Goed voorgelicht door verkoopster

Mooie stijlvolle aankoop,gebruik is nog niet bekend doordat de tafel in september nog aangeleverd gaat worden,als deze set bevalt dan gaan we zeker verder met aankopen.vr.gr adri en diny

Zeer correct bedrijf

Duidelijke afspraken die nagekomen worden. Goede communicatie mbt aflevering.

Zeer goede service

Vriendelijk en eerlijke prijzen verder hebben ze een prima klantenservice die hun afspraken na komen

Zeer fijne overzichtelijke winkel!

Heel goed geholpen, er was wat fout gegaan met de bestelling dat zag ik toen ik weer thuis was maar 1 belletje en het was geregeld. Fijne en mooie winkel we zijn zeer tevreden!

Goede service, vriendelijke medewerkers, snelle levering

Goede service, vriendelijke medewerkers, snelle levering

Zeer welkom gevoeld en goede service en zeer vriendelijk personeel!

Wij kwamen uit Sassenheim en waren gelijk verrast door de gevarieerde tuinmeubels. Zeer goed geholpen door ervaren personeel en mijn zoontje was mee en was erg flauw en wilde wat eten. Zeer verrast door goede service in restaurant cola en krentebrood zonder kosten. Binnen 4 dagen zijn onze 2 loungestoelen en gashaard binnen gekomen en hebben deze direct in gebruik genomen op onze trouwdag diezelfde dag!

prima!

Goede service en snelle bezorging!

Goede stevige set

Ziet er mooi uit, zit lekker

Uitstekende kwaliteit

Er was nog een kussenset aanwezig voor ons tuinstel van 2015.

Groot assortiment, snelle en betrouwbare levering

Wij kochten een set tuinstoelen aluminium met kussens. Makkelijke website om je keus te bepalen en correcte informatie en afwikkeling nadat de keus gemaakt was. De levering was geheel volgens afspraak door de firma Brink en de chauffeur was vriendelijk en correct.

Heerlijke winkel

Hele fijne winkel, goede service en veel keuze in alle prijsklasse

afspraak is afspraak

wij zijn in de winkel geweest en netjes geholpen. Wij hebben de tuinbank zondag gekocht en die woensdag erop werd deze al netjes geleverd.

Mooie winkel waar je fijn geholpen wordt!

We zijn eerst naar de winkel in Amersfoort geweest. Het is een mooie grote zaak en je wordt fijn geholpen, maar kan ook rustig zelf rondkijken. De bestelling hebben we online geplaatst en alles werd binnen 2 dagen geleverd. Echt top. We zijn heel blij met de set!

hele goede en eerlijke service

Ze geven je eerlijk en goed advies met veel geduld.

Snelle en uitstekende levering

Ik was op bezoek bij mijn zwaar invalide zuster en ik zag dat haar loungebank in gevaarlijk slechte staat verkeerde. Ik heb toen direct een nieuwe loungebank besteld bij Kees Smit. Binnen 4 dagen werd de bank keurig bezorgd. De vriendelijke bezorger zette hem in de achtertuin, zodat ze zelf niet hoefde te slepen. De verrassing was groot, want ze wist niet dat ik doe bank besteld had. Ik ben goed op de hoogte gehouden van de voortgang en uiterst tevreden dat Kees Sm it voortvarend heeft geleverd. Hartelijk dank hiervoor. De bank en kussens zijn van uitstekende kwaliteit, zoals ik verwachtte.

Prettig contact vooraf. Correcte en snelle levering. Kwaliteit product zoals beloofd. Bij mijn tafel waren per abuis de verkeerde bouten meegeleverd. Dit werd meteen opgepakt en gecorrigeerd. De juiste bouten zijn al onderweg. Fijn.

Goede info snelle levering

Alles naar volle tevredenheid , ook de info naar aankoop.

Kundig, vriendelijk en bovenal behulpzaam team

Heel fijn geholpen bij het uitzoeken van nieuwe tuinmeubels. Er werd echt de tijd voor ons genomen en goed met ons besproken hoe we de tuinmeubels moeten onderhouden. We gingen met een fijn gevoel weer naar huis en zijn erg blij met de meubels die we hebben aangeschaft.

supermooie loungeset met heerlijke zit

heel goed geholpen in de winkel, binnen een week hadden we hem in huis. Hele mooie loungeset met heerlijke hoge kussens, wel iets lager maar voor ons fijn.

Breed assortiment, prima service

Veel te zien in de showroom, door het grote aanbod. Mooie producten. En de levering is ook top! Duidelijke afspraken die stipt worden nagekomen. Kortom: Bij Kees Smit weet je, dat je goed zit!

Dik tevreden

Er zaten wat hobbeltjes op de weg naar het eind resultaat, maar alles werd snel en uitstekend opgelost.

Comentarios sobre el Kiyoh