Geweldige service

Geen toevoeging

Goede kwaliteit en snel bezorgd.

Snel geleverd, goed verpakt, kwaliteit uitstekend.

Binnen twee dagen werd onze tuinbank geleverd. De kwaliteit is uitstekend, weerbestendig en degelijk.

Mooi product, perfect afgeleverd en heldere communicatie.

Goede begeleiding naar de juiste en passende meubel

Ik zocht een set lounge stoelen die pasten bij mijn woning. De dame die mij hielp kende de collectie gelukkig erg goed en uiteindelijk kwamen wij op de Apple Bee Hawaii. Een schot in de schot, ik was meteen overtuigt. En inderdaad ze staan prachtig en passen heel goed bij de strakke en moderne uitstraling van mijn woning. Inmiddels weer langsgegaan en weer goed advies, ditmaal voor de eettafel stoelen. Ik kan niet anders zeggen, de adviseurs in de enorme showroom hebben mij uitstekend geholpen!

Perfecte service

Snelle levering en zeer vriendelijke dienstverlening toen bleek dat er een andere kleur was geleverd dan besteld. Echt top!

Helemaal goed!

Nadat onze tuin in oktober eindelijk klaar was kwamen in november de zomerse tuinstoelen, keurig op tijd en zonder beschadigingen! Nu hebben we de hele winter tijd om met hulp van Kees Smit de tuin en overkapping verder aan te kleden!

Top service en snel geleverd

Wij werden zeer vriendelijk en deskundig geholpen en de meubels werden zeer snel daarna geleverd.

Super goede service

Goed bedrijf

Een mooi en stevige opbergbox. Eenvoudig te monteren

Keurig op tijd geleverd. Eenvo7dig te monteren. Mooie en stevige opbergbox

Meedenkers met verstand van zaken

Fantastische collectie, uitstekend personeel, vriendelijk en met kennis van zaken. Niet moeilijk doen bij omruilen. Topzaak.

Klantvriendelijkheid en duidelijkheid

Tuinstoel scharnier was kapot op de las en deze werd geruild voor een nieuwe. De oude Tuinstoel was net uit de garantie. Conclusie snel geholpen, geen poeha, duidelijk en hele goede service en snelle levering.

Past precies

Zakken besteld om mijn tuinmeubelskussens in op te bergen. Alles past erin

Zeer prettig verkoopgesprek

De verkoper bij Kees Smit in Amersfoort was ervaren, kundig, vriendelijk, niet opdringerig maar wel behulpzaam. Hij heeft ons prima geadviseerd over de aanschaf van meubels voor het dakterras in Portugal. Samen met een collega bovendien geholpen de stoelen in mijn vintage Mercedes te krijgen. De rest wordt nog gebracht. Ronald, bedankt en wellicht tot ziens bij Smit of in de Algarve. Ralph.

In één zin: dit is wat je als klant wilt!

We hebben een tuintafel met stoelen en stoelkussens gekocht. We zijnuitetst tevreden. Ten eerste door het assortiment dat heel groot is waardoor we goed konden kiezen. Ten tweede is het een prachtige winkel met heerlijke koffie en krentenwegge. Ten derde werden we heel erg plezierig geholpen door meerdere medewerkers. Ten vierde is de levertijd verbazingwekkend kort. Ten vijfde is de service uitstekend. Ten zesde is de kwaliteit van de meubels uitstekend. Ten zevende is de parkeergelegenheid top. Ten achtste… Weet u wat? Ga er zelf heen en ga het ervaren. Wij zijn meer dan tevreden zoals mag blijken.

Super goede ervaring

De eerste keer dat ik bij Kees Smit kwam. Kwam eigenlijk alleen voor tuinstoelkusssens, maar nam meer mee dan bedoeld. Er stond een mooie tafel die ik graag wilde, en het was de laatste. Door de vriendelijke magazijnmedewerkers is deze na beneden gebracht en uit elkaar gehaald zodat deze in de auto pastte.

geweldige service

geweldige service en heel klant vriendelijk

Fantastisch mooi tuinset,via site gekocht!!

Wat een gaaf tuinset gekocht, kwaliteit , uitstraling, en dat zonder het in t echt te hebben gezien!!!

Uitstekende en snelle service

De tuinstoelen werden sneller bezorgd dan verwacht. Alles goed ingepakt en exact volgens het aangegeven leveringstijdvak. Kortom: heel tevreden.

Mooi assortiment en kwaliteit

Super mooie tuinmeubelen we hebben onze tuin ingericht met kees smit meubels. Nergens anders vonden we zulke mooie tuinmeubelen

Goed advies, meedenkend, klantvriendelijk, niet opdringerig en alle tijd voor je

Een prima product keurig geleverd.

Zie boven.

Je wordt goed geholpen en de klantenservice is de kers op de taart.

Wij hebben al meerdere zaken bij Kees Smit aangeschaft. Altijd goed advies gekregen en als er al wat was werd daar netjes en snel op gereageerd en vooral uitstekend afgehandeld. Met Kees Smit is het prima zaken doen en mocht er wat zijn dan kun je rekenen op een luisterend oor en wordt en snelle actie.

prima service en snelle levering

ook prima kwaliteit!

Aftersales

Bij navraag voor nieuwe stoelpootdoppen voor mijn lounge dining stoelen, ben ik zeer vriendelijk geholpen en heb deze doppen zelfs als service verkregen. Dat noem ik nu nog eens klantgericht handelen!! Ik was hierdoor aangenaam verrast. Mijn sterke gevoel van tevredenheid over het bedrijf KEES SMIT werd nog meer versterkt. KEES SMIT TUINMEUBELEN jullie zijn top !!

Comentarios sobre el Kiyoh