Vriendelijken goede service

Werd erg vriendelijk en persoonlijk geholpen. Goede service en de thuis levering was precies volgens de afspraak

Hangstoel Manifesto Meduno

Mooie hangstoel en snel geleverd! Genieten van het najaarszonnetje!

vriendelijk personeel en grote collectie

Zondag rusting een nieuwe tuin tafel met stoelen uitgezocht en na een paar dagen bedenktijd zaterdag besteld. De bestelling werd de volgende vrijdag netjes bezord. Prima ervaring

Goede service en erg behulpzaam

Fijne winkel met aardig personeel en een grote collectie.

Zou het iedereen aanbevelen

Mooie spullen

Onhandige bezorging

Bij Kees Smit twee tuinstoelen gekocht, voor een aanzienlijke prijs. Bij het bestellen werd aangegeven dat de stoelen op afspraak zouden worden geleverd. Een dag later, laat op de avond ontving ik echter van PostNL een mail dat ze de dag erop met een groot pakket van Kees Smit voor de deur zouden staan. Ik kon niet thuis zijn en moest het grote en zware pakket dus bij een PostNL punt ophalen, terwijl ik geen auto heb. De communicatie vanuit Kees Smit schoot tekort en heeft een hoop gedoe opgeleverd.

Altijd goed

Prettige zaak. Medewerkers helpen je echt goed. Snappen dat je wat tijd nodig hebt.

Fijn geholpen, snel geleverd.

Ruime keus in de showroom. Vriendelijk geholpen. Snel geleverd.

Goed geadviseerd en correcte aflevering

Mooie stoelen, eenvoudige montage en aflevering op de afgesproken tijd.

Bij tuintafel was de bovenlaag los. Kregen een complete nieuwe.

Heel tevreden zowel over het product, als over de service!

De levering ging heel vlot! Ook heel blij met de stoel én voeten bank. Ze waren makkelijk in elkaar te zetten en qua afwerking heel mooi!

Goede srevice

Prachtige spullen. Goede service ook na afloop van de garantieperiode. Top. Een aanrader voor een ieder die op zoek is naar nieuwe tuinmeubelen.

Kopen zonder zorgen

Fijn contact bij het bestellen . Duidelijke communicatie . De artikelen voor de juiste prijs met zelfs nog een positieve afronding ! Duidelijke leverafspraken met de vervoerder , ze laten precies weten wanneer en hoe laat ze komen . Kortom , een ervaring zonder enige vorm van stress of zorgen . Dit is voor ons de reden om de volgende keer weer bij Kees Smit te gaan bestellen .

Altijd goede kwaliteit en fantastische service

Diverse malen tuinmeubelen en accessoires gekocht bij Kees Smit. Altijd geslaagd,nooit teleurgesteld en bovenal prettige benadering door het personeel

Mooi tuinset en goede service

Een ruime keuze. Wij zijn goed geholpen in de winkel in Amersfoort.

Vriendelijk personeel en goede service!

Goed geholpen in de winkel, product werd later snel thuis bezorgd en keurig optijd!

Wij zijn zeer goed geholpen met de aanschaf van een Biohort Opbergbox Deze is geleverd op dag die we afgesproken hadden. We zijn erg tevreden

Geweldige service

Bestelling op tijd geleverd, echter het paste niet en kon het zonder kosten retourneren. Fijn mail kontakt.

Goede kwaliteit tegen goede prijs

Onze ervaring met zowel de aankoop van een loungeset en bijbehorende kussen opbergbox zijn super. Zowel de kwaliteit als prijs is goed. Wij zijn daarom zeer tevreden met de aankoop en service van Kees Smit.

Alles erg mooi

Snelle levering, netjes verpakt

Tevreden

Plezierig en doofvriendelijk geholpen en daarna weer heerlijk verwend worden met koffie en krentenwegge! Voor ons een gezellig dagje uit om bij jullie langs te komen. Ga zo door!

Kwaliteit en goede prijs en service

Waren onverwachts naar Kees Smit gegaan. Prachtige ruime zaak en heel veel keus en ruim opgezet. Super service prijs kwaliteit en goede snelle bezorging. Een echte aanrader om bij Amersfoort de 3 verdiepingen te gaan bekijken.

Fijne website, snel thuisbezorgd.

De website werkt prima. Snelle levering van de producten.

Mooie showroom met vele modellen.

Zeer positief!

Comentarios sobre el Kiyoh