Top service!

Via internet ben ik terecht gekomen bij Kees Smit, het was de reis vanuit Brabant meer dan waard. Super veel aanbod en gratis parkeren onder het pand. Na de aankoop een kop koffie gedronken bij de daarvoor bestemde ruimte. Mijn zoontje van 11 maanden kreeg een flesje water aangeboden, dit was ik zelf vergeten mee te nemen. Vervolgens verliep de bezorging ook vlot, evenals de montage van mijn Hartman tafel.

geweldig snel verholpen

Onze tuinstoel ging na een jaar stuk. We kregen meteen een nieuwe toegezegd, die was er al binnen 1,5 week!

Mooie stoelen goede kwaliteit. Zitten goed

Goeie service!

Goed geadviseerd, denkt mee, flexibel in aanpassen offerte. Keuri geleverd

Goed advies en super kwaliteit meubelen!

Goed ontvangen, goed advies en ruime keuze in goede meubelen.

Snelle levering met goede planafspraken. Helaas was er een deel beschadigd. Via klantenservice en videocall direct een ruiling ingezet. Geen moeilijk gedoe. Top geregeld.

Goede, vlotte service!

Fijne winkel om rond te kijken, vervolgens gemakkelijk online besteld en met een aantal dagen in huis! Kundige, niet opdringerige, verkopers.

Stoel die kapot gegaan was, werd zonder problemen geruild

Stiksel was losgegaan, productie foutje. Fijn dat het direct opgelost is.

Service!!

Zeer prettig ontvangst. Vriendelijk personeel zeer oplettend maar zeker niet opdringerig. Gastvrij gevoel. Ook het rustmoment zeer prettig, heerlijk kopje koffie met wat lekkers.

Ervaring professioneel

Gelijk goed geholpen in de zaak. Proffesioneel meegedacht en tips gegeven.

Tuintafel was er heel snel super Ben er heel blij mee

Betrouwbaar.

Digitaal bestellen makkelijk en duidelijk Levering verzorgd Retourneren simpel, Informatie helder en snel Betaald bedrag reeds teruggestort Voorbeeld voor vele bedrijven

Simpelweg goed geholpen en daardoor geslaagd

Geslaagd na twee bezoeken waar ik beide keren veel informatie en advies kreeg over een lounge en diningset. Het fijne was dat men niet op commissie werkt in de winkels dus niet druk geven tijdens het rondlopen.

Wat ze beloven doen ze

Per telefoon besteld via een aardige medewerker. Direct de bevestiging per mail ontvangen. Tijdstip van bezorging gekozen en op tijd geleverd. Perfect. Aardige meneer van Brinks. Kortom zeer tevreden.

Hele goede service

Een goede ervaring. Chauffeurs hadden wat tijd over, hebben de loungebank en stoel uitgepakt, neer gezet en het verpakkingsmateriaal meegenomen. Dat noem ik nog eens klantgericht werken.

Stoelen werden zeer snel geleverd helaas was door vervoer iets stuk wat direct mee terug genomen werd en na een telefoontje vanaf de klantenservice werd ene nieuwe lever afspraak gemaakt

Prima deskundige personeel. Klantvriendelijk

Goede ervaring door deskundig personeel met een vriendelijke uitstraling.

Prima hulp en snelle levering

Recent op zaterdagochtend de showroom in Amersfoorts bezocht . Was rustig in het naseizoen. Na eerste rondje terug naar aansprekende sets en prima geadviseerd. Erg blij met het eindresultaat. Levering binnen enkele dagen, grondig verpakt en alles rustig en netjes nagelopen . Nu hopen op paar mooie weken en wij zijn in ieder geval klaar voor 2022

Levering en service dik in orde

Spullen snel geleverd en achter sales dik in orde door klantvriendelijke oplossingen

Mooie winkel en goede service

Fijne winkel om te kijken. Tafels en stoelen in veel prijsklasses. Ook geen opdringerige verkopers die continu achter je aanlopen. Lekker rustig een rondje doen door het grote pand. En daarna kan je zelf iemand aanspreken. Wordt allemaal goed uitgelegd en naar mogelijkheden gekeken. Levering was ook al na 4 dagen.

Mooie winkel, fijne beleving, prima service

Na een paar uurtjes dwalen, kijken, proberen en advies een mooie set teak meubelen gekocht. Helaas ging de aflevering de 1e keer mis, de meubels waren niet ingeladen bij de transporteur, echter interventie van de klantenservice zorgde toch voor aflevering voor de verjaardag. Hulde.

Super service, goed geholpen en topkwaliteit voor een goede prijs

Super blij met de parasol en barset. Gratis thuis afgeleverd. Moment in overleg met vervoerder bepaald. Meedenkend en goed bedrijf, topkwaliteit voor een goede prijs!

Prettige aankoop, snelle communicatie

Prettige aankoop, snelle communicatie. Aflevering ook op de juiste tijd. Helemaal blij

Helemaal top, service, sfeer en kwaliteit echt top

Zegt genoeg!! Gewoon naar kees smit!

Prettig personeel. Doen veel moeite. Prima kwaliteit meubels. En de koffie en krentewegge was verrukkelijk en ook daar een en al vriendelijk. We voelden ons echt prima op ons gemak.

Comentarios sobre el Kiyoh