Deskundig en vriendelijk personeel, top kwaliteit!

Bij binnenkomst een vriendelijk ontvangst. Alle tijd en ruimte om rustig rond te kijken en te oriënteren. Bij vragen is er altijd wel personeel in de buurt om deze vragen te kunnen beantwoorden. Uiteindelijk een hele mooie tuinset gekocht! Afhandeling is vriendelijk en deskundig. Al met al een top ervaring!

klantvriendelijk en mooie producten

Zeer behulpzaam personeel toen ik wat vragen stelde over het product. Ze zetten letterlijk en figuurlijk dat stapje extra. De bezorger was ook heel aardig en de mogelijkheid om het product weer gratis te laten ophalen vind ik ook erg klantvriendelijk (gelukkig paste het bestelde bankje :)

Veel keus,vlotte bezorging

Ga steeds voor de kwaliteit en advies van Kees Smit

Altijd prima service

Ik heb al meerdere malen tuinmeubelen bij Kees Smit besteld. Altijd goede service en duidelijk advies.

Goed geholpen

Wij komen hier al jaren bevalt prima

de keuze is enorm en de kwaliteit dienovereenkomstig

niets moet, alles kan een voorlichting die je nauwelijks nog tegenkomt, zeker niet opdringerig, maar to the point slaag je niet dan wordt het toch tijd dat je naar jezelf kijkt

Tuinset is pracht. Service geweldig.

Heb een tuinset besteld. Site was makelijk te gebruiken, bestellen was makelijk en zelfs dag en tijd voor afleveren was makelijk. En die kwamen zelfs 30min vroeger dan dat er afgesproken was. Keurig gelevered. Zou zo weer iets bestellen bij Kees Smit.

Echt mooie, stevige parasol voor een goede prijs

Uitgezocht in de winkel. Binnen een week keurig thuisbezorgd

mooie kwaliteit tiinkussen!

Geweldig bedrijf!

Er was iets niet goed met 1 geleverde stoel maar de klantenservice heeft het super goed opgepakt! Erg tevreden

Producten prima, administratie matig

Bij ruilen, retourneren kan nog een verbeterslag worden gemaakt in de administratie. Uiteindelijk komt het goed maar zelf paar keer moeten bellen ivm onduidelijkheid over (terug)betaling en retourzending met transporteur. Doordat systemen langs elkaar werken kennelijk. Klantenservice voor oplossing is prima.

Zeer goed geslaagd

Totale indruk is bijzonder goed. We moesten ff een stukkie rijden (160 km heen en terug) zeer mooie overzichtelijke winkel met erg vriendelijk personeel. Niet opdringerig maar op verzoek erg behulpzaam. Ze sleepten met stoelen om inzicht te krijgen welke stoel bij de mooiste tafel paste. We hebben uiteindelijk twee tuinsetjes gekocht en die waren er vier dagen later al. Het zal een paar jaar duren maar willen daar best wel weer naar toe.

vlotte levering en goede kwaliteit heel tevreden.

dit was mijn eerste keer de volgende bestel ik er weer.

Heel blij

Geweldig geholpen leuke verkoopster Monique zijn superblij met onze aankoop Prachtige winkel en lekkere koffie met een heerlijke plak krentenmik

Topverkoper die kijkt naar het belang van de klant.

Grote, maar overzichtelijk ingerichte winkel waarin aan alles is gedacht, mooie speelhoek voor kinderen, gezellige koffiehoek en goed verzorgde, schone toiletten. Verkopers zijn niet opdringerig, maar laten de klant rustig rond kijken. De verkoper die mij hielp gaf eerlijk advies en was er niet op uit om het duurste produkt te verkopen. Enige minpunt was de levering (door Kees Smit uitbesteed). De stoelen werden 4 hoog gestapeld op een pallet voor de voordeur afgeleverd. Hierin had ik van Kees Smit wat meer service verwacht.

gewoon goed

Netjes geholpen in de winkel en ook afleveren is erg netjes gedaan. Klein probleem met de voet van de parasol. Even afwachten hoe dat opgelost wordt.

Mooi assortiment, goed geholpen!

Veel keus in de winkel met vriendelijk personeel. Online hadden we de keus eigenlijk al gemaakt, maar wilde het in de winkel bekijken. Transportbedrijf heeft ook goed werk gedaan. Helaas wel bij aankomt van onze nieuwe loungeset schade geconstateerd, echter we werden wederom goed geholpen en ontvangen snel een nieuw onderdeel.

Zeer klantvriendelijk

Bijzonder klantvriendelijk

Erg tevreden over alles

In de winkel prettig geholpen en verdere afhandeling was prima.

Service to the max

Zowel in winkel als bij de bezorging is de service top.

Scherpe prijs en snelle levering

Voldoet aan al onze wensen.

Geweldig aanbod, supervriendelijk personeel.

Ontvangen in een prachtige winkel, ruim aanbod, en deskundig en vriendelijk personeel

Advies op maat

We hebben kleine veranda, relatief dicht op ons huis. We wilden geen logge loungeset maar wel als hele gezin relaxed kunnen zitten in de veranda. De verkoopadviseur heeft ons actief en met veel enthousiasme geholpen door een mooie combi samen te stellen van een kleine loungehoekbank met flexibel deel en een mooie stoel erbij. Samen met sierkussentjes een prachtig geheel. Bedankt

Werden vriendelijk en zeer deskundig geholpen!

Alles perfect .

Wij hebben de bestelling telefonisch gedaan. Zeer net personeel aan telefoon met deskundige uitleg over product. Levering volgens het boekje!!! Echt top...

Comentarios sobre el Kiyoh