Kwaliteit onder het genot van krentewegge....

Goed geregeld, goed bezorgd, kan je op rekenen.

Mooie stoelen; goede en vlotte levering; super service!

Op zoek naar nieuwe tuinstoelen, simpel, maar goede kwaliteit. Fijne website, goede communicatie over de levering. Vlak na bestellen zijn de stoelen nog weer 20,00 euro gezakt in prijs. Ik had in de beoordeling aangegeven dat jammer te vinden. Een dag later werd ik hierover gebeld. Er is aangegeven dat ze dit bedrag gaan terug betalen. Super service, heel lief!

Snelle levering van mooie tuinkussens

Tevreden

Goed product de levering iets verlaat en niet het beloofde telefoontje maar verder tevreden

Een gewaardeerd ontvangst in de winkel chapo

Bestelling is op afgesproken tijdstip keurig bezorgd en de betaling ging ook voortvarend. Tot de volgende keer. Willen de kussen ruilen want we hebben een bank van 150. En de 3 kussens zijn 60 cm dus past niet lekker.

Top, echt klantvriendelijk.

Goede uitleg en advies bij aankoop van tuinset en parasol.

Fantastische kwalitatieve spullen en zeer goede service

Wij hebben een hang-ei en een kussen opbergbak gekocht. Op de paal zat een kras en dat is bij het aangeven direct gecompenseerd. Helaas was er na 2 maanden ook een naad los van het kussen, maar ook daar hebben ze bij aangeven direct een nieuwe opgestuurd. Top service!! En dat hang-ei, daar wil je gewoon nooit meer uit. Het is een investering, maar meer dan waard.

Fijne, ruime winkel

Wij hadden gebeld om te vragen of de stoelen die we wilden hebben in de showroom stonden en op voorraad waren, omdat we geen 2 uur wilden rijden en bij aankomst geen stoelen zouden kunnen kopen. Aan de telefoon zeer behulpzaam, stoelen werden gereserveerd. Bij aankomst stoelen bekeken en nog een kleine aanpassing aangebracht in de bestelling. Na een kop koffie met krentenwegge weer terug naar huis. 5 dagen later werden de stoelen netjes geleverd. Prima service!

Goed product, scherpe prijs

Op zoek naar een kussenbox waar de kussens van onze loungeset droog in blijven kwam ik de Biohort 180 tegen. Ooit gezien in een vakantiehuis. Biedt veel ruimte en lijkt ons weerbestendig. De prijs is ongeveer overal hetzelfde maar Kees Smit was net wat goedkoper en rekende geen verzendkosten en dat maakte de prijs extra scherp. Enige jammere was dat we nauwelijks konden kiezen uit bezorgmomenten. Over een hele week gezien konden we 2 dagen kiezen. Maar netjes geleverd en na uren fröbelen staat de kist keurig op zijn plek in de tuin.

Goede zaak correct geholpen

Grote keuze goed geholpen

Goede zaak correct geholpen

Grote keuze goed geholpen

Een top bedrijf met top medewerkers Die de klanten goed kunnen helpen en uit kunnen leggen wat je wel en niet kunt en Moet nemen op de aantal vierkante meters waar je het wil neerzetten

Zeer goede service

Alle na 1 jaar zacht geworden kussens uit losgespt zijn vervangen voor stevige exemplaren. Snel en prima geregeld via Post nl.

Geweldige service onderdelen voor een tuinstoel

Ik heb onderdelen besteld voor een oudere standen tuinstoel van Bellagio deze stoel was niet bij Kees Smit gekocht, maar ik kreeg toch goede service snel en correct!

Gastvrij, deskundig, kwaliteit

We voelden ons welkom. Er was genoeg personeel om te benaderen en er werd ook gevraagd of we hulp nodig hadden. Alles is er prima georganiseerd, alles voor de klant. Enorm klantvriendelijk

Uitstekend geholpen en geadviseerd.

Uitstekend geholpen in alle rust, en goed geadviseerd.

Uitstekend geholpen en geadviseerd.

Uitstekend geholpen in alle rust, en goed geadviseerd.

Zeer goede service

Zeer goede en vooral snelle service. Na de geplaatste bestelling kreeg ik een digitale informatie uitleg. Super en zeker een aanrader!

Super parasol, snel geleverd

Hoogwaardige parasol die door zijn maat prima op ons balkon past. Erg goed afgewerkt. Het open- en dichtklappen verloopt zeer soepel, zodat je niet veel kracht nodig hebt. Handig ook dat je de parasol kunt kantelen. Voor ons is hij helemaal top. De levering verliep net zo soepel als de parasol opengaat: de dag na de bestelling werd de parasol al geleverd!

We zijn goed geholpen hij was erg vriendelijk

Goed geholpen en alles volgens afspraak verlopen.

Nieuwe tuinset besteld. Snelle levering en in het echt nog mooier als op de foto.

Goede service en prettige bediening

Mooie kwaliteits- tuinmeubels, overzichtelijk gepresenteerd en het personeel is deskundig en behulpzaam

Comentarios sobre el Kiyoh