bank beschadigd gebeld word netjes behandeld geven alle medewerking bieden excuus aan bank werd netjes en snel omgeruild nieuwe bank werd netjes geleverd zonder verpakking kun je gelijk goedkeuring geven prima bedrijf een dikke tien
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor deze positieve beoordeling. Wij vinden het erg leuk uw ervaring te mogen lezen en waarderen dit dan ook enorm. Uiteraard hopen wij u op een volgend moment weer van dienst te mogen zijn. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Snelle levering van onze bestelling en tevens al van te voren via een video uitleg over het monteren van het product wat we besteld hadden. Top geregeld.
Beste mevrouw, Wat een leuke beoordeling, hartelijk dank hiervoor! Wanneer wij in de toekomst wat voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dit graag. Veel zonneschijn toegewenst. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Vlotte levering, wel lastig met opbouwen. Zeker als er een voeg scheef loopt dan heb je behoorlijk wat kracht nodig om doorheen te gaan,
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze review te schrijven, dit wordt erg gewaardeerd. Mocht u nog hulp nodig hebben met de montage, dan vernemen wij dit graag. Wij wensen u veel plezier bij het gebruik van uw tuinmeubelen en hopen u de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Veel keuze op de website. Ideaal. En snel bezorgd.
Beste heer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat alles goed is verlopen! Veel plezier gewenst van de nieuwe meubelen. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
In de winkel is het contact prima. Er zijn veel verkopers aanwezig. Dus weinig wachten en goed advies. Tafel besteld, en dan begint de ellende. Na de zomer pas kunnen leveren (terwijl eerder was toegezegd). Uitstel daarna bleek een fikse klus. Stoelen die we bestelden kwamen wel aan, maar hadden beschadiging. Kreeg raar voorstel ter genoegdoening. Wilde gewoon een goede stoel. Beschadigde stoelen koop ik namelijk wel op marktplaats. Uiteindelijk wel na veel vijven en zessen een nieuwe stoel gekregen (5 maanden later). Dus eerste contact is goed, daarna is het gedoe.
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw feedback. Wij gaan dit intern oppakken. Wanneer wij voor u wat kunnen betekenen horen wij dit graag. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
We hebben al meerdere keren bij Kees Smit besteld en alles ging iedere keer 100% goed, bestelling en levering (Brinks) super, ongeacht of levering op een Duits of Nederlands adres!
Wij waren voor het eerst bij Kees Smit, we hebben onze ogen uitgekeken naar al het moois wat er was, uiteindelijk met de hulp van een verkoper een zeer mooie zet gemaakt waar we heel blij mee zijn. Ziet er zeer mooi uit.
Online bestelling direct bevestigd, snel geleverd en product van hele goede kwaliteit. Ik ben tevreden.
Kussentas en parasolhoes netjes ingepakt en snel geleverd en van een zeer mooie kwaliteit! TOP BEDRIJF!
Beste meneer, Vriendelijk bedankt voor de beoordeling. Fijn dat u onze service zo waardeerd. Wij wensen u dan ook veel plezier bij het gebruik van uw tuinmeubelen! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Snelle accurate levering!
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Wanneer wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen vernemen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Prima winkel met kundige vertegenwoordigers die de tijd voor je nemen. Ook de bezorging als zeer plezierig ervaren.
Beste meneer/mevrouw Blauw, Wat fijn om te lezen dat de service binnen Kees Smit Tuinmeubelen zo gewaardeerd wordt. Heel veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Ik was op zoek naar een Keter tuinkast, deze kon ik alleen bezichtigen bij Kees Smit. Met een uurtje rijden hebben we het als een uitstapje ervaren om in Amersfoort naar de xxl store te gaan! Super mooie winkel en met de parkeergarage eronder die overigens ook heel top eruit ziet, was het winkelen echt een genot! De tuinkast meteen gekocht en die werd binnen een week gratis thuisbezorgd! Ook nog goede nazorg via email over onderhoud!! Kees Smit, helemaal top, je bent een aanrader!!
