terwijl eerder was toegezegd). Uitstel daarna bleek een fikse klus. Stoelen die we bestelden kwamen wel aan, maar hadden beschadiging. Kreeg raar voorstel ter genoegdoening. Wilde gewoon een goede stoel. Beschadigde stoelen koop ik namelijk wel op marktplaats. Uiteindelijk wel na veel vijven en zessen een nieuwe stoel gekregen (5 maanden later). Dus eerste contact is goed, daarna is het gedoe.

Alles super, iedere bestelling!

We hebben al meerdere keren bij Kees Smit besteld en alles ging iedere keer 100% goed, bestelling en levering (Brinks) super, ongeacht of levering op een Duits of Nederlands adres!

Zeer nette winkel met prima service

Wij waren voor het eerst bij Kees Smit, we hebben onze ogen uitgekeken naar al het moois wat er was, uiteindelijk met de hulp van een verkoper een zeer mooie zet gemaakt waar we heel blij mee zijn. Ziet er zeer mooi uit.

Snel geleverd, goede kwaliteit

Online bestelling direct bevestigd, snel geleverd en product van hele goede kwaliteit. Ik ben tevreden.

TOPPERS ZIJN JULLIE!!!!

Kussentas en parasolhoes netjes ingepakt en snel geleverd en van een zeer mooie kwaliteit! TOP BEDRIJF!

Snelle accurate levering!

Mooie winkel met een ruim assortiment.

Prima winkel met kundige vertegenwoordigers die de tijd voor je nemen. Ook de bezorging als zeer plezierig ervaren.

Super mooie winkel, uitgebreid aanbod en met vriendelijk en behulpzaam personeel

Ik was op zoek naar een Keter tuinkast, deze kon ik alleen bezichtigen bij Kees Smit. Met een uurtje rijden hebben we het als een uitstapje ervaren om in Amersfoort naar de xxl store te gaan! Super mooie winkel en met de parkeergarage eronder die overigens ook heel top eruit ziet, was het winkelen echt een genot! De tuinkast meteen gekocht en die werd binnen een week gratis thuisbezorgd! Ook nog goede nazorg via email over onderhoud!! Kees Smit, helemaal top, je bent een aanrader!!

snelle en correcte reactie van klantenservice.

Constructiefout bij 2 tuinstoelen. Omwisseling werd snel en klantvriendelijk in gang gezet.

Duidelijke assortiment en bedrijf

Mooi assortiment van goede producten. Duudelijke website.e overzichtelijke showroom met bekwaam en meedenkende adviseurs.

Ook bij deze bestelling zie je gewoon dat er altijd kwaliteit wordt geleverd.

Wederom kwaliteit geleverd

Eerlijk en goed advies; prima afhandeling van onze aankoop

Wij kwamen voor een bepaalde loungeset, maar nadat de medewerker goed had doorgevraagd wat wij precies wilden, raadde hij ons dat af. Met een duidelijke onderbouwing. Later via de website nog wel stoelen gekocht en die bestelling verliep vlot en probleemloos. Duidelijke info over het moment van bezorgen.

Persoonlijk, snel en attent de bestelling op de rit met de uitstekende klantenservice vanKees Smit

Een uiterst vriendelijke dame heeft de tijd genomen en goed meegedacht met onze wensen. Bovendien was de bestelling snel binnen. Top!

Supercalifragilisticexpialidocious volgens Mary Poppins

Bestelling en bezorging prima. Ik heb de tafel nog niet uitgepakt aangezien er sneeuw ligt maar ga er vanuit dat ook die prima is.

Prettig contact in showroom en vervolgens snelle afhandeling

Het contact in de showroom was erg plezierig. De afhandeling vervolgens erg vlot. Ook toen bleek dat er bij aflevering een doos ontbrak werd dit zowel door de transporteur, als ook door een medewerker van Kees Smit snel en correct opgelost.

Snel geleverd en mooie stoelen

Binnen een week bezorgd. Mijn balkon ziet er nu(ondanks het natte weer) prachtig uit. Kan niet wachten om er te gaan zitten.

Keurig telefonisch contact gehad, bestelling geplaatst voor nog niet leverbare producten Bestelling inmiddels keurig afgeleverd , in delen , maar extra bezorgkosten

Geweldig dat je zelf een bezorg moment kunt kiezen. Netjes afgeleverd Voor mij een puntje dat ik zelf de tafel in elkaar moest zetten. Dat is nl niet mijn ding

Zeer goede service

Een tafel besteld en deze was achteraf te klein, binnen 10 dagen is de tafel omgeruild voor een grotere. Top geregeld.

Personeel was heel behulpzaam en vriendelijk!

Correct behandeld!!

Correct , goed en snel maar dat weet je wel

Uitstekende correct service

Comentarios sobre el Kiyoh