goed en snel

Bij het monteren van het tuinbanken bleek 1 van de bevestigingspunten kapot. Gebeld en er werd direct een nieuwe opgestuurd. Perfect.

Prima keus en goede service

We hebben een goede keuze kunnen maken en zijn ook heel prettig geholpen.

Super kwaliteit

Tuinsets van goede kwaliteit en de vervoerder helpt het set tot in de tuin te brengen.

De bezorging van het produkt duurde wat langer dan dat er op de website vermeld stond.

Snelle bezorging en prima service

Levering de volgende dag. Zeer tevreden. Oook over product en prijs.

Klantvriendelijk en mooie kwaliteitslijnen

Kees Smit ervaar ik als een goed bedrijf die kwaliteit en service belangrijk vind. Wij hebben het bedrijf nu ontdekt en gaan er zeker vaker heen mochten we weer iets kunnen gebruiken voor onze tuin.

Goede website, duidelijk heid over levering, mooi product

Het is helemaal gesmeerd verlopen en de bank is top

Top Adresse !

wij vinden Keessmit gewoon geweldig!! Toen we net voor Amsterdam voor het eerst in de showroom in Amersfort stonden, waren we zo enthousiast!! de tentoonstelling over 3 enorme verdiepingen is gewoon mega. de nieuwste en beste op de markt! en de prijzen zijn absoluut matig en absoluut acceptabel, zo niet goedkoop, we hebben veel gewinkeld en kijken uit naar onze nieuwe, moderne tuinmeubelen. dit wordt echt chique! de service was absoluut vriendelijk, het e-mailcontact erg vriendelijk en begrijpelijk, we zijn enthousiast. een bezoek aan Amersfort is zeker de moeite waard! de tentoonstelling staat absoluut bovenaan het internet! We zijn erg blij deze groothandel gevonden te hebben waar we ook particulier kunnen inkopen. absoluut een aanrader!!! Groeten aan het geweldige verkoopteam! allemaal supervriendelijk! Liebe Grüße A.Ruholl / Germany

Vertrouwd als altijd, en dat over en weer...

Onze ervaring met Kees Smit kan alleen maar worden omschreven als vertrouwd. Maast meedenken in onze behoefte, draagt men alternatieven aan en je merkt aan alles dat het niet gaat om het maken van omzet, maar om klanttevredenheid.

Alles goed geregeld!

Online besteld, zelf kunnen aangeven, wanneer het beste schikt, Voor de bezorging Netjes alles afgeleverd . Wij zijn zeer tevreden!

Goed materiaal

Geweldig product

Tafel moet ik nog uitpakken maar deze zal ongetwijfeld mooi zijn. In ieder geval een anntrekkelijke korting. Zeer beleefde chauffeur van Jos Dusseldorf. Kortom zeer tevreden.

Mooie stoelen en vlot geleverd

De tuinstoelen waren geheel naar verwachting en werden veel vlotter geleverd dan verwacht al moesten ze van de andere kant van het land komen. Alles naar wens.

Mooi product dat soepel volgens afspraak is geleverd.

In de showroom had ik een mooi product gevonden. Hierover kregen we eerlijk advies. We waren het eens over de prijs. Later thuis hebben we tot aankoop besloten. Daarop per telefoon de bestelling geplaatst. Het product werd keurig volgens afspraak geleverd. Bedankt!

Geen gezeur garantie

Tuintafel vertoonde vlekken. Na beoordelen van de opgestuurd foto's, werd de tafel omgeruild. Grote klasse

Goede en snelle levering

Nieuwe tuinmeubels besteld, deze werden razendsnel geleverd op de dag die afgesproken was. De teakhouten meubels waren goed verpakt en dus ook onbeschadigd geleverd. Heel blij mee!

Kees Smit biedt een heel goede service

Vorig jaar nieuwe tuinmeubelen gekocht. Voor de meubels wordt een onderhoudsadvies geleverd. Op de site kan je ook vinden hoe de verschillende meubels onderhouden moeten worden. Van een van de stoelen was een vlecht kapot gegaan. Na de melding bij Kees Smit is meteen de procedure in gang gezet om gratis (binnen de garantietermijn) een nieuwe stoel te leveren. Samengevat: mooie producten en een geweldige service

Blij met de aankoop

In de winkel werd ik goed geholpen. De meneer gaf goed advies en was professioneel. Echter was het jammer dat de meneer die het bracht, het ingepakt en al in de tuin zetten en na betaling zo wegging. Aangezien ik alleen woon, koste me dat veel moeite om uit te pakken en naar plezier neer te zetten. De klemmen die men onder de elementen kan doen, ja, dat lukt niet als je alleen bent.

Super service! Goede kwaliteit!

Vorige week een hele mooie tuin set gekocht. Staat echt prachtig en de service was echt super!

Super mooi bedrijf!!

Aardig personeel en zeer goed in meedenken tot welke tuinset het beste past voor je eigen situatie. Ruime keuze en genoeg variatie voor een ieder.

In 1 woord: uitstekend!

Website helder en overzichtelijk; assortiment volledig; prijs scherp en concurrerend; medewerkers telefonisch vriendelijk, behulpzaam én deskundig. Beter hoeft niet!

Goed geholpen in de winkel en een snelle levering en met zorg ingepakt waardoor er geen beschadigingen ontstaan

Grote keuze kussens voor tuinstoelen, erg fijn dat overal de maten bij staan.

Heel goed , ze doen wat ze zeggen

Ik ben heel tevreden hoe de bestelling is verlopen . Wij werden prima geholpen in de winkel en daarna werd door de vervoerder de afleverdatum en later de aflevertijd prima bevestigd . Dus heel tevreden , ook over de kwaliteit van het product

ongelooflijke goede dienstverlening

ongelooflijke goede dienstverlening, ook nog na de garantietermijn

Comentarios sobre el Kiyoh