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor de uitgebreide beoordeling. Dit vinden wij altijd erg leuk om te lezen! Goed om te horen dat u zo'n prettige ervaring heeft overgehouden aan het bezoek in onze showroom. Wij wensen u veel plezier met de tuinkast en zien u graag nog eens terug in één van onze Experience Stores! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Constructiefout bij 2 tuinstoelen. Omwisseling werd snel en klantvriendelijk in gang gezet.
Beste meneer, Vriendelijk bedankt voor de beoordeling. Fijn dat u onze service zo waardeert. Wij wensen u dan ook veel plezier bij het gebruik van uw tuinmeubelen! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Mooi assortiment van goede producten. Duudelijke website.e overzichtelijke showroom met bekwaam en meedenkende adviseurs.
Beste meneer, Wat een leuke beoordeling, hartelijk dank hiervoor! Wanneer wij in de toekomst wat voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dit graag. Veel zonneschijn toegewenst. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Wederom kwaliteit geleverd
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling toe! Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Wij kwamen voor een bepaalde loungeset, maar nadat de medewerker goed had doorgevraagd wat wij precies wilden, raadde hij ons dat af. Met een duidelijke onderbouwing. Later via de website nog wel stoelen gekocht en die bestelling verliep vlot en probleemloos. Duidelijke info over het moment van bezorgen.
Beste meneer, Bedankt voor uw enthousiaste review! Het is altijd leuk om te lezen dat onze service gewaardeerd wordt. Wij hopen u dan ook in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Een uiterst vriendelijke dame heeft de tijd genomen en goed meegedacht met onze wensen. Bovendien was de bestelling snel binnen. Top!
Beste meneer/mevrouw Griffioen, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat alles goed is verlopen! Veel plezier gewenst van de nieuwe meubelen. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Bestelling en bezorging prima. Ik heb de tafel nog niet uitgepakt aangezien er sneeuw ligt maar ga er vanuit dat ook die prima is.
Beste mevrouw, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze review te schrijven, dit wordt erg gewaardeerd. Wij wensen u veel plezier bij het gebruik van uw tuinmeubelen en hopen u de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Het contact in de showroom was erg plezierig. De afhandeling vervolgens erg vlot. Ook toen bleek dat er bij aflevering een doos ontbrak werd dit zowel door de transporteur, als ook door een medewerker van Kees Smit snel en correct opgelost.
Beste meneer/mevrouw Hoekstra, Bedankt voor uw enthousiaste review! Het is altijd leuk om te lezen dat onze service gewaardeerd wordt. Wij hopen u dan ook in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Binnen een week bezorgd. Mijn balkon ziet er nu(ondanks het natte weer) prachtig uit. Kan niet wachten om er te gaan zitten.
Beste meneer/mevrouw, Wat een leuke beoordeling, hartelijk dank hiervoor! Wanneer wij in de toekomst wat voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dit graag. Veel zonneschijn toegewenst. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Keurig telefonisch contact gehad, bestelling geplaatst voor nog niet leverbare producten Bestelling inmiddels keurig afgeleverd , in delen , maar extra bezorgkosten
Beste meneer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling toe! Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Geweldig dat je zelf een bezorg moment kunt kiezen. Netjes afgeleverd Voor mij een puntje dat ik zelf de tafel in elkaar moest zetten. Dat is nl niet mijn ding
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling en bedankt voor uw feedback. Wanneer wij voor u wat kunnen betekenen horen wij dit graag. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Een tafel besteld en deze was achteraf te klein, binnen 10 dagen is de tafel omgeruild voor een grotere. Top geregeld.
Correct behandeld!!
Beste meneer, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze review te schrijven, dit wordt erg gewaardeerd. Wij wensen u veel plezier bij het gebruik van uw tuinmeubelen en hopen u de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Uitstekende correct service
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate