Heerlijk tuinmeubel, fantastische service!

Goed advies gekregen voor een mooi tuinmeubel. De levering was uitstekend! We konden zelf aangeven wanneer en op die tijd werd geleverd. Wij zijn super tevreden.

Goede artikelen

Goede artikelen,goede levering ,after sale is ook goed q

Goed, snel en genieten

We zijn goed en deskundig geholpen door een medewerker, levering was snel en konden daarna lekker gaan genieten

Goed advies, aantrekkelijke prijzen en snel geleverd!

Fijne zaak een rustige ambiance met advies van goed personeel!

De verkoper was heel vriendelijk

De verkoper zag wat ik wilde en dacht met mij mee over andere opties voor mijn balkon.

betrouwbaar

prettige winkel personeel neemt de tijd wat niet op voorraad is kun je niet bestellen, zodoende altijd op tijd geleverd.

Goed geholpen en mooie zaaak

Wij hebben er een mooie lounge set gekocht en zijn erg fijn geholpen

Tevreden

Fijn geholpen, ruim assortiment, snelle levering

Fantastische keuze voor elke portemonnee.

Buitengewoon deskundig en vriendelijk geholpen. Wat een top bedrijf.

Fantastische keuze voor elke portemonnee.

Buitengewoon deskundig en vriendelijk geholpen. Wat een top bedrijf.

zeer matige kussens voor de prijs die je betaald

wij hebben een set gekocht waarvan de kussens al na enkele dagen doorzakken. Aangezien ik kennis hebben van schuimen weet ik dat dit echt zeer goedkoop materiaal is met zoveel lucht erin dat ze snel doorzakken. Voor de prijs die we betaald hebben, is dit echt not done. Je zou goede kussens verwachten, helaas is dat Kees Smit niet het geval. Jammer!

aanbevelingswaardig

keurig verpakt, Netjes op tijd geleverd. Prijzig maar van goede kwaliteit althans dat is de 1e indruk

Mijn bestelling gedaan,men was op de hoogte wat ik wou hebben en binnen enkele dagen geleverd. Grote klasse.

Heel tevreden

Product voldoet en levering was netjes.

Alles volgens afspraak

Prima, binnen de afgesproken tijdslimiet geleverd, keurig verpakt en goede spullen.

Veel keus en verrassende tips

De adviseur gaf ons verrassend advies over een tuinmeubel set, dat was een goede tip. Gaan we wat mee doen!

Prima advies en levering

In de winkel kreeg ik uit de vele keus daar aanwezig goed en vriendelojk advies.

Correct en vlot geleverd.

Naar volle tevredenheid.

Onze leuning van onze tuin stoel is net na twee jaar los gekomen. Ik heb contact gezocht met Kees Smit en die hebben binnen en week een nieuwe tuinstoel bezorgt. Deze service wil ik graag kenbaar maken en wordt zeer gewaardeerd.

Gewoon goede service en klantvriendelijk.

Wij hebben reeds een complete tuinset gekocht waar wij veel plezier van hebben. Nu er een overkapping staat, is het tijd voor een mooie lounge-set + bijbehorende bijzettafels. Uiteraard konden wij wederom slagen bij Kees Smit Top service en kwaliteit.

Goede uitleg in de winkel en prima communicatie over de bezorging.

We zij prettig en professioneel geholpen in de winkel. De communicatie en keuze mogelijkheden over de bezorging waren zeer goed. Bezorging was correct. De bestelling is keurig achter ons huis gezet.

Kees Smit maakt beloftes waar.

Een snelle levering, duidelijke instructie vooraf en dit tegen concurrerende prijs. Top

Prettige overzichtelijke winkel

'n Prettige, overzichtelijke winkel met een zeer brede keuze. Goed advies, snelle keurige levering.

Fabelachtig

Top service vriendelijk te wordt gestaan en een hele goeie oplossing voor mij gevonden . Vr gr m.gertenaar

geweldig

Comentarios sobre el Kiyoh