100% service.

Ik ben 100% tevreden,over de klantvriendelijkheid,van het personeel.

100% service.

Ik ben 100% tevreden,over de klantvriendelijkheid,van het personeel.

Uitstekende service!

Gastvriendelijk ontvangen, voldoende personeel aanwezig en goed geholpen. Ze hebben ons eerst rustig laten kijken en we hoefden niet te wachten op hulp toen we het nodig hadden. Vervolgens een gratis kopje koffie met wat lekkers. Tot slot werd onze aankoop gratis thuisbezorgd binnen 5 dagen. Kortom, super tevreden!

Gewoon een fijn bedrijf, no nonsens!

Kussens afbesteld en geroutineerd omdat ze niet mooi stonden bij de gekochte meubelen! Geen probleem en perfect afgehandeld! Bij levering stoelen bleek 1 stoel een beschadiging te hebben! Ook dit perfect geregeld en keurig omgeruild!

Zeer goed geholpen door het personeel

Snelle goede service

Bestelling heel snel binnen en alles netjes verpakt

Was goed

Mijn bestelling kwam op tijd

Prima levering. met goede instructie.

Ik ben vriendelijk geholpen. Snelle levering.

Ruime keuze en ontzettend vlotte levering!

Prima aankoop exact volgens afspraak

De bestelling online is prima verlopen en vervolgens de aflevering van het bestelde op tijd en prima verpakt!

Winkelen bij Kees Smit is een beleving!

Een prachtige showroom, goed bereikbaar en het ‘binnen’ parkeren geeft meteen een welkom gevoel. Overzichtelijke opstellingen waar je ook met de stoelen kunt schuiven om te kijken of het in jouw tuin ook zou passen. Vriendelijk en deskundig personeel wat altijd in de buurt is maar niet opdringerig Het bestellen verloopt soepel via de verkoopster en de bestelling is ook geleverd zoals afgesproken. Dat je daarna een kopje koffie kunt drinken met krentenwegge erbij maakt het bezoek helemaal top!

Fijne winkel

Mooie overzichtelijk winkel vriendelijk geholpen

prima service

Had een stoel met een lichte beschadiging. Even gemaild en snel een goede oplossing aangeboden gekregen.

Perfect..

Volgende dag was mijn bestelling al thuis afgeleverd. Het product voldoet aan al mijn verwachtingen. Dank voor de snelle, efficiënte afhandeling.

Efficiënt

Het hele proces van aankoop tot aflevering was goed geregeld.

Een ontzettend klantvriendelijk bedrijf

Een ontzettend klantvriendelijk bedrijf, met deskundig en zeer vriendelijk personeel, dat ook meedenkt met de klant. Je voelt je daar als klant op je gemak en gewaardeerd, zeker door de persoonlijke behandeling, waardoor je je geen nummer voelt. Top bedrijf.

Heel tevreden

Zeer tevreden met alles

Meedenkend en meewerkend personeel om de top kwaliteit aan te prijzen.

Personeel heeft goed meegedacht, dit heeft de doorslag gegeven het product te kopen.

Alles precies volgens afspraak geleverd Tuinset is prachtig. Al met al een zeer prettige ervaring met Kees Smit. Voor herhaling vatbaar

Super tevreden over produkt en afleverservice

geweldig

Super klantvriendelijk, en waar krijg je tegenwoordig nog een gratis kop koffie met lekkere krentenwegge.

Goed en minder goed!

Bestelling ging prima, correct, zeer tevreden. Telefonisch contact over product zeer goed en duidelijk. Vlotte levering. Super bedrijf! Het Madisons kussen grijze kleur is zo vlek gevoelig. Vlekjes na het zorgvuldig verwijderen laten helaas kringen achter. We hebben meteen nieuwe kussens gekregen. Maar toch we ons wel zorgen hoe nu verder. We hebben ze pas een paar maanden.

Uitgebreide informatie.

Goede en snelle service

Wij waren op zoek naar een tuintafel en hebben deze ook gevonden. We hebben de tuintafel ook direct meegenomen vanuit het magazijn.

Comentarios sobre el Kiyoh