zeer prettig winkelen, de klant is koning

aangenaam verrast door introductie praatje bij binnenkomst. ruim opgezette winkel met breed assortiment , vriendelijk en kundig personeel zodat je bij een vraag snel antwoord heb , zeer behulpzaam . kortom fijne winkel om te winkelen

Goede service zowel bij aankoop als achteraf

In de store zijn heel deskundige medewerkers die je goed adviseren over de gewenste tuinmeubelen en de ruimte waar het moet komen te staan. Ze denken goed met de klant mee Bij een klein defect dat achteraf is geconstateerd werd totaal niet moeilijk gedaan en product omgeruild voor een ander exemplaar.

Snelle levering, prima product.

Parasolhoes was snel geleverd. Het product was zoals omschreven. Er volgde zelfs nog extra info op de mail over de hoes qua onderhoud etc.

Super, wat een geweldige ervaring

Wat een geweldige winkel met zo'n assortiment en zoveel keus. Alles onder één dak, ideaal zo'n parkeergarage.. Super ingericht, we keken onze uit. Vriendelijk personeel, hulpvaardig en uitstekend advies. Het gratis kopje koffie met iets er bij heeft ook z'n charme. Wat een assortiment en dan die wand met kussens, wat een keus. Nog nooit zoiets gezien. zeer onder de indruk. Snelle levering van de spullen, netjes verzorgd en bezorgd. Een tien met een griffel. Diverse kennissen, vrienden en onze kinderen geattendeerd op jullie winkel.

Uitstekende service, kwaliteitsproducten, snel geleverd

Tweemaal iets online besteld bij Kees Smit. Een teakhouten buitenbank en een groot houten dienblad. Beide artikelen waren snel geleverd en netjes ingepakt. Ik heb bij Kees Smit besteld omdat ik kwaliteit wilde en dat heb ik ook gekregen. Ook nog voor een redelijke prijs. Ik ben heel blij met mijn nieuwe spullen. Volgende keer dat ik goede tuinmeubelen nodig heb kijk ik eerst bij Kees.

Snelle levering van een mooi tuinbankje

Ik was al even in de winkel in Almelo geweest om te proef-zitten, en heb na verder te hebben gekeken besloten om het bankje via internet te bestellen en hem thuis te laten bezorgen. Dat ging allemaal soepel (bezorgd tot aan de voordeur), al zat het bankje wel in een erg grote doos. Het bankje zit heerlijk (evt ook zonder kussen) en past precies in mijn tuintje. Ik ben er blij mee!

Heerlijke tuinset

Wat zijn wij ontzettend blij met onze set. Staat prachtig onder de veranda en door de hoge zit, zitten onze wat oudere vrienden en familie ook fantastisch. Bedankt ook voor de goede service in de winkel. We gaan hier heel wat jaartjes plezier aan beleven!

Direct uit voorraad

In de winkel met QR code online besteld, direct een link voor het plannen van de levering ontvangen en 2 dagen later in huis. Service en snelheid, helemaal goed.

Prima tuinstoelen en keurig verpakt bezorgd.

Redelijke prijs voor prima kwaliteit tuinstoelen. Bezorging op tijd en producten netjes verpakt.

Goede service snelle levering

Zoals het hoort in een winkel

goed en netjes geholpen.

Snel geleverd.

Mooie zaak met veel keus

Grote zaak met veel verkopers. Set aangeschaft. Jammer dat er geen acties zijn, bijv 6 stoelen halen, 5 betalen. Of een kussentje cadeau of iets dergelijks. Verder prima geholpen met duidelijke uitleg. De koffie is ook lekker.

op en top wat het moet zijn.

Handige gebruiksaanwijzing, vriendelijke chauffeur en in een geen tijd een handige opbergbox

Blij met mijn tuinstoelen

Prima geholpen!

Mooie parasol

Parasol en voet licht beschadigd aangekomen. Werd zeer snel en netjes opgelost. Daarom 5 sterren.

Ervaren vriendelijke mensen en goede kwaliteit

Behulpzame vriendelijke mensen ,die tijd voor je maken zonder opdringerig te zijn..weten de meubels goed aan te prijzen en geven goede uitleg...met n lekkere kop koffie erbij...top

prima kwaliteit voor een juiste prijs

makkelijk bestellen en zeer snel geleverd

Vriendelijke medewerkers, goede prijs-kwaliteit

Wij kochten twee dekchairs met ligkussens en een parasol. Op het prijskaartje stond dat er van het ligkussen in de gewenste kleur nog slechts 1 was. De medewerkster ging direct naar het magazijn want dacht er nog 1 gezien te hebben. Dit was ook zo. Wanneer je wil brengen ze de artikelen tot in de kofferbak van je auto. Ook de meubelen werden keurig binnen de afgesproken termijn thuis bezorgd.

Snel en duidelijk

Snelle levering en accurate reactie bij het duren van een mail.

Geweldige service

We werden netjes behandeld en alles is goed afgehandeld.

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

We werden ontvangen in de winkel en kregen onafhankelijk advies en kregen de ruimte om zelf te ontdekken wat we wilden. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie met krentewegge is de deal gesloten. Binnen 1 week werd de tuinset geleverd en we werden via mail op de hoogte gehouden van wat er zou gebeuren, wie zou leveren en hoe dat eruit zou zijn. Met een precies tijdslot een dag vantevoren. We zijn zeer tevreden. KeesSmit tuinmeubelen zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!

Snelle levering van een uitstekend product.

Duidelijke website, eenvoudig bestel proces. Snelle levering. Product voldoet aan de verwachting.

Geleverde tuinset is precies kwaliteit die we bedoelen

Het 'mede in China'zit in de lift. Geen *****e verpakkingen zoals ooit Alles very complete!!

Topkwaliteit en super service!

Vorige week besloot ik om een nieuwe tuinset aan te schaffen. Op de site stond alles duidelijk omscheven en besloten om een ronde teakhouten tafel te kopen met 6 stoelen, zonder de meubels gezien te hebben. Gister is de set geleverd en heeft mijn verwachtingen overtroffen. De meubels zaten netjes verpakt en de chauffeur was keurig op tijd. Met hopelijk een goede nazomer gaan wij optimaal genieten van onze nieuwe tuinset!

Topkwaliteit en super service!

Comentarios sobre el Kiyoh