Hollandse eerlijkheid en service

Prettige ruime winkel met personeel dat niet opdringerig is.

Goed en op tijd geleverd

Kwaliteit als verwacht

Mooi spul snel geleverd

Bestellen ging makkelijk. Het bankje zit heerlijk en de bezorging was netjes en op tijd.

Prachtige zaak met kundig personeel en kwaliteitsproducten

Zoals boven omschreven, prachtige zaak, kundig personeel, prima koffie en krentenbrood en prachtige producten

Perfecte winkel.

Het is een perfecte winkel. Een genot om er doorheen te wandelen en om ideeen op te doen.

zeer goed!

prettige ontvangst, goed geholpen en prima afhandeling. Kortom een vette plus!

Goede service, duidelijke uitleg

Omdat ik niet wist of de stoel goed onder de tafel paste mocht ik hem opzicht mee naar huis. Zonder er iets voor te hoeven betalen.

Tuinstoelen, tuintafel en parasol gekocht en super service en bezorging!

Mooie spullen, goede service!

Staat zo mooi op mijn balkon

Begrijpen van vraagstelling

Direct schakelen naar de gestelde vraag en met oplossing komen. Contact opnemen of aan vraagstelling is voldaan.

Verkeerde keuze gemaakt. Werd zonder enig probleem weer terug genomen. Ook prima geholpen met de aankoop.

Goed geholpen aan de telefoon. Onderdeel snel verstuurd

Een “warme” winkelervaring!

Vrij om zelf rond te lopen en alle producten te bekijken en snel en goed geholpen wanneer nodig!

Producten werden snel geleverd door de organisatie. Pinnen was uiteindelijk niet mogelijk bij de pakket bezorger. Geen probleem en ze sturen gewoon een achteraf factuur.

Prachtige winkel, hartelijk welkom

De winkel is prachtig, veel mooie producten en diversiteit. De medewerkers zijn supervriendelijk en attent. We kregen iets te drinken aangeboden met krentenwegge. Al met al even gezellig weggeweest en een paar mooie kussens gekocht.

Na een warme ontvangst in de winkel, de bestelde set binnen een week in de tuin, super!

In de winkel als vorst ontvangen, onze gewenste set gezien, goede uitleg gekregen en vervolgens online besteld. De set is binnen een paar dagen geleverd en stond dan ook snel in onze tuin. Direct in gebruik genomen. Goede keuze na een goed advies, super!

topbedrijf met zeer goede service.

ben in de winkel en aan de telefoon zeer goed geholpen. vriendelijk personeel, en nemen alle tijd om de vragen te beantwoorden.

Geweldige ervaring bij Kees Smit

We zijn in Amersfoort geweest, goed geslaagd voor een prachtige loungeset. We werden door diverse mensen goed geholpen. We moesten lang rijden, dus het hartelijk welkom met een kopje koffie met een plakje krentewegge was geweldig. Ik kan het iedereen aanbevelen om daar eens langs te gaan. Misschien niet het goedkoopst, wel het best!

Zeer tevreden met de aankoop

Zeer tevreden met onze aankoop. Kwaliteit van de meubels is top! Bij de aankoop was er een miscommunicatie over het meubel omdat wij deze graag precies in spiegelbeeld wilden van hoe het er stond. Hierdoor is de koop bijna niet door gegaan. Gelukkig is er na overleg een telefoontje gekomen met t nieuws dat het toch kon. Dus uiteindelijk zijn we erg blij.

Top winkel

Goede en prettige verlopers Prima service , ook na aankoop En binnen een week geleverd.

Klasse geholpen in de winkel en zeer goede prijs ,kwaliteit verhouding.

Zeer goed geholpen.Geen druk om wat te kopen en goede uitleg van winkelmedewerker.Artikelen bij aflevering goed verpakt en netjes afgeleverd.

Eerste en tweede ervaring zeer goed

Vriendelijk en vakkundig personeel. Tevens geven zij een goed advies. Ook heeft de winkel een enorme keuze en is prachtig gepresenteerd.

Prima en snelle levering

Er is snel (zoals op voorhand beloofd) geleverd op de door mij aangegeven plaats.

Ongelooflijk veel keus en goede adviezen

De eerste keer in Amersfoort. Wat een keus! Gelukkig kan tussendoor koffie met een Twentse Krentenwegge genuttigd worden. Om de indrukken te laten bezinken. We hebben heel goed advies gekregen zodat we uiteindelijk een prachtige tuinset hebben gekocht die al na drie dagen bezorgd werd. Bij het transport waren overigens de datum en een tijdslot vrij te kiezen. Prima service, heel tevreden!

Een en al lof voor dienstverlening en product

Duidelijke en zeer informatieve website, waardoor bestellen eenvoudig is. Zeer klantvriendelijk bedrijf, die je vlot van de benodigde informatie voorziet. Kwalitatief hoogstaande producten.

Comentarios sobre el Kiyoh