Prima en deskundig geholpen

Gezellig ontvangen, waren (mijn vrouw en ik) voor het eerst bij Kees Smit

Goeie service. vriendelijke mensen. goed advies.

Uiterst netjes!

Prima advies en uitgebreide informatie bij het bezoek aan de showroom. Alle materialen op tijd en snel geleverd. Tafel en stoelen stevig ingepakt.

Zit heerlijk

Bij Kees Smit wordt je goed geholpen e geven ze een goede voorlichting over de meubelen en ze nemen de tind voor je

Uitnodigend

Vriendelijke niet opdringerige benadering en goed advies.

Bijzonder klantvriendelijk ;-))

Voor de simpele aanschaf van een hoes voor de parasol werd ik met dezelfde egards benaderd en behandeld als bij een grotere aanschaf van producten.

zeer tevreden over service

Lounge stoelen zijn van mooie kwaliteit. Heel blij mee. Zit lekker, evt met een schapenvacht of kleed nog iets meer comfort. Wanneer je je er een hele avond in zit is het wellicht een minder geschikte stoel, maar dat ik vrij persoonlijk. Over levensduur kan ik niets zeggen daar we ze net hebben. Door vervoer was de doos kapot, lichte beschadiging op een stoel. Kees Smit heeft dat keurig opgelost door een compensatie aan te bieden of de stoel te willen omruilen.

Keurig

Goed geholpen in de winkel. Snelle levering en keurig afgeleverd.

Goede service zeer klantvriendelijk Zowel in Amersfoort alsnin Almelo

Fijn geholpen in de winkel. Niks was te veel er werd zelfs een tafel naar beneden gebracht om te kijken of we het wel mooi bij de set vonden staan. Ook zeer gastvrij. En een snelle en goede levering

Perfecte levering

Geleverd tot in de tuin heel fijn en mooi meubel

klantvriendelijk en uitstekend advies

Wij zijn perfect geholpen met uitstekend advies. Verder was het ontvangst met kopje koffie en wat lekkers helemaal prima.

klantvriendelijk en uitstekend advies

Prachtige meubels !

Hele mooie loungeset gekocht. Wat een keuze. 1 bank, 2 fauteuils en een tafel. Een nadeel: het werd allemaal in 1 hele ! grote doos afgeleverd. Onhandig voor de vervoerder en paste amper door de deur.

Mooi en degelijk materiaal.

Mijn tuinbankje doet mij denken aan de Engelse film: Notting Hill met Julia Roberts en Hugh Grant in de hoofdrollen. In de slotscene zitten zij in een binnentuin op precies zo'n degelijk en mooi bankje.

Kennis van producten bij klanten service

Hartelijk en kundig geholpen tijdens gesprek met klanten service.

Snelle levering, keurig product

Snelle levering. Product zoals beschreven en naar wens

Super levering en mooi product!

Zeer fijn telefonisch geholpen. Omdat op de website “B-keus” bij het artikel stond belde ik. Het is een showroom model zonder schade. Medewerker heeft direct bestelling geplaatst. Tussen bestellen en moment van leveren regelmatig updates gekregen en levering was stipt op tijd bij de buren, zoals gevraagd. Een dikke pluim voor Kees Smit en zéker voor herhaling vatbaar!

Uitstekende producten; eerlijke service!

Prima producten. Eerlijke voorlichting over de verwachtingen die ik kan hebben en hoe onze wensen kunnen worden ingevuld. Lekkere koffie!

Meilleurs service client ever

super service client, reactifs et disponible.

Goed geslaagd

Het hele concept klopt. Winkelen bij Kees Smit is een plezierige ervaring. Deskundige medewerkers staan rechtstreeks in verbinding met collega’s die de beschikbaarheid a la minuut dubbelchecken. Ook de bezorging is goed geregeld.

Unieke service!

Wat een vriendelijkheid binnen Kees Smit! Van de medewerkers die adviseerden tot aan de collega’s die onze kinderen drinken gaven in de speelhoek zodat wij als ouders rustig konden kijken en bestellen. Erg fijn en zorgeloze shop ervaring!

Perfect, strakke logistiek

Keurig volgens afspraak, geweldig geholpen en deskundig advies. Gr. Marcel en Wendy

Geweldig goed geadviseerd.

Wij zijn door de Hr vd Mei geholpen en dat was heel erg fijn

Veel keuze en meedenken werd gewaardeerd

We kwamen voor een nieuwe tuintafel bij onze stoelen. De keuze en kwaliteit is zeer prettig. De medewerker die ons aansprak, deed dat allereerst op een prettige manier, en gaf ons vervolgens tips en dacht actief mee.

Comentarios sobre el Kiyoh