Top levering en klantenservice

Hebben Ballagio buitentafel gekocht, zat zo in elkaar door het voorbeeld filmpje. Dank voor de goede service! Vriendelijke groet, Caroline van Dijk

Duidelijk

Duidelijke website, snelle levering en prima producten. Wat wil je nog meer

Zeer goed geholpen op ongedwongen wijze

Het was maandag 1 november dat wij op bezoek waren bij Kees Smit. Het was lekker rustig en er hing een goede sfeer. Er wordt op ongedwongen wijze advies gegeven. En de koffie is goed met een heerlijk krentenbrood! We hebben 2 stoelen hartman (gestoffeerd voor buiten) + tafeltje uit de showroom gekocht en een bankje en tafel komen via de hoofdvestiging. Goede deal gesloten en helemaal tevreden!

Snelle en super goede service!

Ons tafelblad was kapot geknapt envelop bovenop onze stoelen, na 1 telefoontje was er al geregeld dat we 2 nieuwe stoelen en een nieuw tafelblad geleverd kregen. Dat noem ik nog eens top service!

Prima service; Klein gemak, GROOT PLEZIER

Wij waren op zoek naar een opslag voor onze korrels van de pelletkachel. Deze worden per zak van 15 kg verpakt en geleverd per 32 of 64 zakken. Deze willen we graag in een waterdichte en stevige kist opslaan. Dus op zoek naar een kist om deze op te slaan. We hebben deze gevonden bij Kees Smit. Via Internet besteld. Binnen no time een mailtje om de gewenste leverdatum te kiezen. Na deze gekozen te hebben ook hiervan weer een bevestiging ontvangen. Via de vervoerder vervolgens een mail ontvangen op de dag voor levering in welk tijdvak ( per 2 uur) zij de volgende dag zouden komen leveren. Op de dag van levering keurig op tijd geleverd. Het pakket werd ook keurig op de door mij aangegeven plaats neergezet. Tevens ook een mailtje ontvangen met een montage filmpje Al met al een prima service. Ik kan het iedereen aanraden

Goede service zelfs na 4 jaar

Zeer goede service. Dank zu

Keurige mailverkeer

Ze mailen keurig de avond voor levering. Staan op tijd bij je voor de deur en zijn erg netjes qua communicatie . Spullen goed ingepakt en een aparte mail met factuur

Uitstekend produkt , snelle levering

Voldoet aan de verwachting

Goede kwaliteit

Goed advies, prima service, mooie tuinmeubels

Je voelt je meteen welkom in de showroom. Parkeren beneden in de garage, kop koffie erbij. De verkopers zijn vriendelijk en deskundig en nemen de tijd. De collectie is fraai en fair geprijsd en er is voldoende keuze.

Mooie comfortabele tuinset

We hebben 2 jaar geleden een mooie set meubelen gekocht. Dit jaar hebben wij er een aanvulling bij gekocht. Wij zijn er erg blij mee. Een van de kussens was niet goed genaaid. Dit probleem is prima opgelost en we hebben een nieuw kussen ontvangen.

netjes, vriendelijk, betrouwbaar

Online een tuintafel gekocht. De foto's zijn zeer accuraat en duidelijk met alle afmetingen erbij. Er was mij nog iets niet duidelijk wat betreft de levering. Ik heb een medewerker telefonisch gesproken. Ik ben netjes, vriendelijk en goed geholpen. De tuintafel werd volgens afspraak geleverd, ik ben zeer tevreden.

Garantie afhandeling

Alles netjes afgehandeld. Zeer tevreden

Passend advies op een passende wijze !

Wij waren op zoek naar een tuinset, een tafel met 6 stoelen en zijn door adviseur Gert zeer goed geholpen m.b.t. onze keuze van de tafel en stoelen zowel qua vorm, leur en stijl.

Supersnelle en correcte aflevering!

Geweldig cadeau voor de verjaardag van mijn beste vriend, de teakhouten deckchair met mosgroen kussen...en nou wil zijn vrouw er ook een!!

zeer tevreden

Wij zijn heel prettig geholpen in de winkel en de prijs viel ons erg mee. Wij hoodden namelijk van tevoren dat Kees Smit erg duur zou zijn. Dat is ons niet gebleken.

Ben goed en netjes geholpen

ik ben goed en vakkundig geholpen hij vertelde duidelijk hoe de regels zijn bij Kees smit.

Na een probleem met de bestelling, netjes opgelost.

Na een tegenvaller, keurige service verleent en probleem opgelost.

klantvriendelijk

Ben heel erg goed geholpen, ze hebben echt de tijd voor ons genomen. Stoelen meenemen van beneden naar boven, geen probleem. Koffie en krentewegge staat klaar, je wordt er allerhartelijkst ontvangen.

Van a tot z correct.

Van a tot z correct

Heerlijk buiten zit gevoel.

Rustig, vriendelijk, gastvrij. Wel of geen hulp de keuze is aan de klant. Daarnaast denken ze heel goed mee met de klant.

geweldig

goede service en snelle levering.We hebben nu al onze treede bestelling gedaan en heel erg tevreden

Prima service in de winkel en snelle levering

Super goed advies en mooie meubels!

Super goed advies en mooie meubels!

Erg goed geholpen in het maken van onze keuze

Vriendelijk te woord gestaan.

Comentarios sobre el Kiyoh